Barion Pixel

Wildness

An Ode to Newfoundland and Labrador


« Vissza | Szerzők: Jeremy Charles
  2019. május 04. 16:30

Wildness

Az atlanti part ajándékainak ünneplése és Kanada sztárséfének elkápráztató első szakácskönyve.


A neves séf, Jeremy Charles első könyve Kanada rögös partjaira visz, ahol a vadon mély hatással van Charles éttermének, a Raymonds kóstolómenüjére, ami St. John's történelmi kikötőjébe fészkelte be magát. A könyv több, mint 160 receptje a helyi alapanyagokra világít rá: tőkehal, tenger gyümölcsei, jávorszarvas, vadhús, és vadon termő növények. Charles történettel kísér minden receptet, esszékkel az emberekről és a tájról, amik meghatározók a modern tengerparti konyhájára nézve.

Jeremy Charles a kanadai Új-fundlandról származik. Főzött Chicagóban és Los Angelesben is mielőtt hazatért és 2010-ben megnyitotta a Raymonds-ot és annak lazább testvéréttermét, a The Merchant Tavern-t. A Raymonds az egyetlen étterem, ami több, egymást követő évben elnyerte a Canada's 50 Best Restaurants lista első helyét és a The World’s 50 Best Restaurants Discovery Series listáján is szerepel. Charles részt vett Massimo Bottura milánói Refettorio projektjében is.

Photo: Phaidon

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jeremy Charles
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Nyelv - Angol / English Books, Vad / Game
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9780714878232
Nyelv: Angol
Méretek: 25 x 29 x 2.9 cm
Súly: 1.52 kg
Oldalszám: 256
Ár: 24 890 Ft
(23 705 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Elements Of Pizza

The Elements Of Pizza

Ebben a sokat várt szakácskönyvben Ken Forkish – a nagy népszerűségnek örvendő portland-i Artisan Pizza tulajdonosa, a Flour Water Salt Yeast c. könyv James Beard és IACP díjakkal kitüntetett írója, és az Egyesült Államok egyik legmegbízhatóbb szaktekintélye, ami a sütést illeti, bebizonyítja, hogy a fantasztikus pizza minden otthon számára elérhető. 


Szerzők: Ken Forkish

BAU.STEINE

BAU.STEINE

Christian Bau, a háromcsillagos ’Victor’s Fine Dining by Christian Bau’ étterem séfje negyedik, rendkívüli kulináris tehetségének emléket állító szakácskönyvét adja ki. Bau önmaga mottóját követi munkásságán keresztül – ’Vagy szenvedéllyel csináld a dolgokat, vagy sehogy.’ Bau egy sokszorosan kitüntetett séf egyedi látásmóddal. 


Szerzők: Christian Bau

JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon