Barion Pixel

Cold Canning

The Easy Way to Preserve the Seasons Without Hot Water Processing


« Vissza | Szerzők: Bruce Weinstein, Mark Scarbrough | Új
  2025. szeptember 19. 15:09

Cold Canning

Fedezd fel a modern szakács számára készült élelmiszer-tartósítási bibliát, amely 425 receptet kínál kis adagban készíthető lekvárokhoz, zselékhez, chili cripshez, savanyúságokhoz, savanyított káposztákhoz (kraut), kimchikhez és sok minden máshoz – mindezek hónapokig vagy akár évekig is biztonságosan eltarthatók a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban.


A cold canning egy forradalmian új megközelítés a szezon legjobb terményeinek tartósítására, a hagyományos befőzési módszerek bonyodalmai nélkül. Legyen szó kényelemről, takarékosságról vagy egyszerű szórakozásról, ezek a kis adagban készíthető receptek egyszerűen elkészíthetők, és biztonságosan tárolhatók hónapokig vagy akár évekig is a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban.

A házi szakácsok imádni fogják a cold canning módszert, mert…
• Egyszerűbb, nem igényel nehézkes eszközöket
• Jobban megőrzi az alapanyagok friss ízeit az üvegben
• Pénzt takarít meg a kis adagoknak köszönhetően
• Időt spórol a gyors előkészítéssel és főzéssel
• Egészségesebb, mivel a receptek kevesebb cukrot és sót tartalmaznak
• Teljes mértékben biztonságos

A bestseller szerzők, Bruce Weinstein és Mark Scarbrough Amerika legmegbízhatóbb gasztronómiai szakértői közé tartoznak. Ebben a könyvben 425 receptet gyűjtöttek össze, amelyek bemutatják, hogyan lehet savanyítani és tartósítani a világ ízeit – az eperlekvártól a savanyított Srí Lanka-i limeon át a gyömbéres-barack lekvárig és a házi sambal oelek-ig. A Cold Canning segítségével soha nem volt még ilyen egyszerű megőrizni a nyár ízeit, bármely évszakban.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Bruce Weinstein, Mark Scarbrough
Kiadó: Voracious
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. szeptember 19.
ISBN: 9780316577977
Nyelv: Angol
Méretek: 17.8 x 22.9 x 2.3 cm
Oldalszám: 448
Ár: 10 890 Ft
(10 371 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Avanguardia

Avanguardia

Az Avantguardia az édességet helyezi az élményének középpontjába. Egy könyv a ’valódi’ cukrászkultúráról, amit átélhetünk lapról lapra, textúráról textúrára.


Under Pressure

Under Pressure

Sous-Vide főzés = kulináris innováció. Ebben a forradalmi szakácskönyvben, Thomas Keller/ 3 Michelin csillagos chef: French Laundry, PerSe, Bouchon, Bouchon Bakery/ Amerika legelismertebb séfje, bebizonyítja, hogy a Sous-Vide technológia miért is az egyik legbiztosabb főzési módszer, mely magában foglalja a pontos, precíz főzési hőmérsékleteket és főzési időket.


Szerzők: Thomas Keller

The Italian Deli Cookbook

The Italian Deli Cookbook

A biscottitól a limoncellóig, a világ az olasz csemegeboltokkal folytatott szerelmi viszonya hosszú évek óta tart.


Szerzők: Theo Randall

Prisma

Prisma

’Mindig azt mondom magamnak, hogy nyitott, körültekintő és játékos legyek’
Az ismert és neves holland, világbajnok cukrász, Frank Haasnoot ebben a szellemiségben dolgozik a cukrász szakmában fiatalkora óta, szakadatlanul, közel negyed évszázada. És ilyen gondolatisággal vitte véghez csillogó karrierének egyik legizgalmasabb projektjét, ennek a könyvek a megvalósítását.


Szerzők: Frank Haasnoot