Csokoládé - Ferrandi Paris
A Ferrandi Gasztronómiai Iskola Receptjei és Technikái

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.
Csokoládé ganache-tól, a szájban olvadó trüffelig, ez a könyv az alapoktól (egyszerűtől) egészen a különleges (bonyolult) készségeken át vezet. Kezdve tanácsokkal arról, hogyan kell felszerelni a konyhát, valamint az alapvető technikákat, töltelékeket és díszeket, a könyv mindent tartalmaz, a gyors desszertektől az ünnepi különlegességekig, a sorbet-től egészen fagylaltókig, és a cukorkáig.
Ferrandi tapasztalt mestercukrász tanítóinak csoportja az otthoni felhasználókhoz igazította receptjeit. Ez a teljesen illusztrált intenzív „tanfolyam” a csokoládéval való sütés művészetével biztosítja az összes alapvető technikát és receptet, amelyek a francia, csokoládés hagyományának alapját képezik.
A praktikus, gyakorlati információk táblázatokban, diagramokban és a kiadvány oldalsávjain találhatók. Az egyszerűen követhető recepteket nehézségi fokozatok alapján osztályozták, így az olvasók idővel tovább fejleszthetik készségeiket. Ez a kiterjedt referenciakönyv széles spektrumú tudást biztosít, az amatőr házi cukrásznak és a tapasztalt szakembernek egyaránt.
Photo: Flammarion
Termékinformációk
Szerzők: | Several Authors, École Ferrandi |
Kiadó: | Alexandra |
Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Magyar / Hungarian Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. november 06. |
ISBN: | 9789635821709 |
Nyelv: | Magyar |
Méretek: | 20.8 x 28 x 2.9 cm |
Súly: | 1.79 kg |
Oldalszám: | 304 |
Ár (AKCIÓS): |
|
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Elements of Baking - Making any recipe gluten-free, dairy-free, egg-free or vegan

Az Elements of Baking a végső útmutató ahhoz, hogy bármilyen receptet glutén-, tej-, tojás-, vegán- vagy akár gluténmentessé és vegánná tegyünk.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.