Barion Pixel

Tartine Book No.3

Ancient Modern Classic Whole


« Vissza | Szerzők: Chad Robertson, Elizabeth Prueitt
  2019. szeptember 07. 18:01

Tartine Book No.3

A Tartine Book No. 3. az egyetlen könyv, ami lépésről-lépésre mutatja be, szövegekkel és folyamatokat megörökítő fotókkal, hogyan készítsünk teljes kiőrlésű kenyereket és a kedvenc Tartine péksütemények teljes kiőrlésű verzióit. 


A könyv egy igazán innovatív szemléletmódot ad a teljes kiőrlésű lisztek használatához: különböző liszteket kever egyedi ízék és állagok eléréséhez, új módszereket mutat be csíráztatott és erjesztett gyorskenyerekhez és felfedezi az alternatív édesítőszerek és egyedi lágyítók világát a cukrászatban. Egy Tartine-stílusú teljes kiőrlésű kenyér héja, bele és aromája felismerhetően eltér más teljes kiőrlésű kenyerektől.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Chad Robertson, Elizabeth Prueitt
Kiadó: Chronicle Books
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2013
ISBN: 9781452114309
Nyelv: Angol
Méretek: 22.4 x 26.1 x 3.4 cm
Súly: 1.38 kg
Oldalszám: 304
Ár: 9 690 Ft
(9 229 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

French Pastries and Desserts by Lenotre

French Pastries and Desserts by Lenotre

Gaston Lenôtre, egy legendás francia mestercukrász. Tisztelték, hogy könnyebbé és finomabbá tette a desszerteket; technikái továbbra is befolyásolják a cukrászokat Franciaországban és az egész világon. 


The Beer Brewing Guide

The Beer Brewing Guide

Ez a könyv a végső útmutató egy kis sörfőzde működtetéséhez, szem előtt tartva a mindennapi működés magas színvonalának javítását és fenntartását. A 29 országot és több mint 10 000 sörfőzdét képviselő Európai Sörgyártó Szövetséggel együttműködve írták. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


La Pâtisserie de Yann Couvreur

La Pâtisserie de Yann Couvreur

Yann Couvreur, a párizsi cukrászat felemelkedő csillaga a Trianon Palotában, a Carré des Feuillants-ban és a Park Hyatt-ban végezte gyakorlati éveit. Főcukrász volt a burgundiai Eden Rock Saint-Barthélémy és a Prince de Galles luxushotelekben.


Szerzők: Yann Couvreur