Barion Pixel

Tartine Book No.3

Ancient Modern Classic Whole


« Vissza | Szerzők: Chad Robertson, Elizabeth Prueitt
  2019. szeptember 07. 18:01

Tartine Book No.3

A Tartine Book No. 3. az egyetlen könyv, ami lépésről-lépésre mutatja be, szövegekkel és folyamatokat megörökítő fotókkal, hogyan készítsünk teljes kiőrlésű kenyereket és a kedvenc Tartine péksütemények teljes kiőrlésű verzióit. 


A könyv egy igazán innovatív szemléletmódot ad a teljes kiőrlésű lisztek használatához: különböző liszteket kever egyedi ízék és állagok eléréséhez, új módszereket mutat be csíráztatott és erjesztett gyorskenyerekhez és felfedezi az alternatív édesítőszerek és egyedi lágyítók világát a cukrászatban. Egy Tartine-stílusú teljes kiőrlésű kenyér héja, bele és aromája felismerhetően eltér más teljes kiőrlésű kenyerektől.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Chad Robertson, Elizabeth Prueitt
Kiadó: Chronicle Books
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2013
ISBN: 9781452114309
Nyelv: Angol
Méretek: 22.4 x 26.1 x 3.4 cm
Súly: 1.38 kg
Oldalszám: 304
Ár: 9 690 Ft
(9 229 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Let's Eat France!

Let's Eat France!

Soha nem volt olyan könyv a "francia" ételekről, mint a Let's Eat France! Egy könyv, amely szó szerint nagyobbnak tűnik, mint az élet. Az ételek szerelmeseinek és a frankofiloknak ünnepe, mely ötvözi az enciklopédia teljes erényét és az infógrafika megszállott vizuális örömeit a rajongók féktelen örömével.


Death & Co

Death & Co

A kortárs kézműves koktélmozgalom meghatározó kalauza a világ egyik legmagasabb rangú, a legtöbb kritika által dicsért és befolyásos bártól.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Encyclopedia of Chocolate

Encyclopedia of Chocolate

A szerkesztő (Frédéric Bau / École du Grand Chocolat Valrhona) könyve részletes és alapvető ismeretekkel látja el a sütni vágyókat a csokoládé konyhai használatáról a mindennapokban. A könyv 100 technikát mutat be lépésről-lépésre: a csokoládé felhasználásának alapjait (temperálás, ganache és pralinék készítése stb.) az édességek töltési módjait, dekorációkat, tésztákat, mousse-okat, fagylaltokat, sorbet-kat és a különböző önteteket. Minden egyes eljárás folyamatábrákkal és magyarázó szöveggel egészül ki, így segíti a helyes technikák elsajátítását.


Szerzők: Frédéric Bau