Barion Pixel

Wildness

An Ode to Newfoundland and Labrador


« Vissza | Szerzők: Jeremy Charles
  2019. május 04. 16:30

Wildness

Az atlanti part ajándékainak ünneplése és Kanada sztárséfének elkápráztató első szakácskönyve.


A neves séf, Jeremy Charles első könyve Kanada rögös partjaira visz, ahol a vadon mély hatással van Charles éttermének, a Raymonds kóstolómenüjére, ami St. John's történelmi kikötőjébe fészkelte be magát. A könyv több, mint 160 receptje a helyi alapanyagokra világít rá: tőkehal, tenger gyümölcsei, jávorszarvas, vadhús, és vadon termő növények. Charles történettel kísér minden receptet, esszékkel az emberekről és a tájról, amik meghatározók a modern tengerparti konyhájára nézve.

Jeremy Charles a kanadai Új-fundlandról származik. Főzött Chicagóban és Los Angelesben is mielőtt hazatért és 2010-ben megnyitotta a Raymonds-ot és annak lazább testvéréttermét, a The Merchant Tavern-t. A Raymonds az egyetlen étterem, ami több, egymást követő évben elnyerte a Canada's 50 Best Restaurants lista első helyét és a The World’s 50 Best Restaurants Discovery Series listáján is szerepel. Charles részt vett Massimo Bottura milánói Refettorio projektjében is.

Photo: Phaidon

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jeremy Charles
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Nyelv - Angol / English Books, Vad / Game
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9780714878232
Nyelv: Angol
Méretek: 25 x 29 x 2.9 cm
Súly: 1.52 kg
Oldalszám: 256
Ár: 15 890 Ft
(15 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Foie Gras

Foie Gras

A gasztronómiában a Foie gras-t, vagyis a libamájat a konyha ékszerének tartják. André Bonnaure könyve a profi szakácsoknak, séfeknek és a téma iránt érdeklődőknek szól. Minden információhoz hozzájuthatunk, ami a libamájjal kapcsolatos, és egyben eloszlatja azt a sok félelmet, hiedelmet ami az alapanyaggal kapcsolatos volt.


Szerzők: André Bonnaure

The Art & Craft of Coffee Cocktails

The Art & Craft of Coffee Cocktails

Merüljön el az élet nyújtotta két legnagyobb élvezetben – a kávé és az alkohol világában – ezzel a tökéletes kávékoktélok keverésével foglalkozó összefogó kalauzzal. A világklasszis bartender Jason Clark a bárpult mögül oktat, megihlet, lelkesít a kávéalapú koktélok mesterkurzusán.


Szerzők: Jason Clark

Chocolates and Confections

Chocolates and Confections

A csokoládé és cukorkakészítés reneszánszát éli, népszerű tevékenységnek számít az egész világon. Az afrodiziákumként ismert csokoládé feldolgozásához nyújt segítséget a Peter Greweling által írt és szerkesztett professzionális szakkönyv. Ez egy átfogó útmutató, segítség, a csokoládé és cukorkakészítésben jártas (gyakorló) vagy kezdő szakemberek, cukrászok számára egyaránt.


Vadak és Halak / Dedikált - Signed /

Vadak és Halak / Dedikált - Signed /

A Vadak és halak hiánypótló kiadvány a magyar gasztronómia palettáján. Több, mint szakácskönyv; a receptúrák közlésén túl az is célja, hogy bemutassa a magyar vadak gasztronómiában betöltött szerepét.