Barion Pixel

Sartoria Panatieri

Rafa Panatieri - Jorge Sastre


« Vissza | Szerzők: Rafa Panatieri, Jorge Sastre
  2024. április 18. 16:54

Sartoria Panatieri

Fedezze fel a világ egyik legjobb pizzériájának könyvét! „Visszatérés a gyökereinkhez, visszatérés a hitelességhez.


A kiváló minőségű alapanyagok tisztelete. A Sartoria Panatieri ajtaján bejövő összes összetevőt több száz más összetevő közül választották ki, amelyek ugyanilyen jónak tűnhetnek, de nem azok. Elemezzük mind a terméket, mind a gyártót, mit és hogyan csinálnak. Szeretnénk tudni, hogy megfelelnek-e a fenntarthatósági és minőségi szabványainknak. Ez magyarázza a kolbász- és sajtkészítésben való részvételünket, amelyet olykor önállóan, néha pedig kézműves termelőkkel szoros együttműködésben végzünk.

Paradicsomunk, sajtunk, fűszernövényeink… pontosan tudni akarjuk, hogy ki áll az egyes összetevőink megalkotása mögött.

A pizza a kulináris munkánk maximális kifejeződése, filozófiánk és az összetevőink iránti tiszteletünk, valamint az idő, amibe telt, hogy megértsük ezt az időtlen receptet és javítsuk azt.

A tésztától, amelynek erjednie és kelnie kell, minden hozzávalóig, ami bele és rá kerül, beleértve magát a sütőt és még az általunk használt tűzifát is.” Rafa Panatieri és Jorge Sastre.

Rafa Panatieri gyökerei Pisába és Calabriába vezethetők vissza, és bár gyermekkorát Brazíliában töltötte, otthonában csak olasz ételeket készítettek.Fáradhatatlan utazó és érdeklődő szakács, több mint egy évtizede tanult a legjobbaktól. Otthagyta állatorvosi pályafutását, hogy szakács legyen. Dél-Amerika és Európa részét képezte utazásainak konyháról konyhára, különösen Olaszországban, de végül Spanyolország nyerte meg a szívét. A Roca testvérek mellett dolgozott a Nectariban (1* Michelin) és a Tragaluz étteremben.

Jorge Sastre Madridban született, bár pályafutása nagy részét Katalóniában töltötte, de Barcelonában hosszú évek óta otthon van. Mielőtt 2016-ban a Roca fivérek bemutatták volna Rafának, Jorge Madridban a La Rioja-ban dolgozott olyan emelt színtű csapatban, mint a Portal de Echaurren étteremben (**2 Michelin-csillag). 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Rafa Panatieri, Jorge Sastre
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Dedikált Könyvek, Pizza, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. április 18.
ISBN: 9788472121997
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 24 x 28 x 3 cm
Oldalszám: 256
Ár: 28 990 Ft
(27 610 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Gabriel Kreuther

Gabriel Kreuther

Gabriel Kreuther, díjnyertes séf, szakácskönyve, az elzászi rusztikus francia konyháról.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Grist

Grist

A Grist az egyetlen a gabonákra és hüvelyesekre összpontosító szakácskönyv, amire szüksége van. Abra Berens, az Outstanding Chef - Great Lakes, James Beard elődöntőse és a Ruffage szerzője számtalan receptet és variációt oszt meg, valamint jelentős referenciainformációkat, amelyek segítenek felfedezni a nagyszerű gabonákat és hüvelyeseket.