Barion Pixel

Wildness

An Ode to Newfoundland and Labrador


« Vissza | Szerzők: Jeremy Charles
  2019. május 04. 16:30

Wildness

Az atlanti part ajándékainak ünneplése és Kanada sztárséfének elkápráztató első szakácskönyve.


A neves séf, Jeremy Charles első könyve Kanada rögös partjaira visz, ahol a vadon mély hatással van Charles éttermének, a Raymonds kóstolómenüjére, ami St. John's történelmi kikötőjébe fészkelte be magát. A könyv több, mint 160 receptje a helyi alapanyagokra világít rá: tőkehal, tenger gyümölcsei, jávorszarvas, vadhús, és vadon termő növények. Charles történettel kísér minden receptet, esszékkel az emberekről és a tájról, amik meghatározók a modern tengerparti konyhájára nézve.

Jeremy Charles a kanadai Új-fundlandról származik. Főzött Chicagóban és Los Angelesben is mielőtt hazatért és 2010-ben megnyitotta a Raymonds-ot és annak lazább testvéréttermét, a The Merchant Tavern-t. A Raymonds az egyetlen étterem, ami több, egymást követő évben elnyerte a Canada's 50 Best Restaurants lista első helyét és a The World’s 50 Best Restaurants Discovery Series listáján is szerepel. Charles részt vett Massimo Bottura milánói Refettorio projektjében is.

Photo: Phaidon

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jeremy Charles
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Nyelv - Angol / English Books, Vad / Game
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9780714878232
Nyelv: Angol
Méretek: 25 x 29 x 2.9 cm
Súly: 1.52 kg
Oldalszám: 256
Ár: 16 890 Ft
(16 086 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Entremets Petits Gâteaux Fusion

Entremets Petits Gâteaux Fusion

Különálló desszertek és tortácskák fúziója Jean Michel Perruchon MOF cukrász tolmácsolásában.


Avanguardia

Avanguardia

Az Avantguardia az édességet helyezi az élményének középpontjába. Egy könyv a ’valódi’ cukrászkultúráról, amit átélhetünk lapról lapra, textúráról textúrára.


Coffee Style

Coffee Style

Egyesek számára a kávé a reggeli túlélés eszköze, mások számára ez egy életmód. A kézműves kávé kultúrától lenyűgözve Horst A. Friedrichs ünnepelt fotós, a kávé minden aspektusa felé forgatja a lencséjét. A kávébabtól a pörkölésig, az eszpresszó gépekig és a baristaktól a fogyasztókig leköveti és dokumentálja azt.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury