Wildness
An Ode to Newfoundland and Labrador
Az atlanti part ajándékainak ünneplése és Kanada sztárséfének elkápráztató első szakácskönyve.
A neves séf, Jeremy Charles első könyve Kanada rögös partjaira visz, ahol a vadon mély hatással van Charles éttermének, a Raymonds kóstolómenüjére, ami St. John's történelmi kikötőjébe fészkelte be magát. A könyv több, mint 160 receptje a helyi alapanyagokra világít rá: tőkehal, tenger gyümölcsei, jávorszarvas, vadhús, és vadon termő növények. Charles történettel kísér minden receptet, esszékkel az emberekről és a tájról, amik meghatározók a modern tengerparti konyhájára nézve.
Jeremy Charles a kanadai Új-fundlandról származik. Főzött Chicagóban és Los Angelesben is mielőtt hazatért és 2010-ben megnyitotta a Raymonds-ot és annak lazább testvéréttermét, a The Merchant Tavern-t. A Raymonds az egyetlen étterem, ami több, egymást követő évben elnyerte a Canada's 50 Best Restaurants lista első helyét és a The World’s 50 Best Restaurants Discovery Series listáján is szerepel. Charles részt vett Massimo Bottura milánói Refettorio projektjében is.
Photo: Phaidon










Termékinformációk
| Szerző: | Jeremy Charles |
| Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Nyelv - Angol / English Books, Vad / Game |
| Kiadás éve: | 2019 |
| ISBN: | 9780714878232 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 25 x 29 x 2.9 cm |
| Súly: | 1.52 kg |
| Oldalszám: | 256 |
| Ár: |
24 890 Ft (23 705 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Pasta Man
A ’Pasta Man’, Mateo Zeilonka a leglátványosabb, legeredetibb tésztákat készíti. Csíkos, pöttyös, piros, lila, zöld és fekete, minden elképzelhető formában, Mateo tésztája szebb, mint egy festmény.
The Rice Book
A Rice Book azonnal klasszikussá vált, amikor harminc évvel ezelőtt megjelent, és a mai napig a döntő könyv a témában.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.