Barion Pixel

LEON Big Salads

Hearty Recipes for More Than Just Leaves


« Vissza | Szerzők: Rebecca Seal
  2023. április 28. 17:12

LEON Big Salads

A LEON azon az iker-elvre épült, hogy az ételek ízletesek és jót is tesznek. Vadonatúj sorozata első könyvében Rebecca Seal író és gasztro-újságíró ezt bizonyítja több mint 100 ínycsiklandó ötlettel, kiadós-egészséges salátákkal, amelyek bármilyen alkalomra ideálisak.


A munkába vihető, hordozható salátáktól a laza hétvégi ebédekhez készült salátatálakig – a nagysikerű LEON Happy Salads mögött álló márka vadonatúj receptgyűjteménye bizonyítja, hogy egy salátában sokkal több van néhány nedves levélnél.

Photo: Steven Joyce

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Rebecca Seal
Kiadó: Conran Octopus Ltd.
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. április 13.
ISBN: 9781840918250
Nyelv: Angol
Méretek: 19.8 x 24.3 x 2.9 cm
Súly: 0.94 kg
Oldalszám: 224
Ár: 10 990 Ft
(10 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Artisanal Ice Cream Recipe Book 2

Artisanal Ice Cream Recipe Book 2

Az új Artisanal Ice Cream Recipe Book 245 receptet gyűjt össze a világ legelismertebb hivatásosaitól, akik az Arte Heladero magazinban jelentek meg az elmúlt évek során. A receptek szerző szerint abc-sorrendben találhatók és összesen 13 jégkrém-családra vannak osztva.


Szerzők: Several Authors

Une autre idée du pain

Une autre idée du pain

Thomas Teffri-Chambelland, a pékké vált egykori biológiatanár, a l'Ecole internationale de boulangerie (Nemzetközi pékiskola) alapítója és Nathaniel Doboin vállalkozó és világutazó találkozásának gyümölcseként a pékszakma egy új fajtája született meg. Egy új ágazat, új receptekkel, ami természetesen gluténmentes termékek létrehozását tűzte ki célul.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Lisboeta

Lisboeta

Lisszabont úgy ismerik Portugáliában, mint a ‘Fény Városa’ – gyönyörű, csempékkel borított épületeit és macskaköves utcáit megvilágítja a közeli vizekről visszatükröződő fény. Nem mellékesen Európa egyik óriási, felfedezetlen kulináris központja. A nemzetközileg is elismert séf, Nuno Mendes egy igazi ‘Lisboeta’ (tősgyökeres Lisszaboni) és ebben az úttörő szakácskönyvben arra invitál, hogy látogasd meg kedvenc helyeit és legyen részese a hihetetlen ételek nyújtotta élményeknek.


Szerzők: Nuno Mendes