Barion Pixel

The Pasta Book - Recipes, Techniques, Inspiration

by Marc Vetri and David Joachim


« Vissza | Szerzők: Marc Vetri | Új
  2025. július 11. 13:24

The Pasta Book - Recipes, Techniques, Inspiration

Fedezd fel a kreatív tésztaételek készítésének titkait több mint 75 egyszerű és lenyűgöző recepttel – mindezt lépésről lépésre bemutató videókhoz vezető QR-kódokkal kiegészítve, a James Beard-díjas Mastering Pasta szerzőjétől.


A The Pasta Book című könyvében a neves séf, Marc Vetri a legegyszerűbbtől a leglátványosabbig terjedő tésztavacsorák széles palettáját mutatja be, friss és szárított tésztákkal egyaránt. Minden tésztaformához, szószhoz, hangulathoz és időbeosztáshoz találunk benne megfelelő fogást. Vetri közérthetően magyarázza el, hogyan „házasítsuk össze” a tésztát és a szószt egy harmonikus fogássá, miként alkothatunk saját ízkombinációkat, és hogyan párosíthatjuk a különféle tésztákat és mártásokat.

A könyvben szereplő receptek között megtalálhatók a hétköznapi klasszikusok éppúgy, mint Vetri éttermeinek népszerű tésztái – az otthoni főzéshez igazított változatban. A fejezetek tematikusan épülnek fel:

Vegetable Pasta: Pici Pomodoro; Garganelli with Corn and Scallions; Spinach Gnocchi with Brown Butter and Shaved Ricotta Salata

Seafood Pasta: Paccheri with Clams and Charred Lemon Brodo; Troccoli with Shrimp and Ginger Chili Crisp; Scallop Raviolo with Champagne

Poultry and Game Pasta: Tagliolini with Chicken Liver Ragu; Pumpernickel Papparadelle with Duck Ragu

Pork Pasta: Rigatoni with Fiorella Sausage Ragu; Spaghetti alla Chitarra with Basil, Poppy Seed, and Proscuitto

Beef and Lamb Pasta: Francobolli with Short Ribs and Celery Root; Orecchiette with Lamb Merguez and Fiore Sardo

Vetri végig vezet a friss tészta készítésének alapjain: egy teljes fejezetet szentel a tésztagyúrásnak és a különféle formák – például a papardelle vagy az orecchiette – elkészítésének. A tanulást QR-kódok segítik, amelyek könnyen követhető, lépésről lépésre bemutatott technikai videókhoz vezetnek.

A The Pasta Book 90 lenyűgöző fotóval illusztrálva kínál ötleteket minden recept továbbfejlesztéséhez vagy leegyszerűsítéséhez – így mindig te döntheted el, milyen tésztakalandba vágsz bele.

Rendelje elő / foglalja le saját példányát!

A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a végső ár a könyv beérkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyamok, díjak alapján!


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Marc Vetri
Kiadó: Clarkson Potter
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. november 05.
ISBN: 9780593799475
Nyelv: Angol
Oldalszám: 304
Ár: 12 290 Ft
(11 705 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Ikarus invites the world's best chefs VOL8

Ikarus invites the world's best chefs VOL8

Haute Cuisine a Hangar-7-ben Az Ikarus Étterem vendég séfjei kivételes kulináris művészetüket mutatják be, legyen szó fúziós konyháról, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyhaművészetről. Martin Klein ügyvezető séf nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja. 


Koji Alchemy

Koji Alchemy

A Koji Alchemy az első könyv, ami a kojival - A GOMBA, ami a szójaszósz, miso, mirin, sake, jiang, douchi, amazake, makgeolli, meju, tapai és sok más a Japán konyha alapját adó hozzávaló ízletes, umami ízeiért felelős - erjesztett ételek folyamatainak, koncepcióinak és receptjeinek van szentelve.


The Korean Vegan Cookbook

The Korean Vegan Cookbook

Joanne Lee Molinaro rajongók millióit ragadta meg erőteljesen megindító személyes történeteivel a szerelemről, a családról és az ételekről. Debütáló szakácskönyvében kedvenc koreai ételeinek gyűjteményét osztja meg, amelyek közül néhány hagyományos és néhány újragondolt, valamint megrendítő narratív pillanatképek, amelyek formálták családja történetét.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.