Barion Pixel

The Pasta Book - Recipes, Techniques, Inspiration

by Marc Vetri and David Joachim


« Vissza | Szerzők: Marc Vetri
  2025. július 11. 13:24

The Pasta Book - Recipes, Techniques, Inspiration

Fedezd fel a kreatív tésztaételek készítésének titkait több mint 75 egyszerű és lenyűgöző recepttel – mindezt lépésről lépésre bemutató videókhoz vezető QR-kódokkal kiegészítve, a James Beard-díjas Mastering Pasta szerzőjétől.


A The Pasta Book című könyvében a neves séf, Marc Vetri a legegyszerűbbtől a leglátványosabbig terjedő tésztavacsorák széles palettáját mutatja be, friss és szárított tésztákkal egyaránt. Minden tésztaformához, szószhoz, hangulathoz és időbeosztáshoz találunk benne megfelelő fogást. Vetri közérthetően magyarázza el, hogyan „házasítsuk össze” a tésztát és a szószt egy harmonikus fogássá, miként alkothatunk saját ízkombinációkat, és hogyan párosíthatjuk a különféle tésztákat és mártásokat.

A könyvben szereplő receptek között megtalálhatók a hétköznapi klasszikusok éppúgy, mint Vetri éttermeinek népszerű tésztái – az otthoni főzéshez igazított változatban. A fejezetek tematikusan épülnek fel:

Vegetable Pasta: Pici Pomodoro; Garganelli with Corn and Scallions; Spinach Gnocchi with Brown Butter and Shaved Ricotta Salata

Seafood Pasta: Paccheri with Clams and Charred Lemon Brodo; Troccoli with Shrimp and Ginger Chili Crisp; Scallop Raviolo with Champagne

Poultry and Game Pasta: Tagliolini with Chicken Liver Ragu; Pumpernickel Papparadelle with Duck Ragu

Pork Pasta: Rigatoni with Fiorella Sausage Ragu; Spaghetti alla Chitarra with Basil, Poppy Seed, and Proscuitto

Beef and Lamb Pasta: Francobolli with Short Ribs and Celery Root; Orecchiette with Lamb Merguez and Fiore Sardo

Vetri végig vezet a friss tészta készítésének alapjain: egy teljes fejezetet szentel a tésztagyúrásnak és a különféle formák – például a papardelle vagy az orecchiette – elkészítésének. A tanulást QR-kódok segítik, amelyek könnyen követhető, lépésről lépésre bemutatott technikai videókhoz vezetnek.

A The Pasta Book 90 lenyűgöző fotóval illusztrálva kínál ötleteket minden recept továbbfejlesztéséhez vagy leegyszerűsítéséhez – így mindig te döntheted el, milyen tésztakalandba vágsz bele.

Rendelje elő / foglalja le saját példányát!

A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a végső ár a könyv beérkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyamok, díjak alapján!

 

 

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Marc Vetri
Kiadó: Clarkson Potter
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. november 05.
ISBN: 9780593799475
Nyelv: Angol
Oldalszám: 304
Ár: 12 290 Ft
(11 705 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Tony Tan's Asian Cooking Class

Tony Tan's Asian Cooking Class

A nemzetközileg elismert séf, tanár és mentor, Tony Tan örömteli receptjei és kíméletes leckéi a kínai, malajziai, szingapúri, thaiföldi, vietnámi és más országok alapvető összetevőiről, technikáiról és ételeiről.


Szerzők: Tony Tan

The Curious Bartender's Gin Palace

The Curious Bartender's Gin Palace

A The Curious Bartender’s Gin Palace Tristan Stephenson italkeverő mester nagysikerű könyvsorozatának következő tagja. 


Aponiente - Ángel León

Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.


Szerzők: Ángel León

Pasta - A Cookbook

Pasta - A Cookbook

Stílusos, tészta mesterkurzus New York város első számú tészta szakácsától, 40 kézzel készített tésztaforma receptjeivel és 100 olasz amerikai, regionális olasz és modern ételekkel.