Barion Pixel

Project Smoke


« Vissza | Szerzők: Steven Raichlen
  2016. augusztus 22. 20:49

Project Smoke

Amerika „mester grillezőjétől” egy részletes útmutató a hideg füstölés, meleg füstölés és füstölve sütés világáról, kiegészítve mintegy 100 innovatív receptből álló kollekcióval, mely mindenféle étel füstöléséről szót ejt, az első fogásoktól a desszertekig.


A füst a barbecue lelke, kémiai összhatások elegye, melyek akkor érvényesülnek, amikor a fa égése által kialakult füst és hő, továbbá annak íze az ételbe kerül.  A Project Smoke leírja, hogyan segíts ezeken az eljárásokon, a kémiai folyamatokon, hogy mindezek érvényesüljenek a legjobb módon. Raichlen hét lépése által a füst nirvánájába kerülhetünk, továbbá részletes leírásokkal gazdagodhatunk a különböző füstölőkről, a nélkülözhetetlen tengeri sókról, a pácolt húsokról, a barbecue szószokról , valamint egy teljes útmutató a tüzelőanyagokról, fa fajtákról, melyek eltérő hatással bírnak az ételek elkészítése során.  

100 csábító, lédús , rafináltan füstölt fogás, mint példáulBacon-Crab Poppers, Cherry-Glazed Baby Back Ribs, Slam-Dunk Brisket, Jamaican Jerk Chicken—even Smoked Chocolate Bread Pudding.” stb és még sok más. 

Ez egy olyan könyv, melyben az ételek minden pillanatban vágyat ébresztenek bennünk és minden egyes kipróbált recept elégedettséggel tölt el bennünket. A szerző mindenütt színes fotókkal szemlélteti elkészítésüket, tálalásukat. 

A szerzőről

Steven Raichlen a How to grill, a The Barbecue! Bible és további számos szabadtűzi szakácskönyvek szerzője, amelyek James Beard és IACP díjat nyertek. Raichlen írt a New York Times, a Food & Wine és a Bon Appétit részére, valamint népszerű Barbecue Egyetemen órákat tart, jelenleg a Broadmoorban, Colorado Springsben. Tévéműsorai között említhető a PBS sorozata, a Steven Raichlen Füst Projektje (melynek hamarosan kezdődik a második évadja), a Primal Grill és a Barbecue Egyetem oktatója. 

 Kapcsolódó videók

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Steven Raichlen
Kiadó: Workman Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2016
Forgalmazás kezdete: 2016. május 16.
ISBN: 9780761181866
Nyelv: Angol
Méretek: 20 x 23 x 1.5 cm
Súly: 0.79 kg
Oldalszám: 336
Ár: 7 990 Ft
(7 610 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Chicken Soup Manifesto

The Chicken Soup Manifesto

Ez a világ egyik legszélesebb körben értelmezett, szerény és legkedveltebb ételének ünnepe: A Csirkeleves


Szerzők: Jenn Louis

Death & Co

Death & Co

A kortárs kézműves koktélmozgalom meghatározó kalauza a világ egyik legmagasabb rangú, a legtöbb kritika által dicsért és befolyásos bártól.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland