Project Smoke

Amerika „mester grillezőjétől” egy részletes útmutató a hideg füstölés, meleg füstölés és füstölve sütés világáról, kiegészítve mintegy 100 innovatív receptből álló kollekcióval, mely mindenféle étel füstöléséről szót ejt, az első fogásoktól a desszertekig.
A füst a barbecue lelke, kémiai összhatások elegye, melyek akkor érvényesülnek, amikor a fa égése által kialakult füst és hő, továbbá annak íze az ételbe kerül. A Project Smoke leírja, hogyan segíts ezeken az eljárásokon, a kémiai folyamatokon, hogy mindezek érvényesüljenek a legjobb módon. Raichlen hét lépése által a füst nirvánájába kerülhetünk, továbbá részletes leírásokkal gazdagodhatunk a különböző füstölőkről, a nélkülözhetetlen tengeri sókról, a pácolt húsokról, a barbecue szószokról , valamint egy teljes útmutató a tüzelőanyagokról, fa fajtákról, melyek eltérő hatással bírnak az ételek elkészítése során.
100 csábító, lédús , rafináltan füstölt fogás, mint például„Bacon-Crab Poppers, Cherry-Glazed Baby Back Ribs, Slam-Dunk Brisket, Jamaican Jerk Chicken—even Smoked Chocolate Bread Pudding.” stb és még sok más.
Ez egy olyan könyv, melyben az ételek minden pillanatban vágyat ébresztenek bennünk és minden egyes kipróbált recept elégedettséggel tölt el bennünket. A szerző mindenütt színes fotókkal szemlélteti elkészítésüket, tálalásukat.
A szerzőről
Steven Raichlen a How to grill, a The Barbecue! Bible és további számos szabadtűzi szakácskönyvek szerzője, amelyek James Beard és IACP díjat nyertek. Raichlen írt a New York Times, a Food & Wine és a Bon Appétit részére, valamint népszerű Barbecue Egyetemen órákat tart, jelenleg a Broadmoorban, Colorado Springsben. Tévéműsorai között említhető a PBS sorozata, a Steven Raichlen Füst Projektje (melynek hamarosan kezdődik a második évadja), a Primal Grill és a Barbecue Egyetem oktatója.
Kapcsolódó videók
Termékinformációk
Szerző: | Steven Raichlen |
Kiadó: | Workman Publishing |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2016 |
Forgalmazás kezdete: | 2016. május 16. |
ISBN: | 9780761181866 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20 x 23 x 1.5 cm |
Súly: | 0.79 kg |
Oldalszám: | 336 |
Ár: |
9 290 Ft (8 848 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Foie Gras

A gasztronómiában a Foie gras-t, vagyis a libamájat a konyha ékszerének tartják. André Bonnaure könyve a profi szakácsoknak, séfeknek és a téma iránt érdeklődőknek szól. Minden információhoz hozzájuthatunk, ami a libamájjal kapcsolatos, és egyben eloszlatja azt a sok félelmet, hiedelmet ami az alapanyaggal kapcsolatos volt.
Notebook - Pastries for Restaurants

Receptek, alkotások, tesztek és technikák, amelyek emblematikus éttermek konyháiban íródott jegyzetek formájában őriztek, ezt tartalmazza Spyros Pediaditakis cukrász első „Notebook: Pastries for Restaurants” című könyve.
Tea - Wine’s Sober Sibling

Tea az ételhez? Miért tenne ilyet? Nos, például azért, mert a tea ugyanolyan jól képes fokozni és összehozni az ízeket, mint a bor, és legalább olyan összetett.
Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.