Cold Canning
The Easy Way to Preserve the Seasons Without Hot Water Processing
Fedezd fel a modern szakács számára készült élelmiszer-tartósítási bibliát, amely 425 receptet kínál kis adagban készíthető lekvárokhoz, zselékhez, chili cripshez, savanyúságokhoz, savanyított káposztákhoz (kraut), kimchikhez és sok minden máshoz – mindezek hónapokig vagy akár évekig is biztonságosan eltarthatók a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban.
A cold canning egy forradalmian új megközelítés a szezon legjobb terményeinek tartósítására, a hagyományos befőzési módszerek bonyodalmai nélkül. Legyen szó kényelemről, takarékosságról vagy egyszerű szórakozásról, ezek a kis adagban készíthető receptek egyszerűen elkészíthetők, és biztonságosan tárolhatók hónapokig vagy akár évekig is a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban.
A házi szakácsok imádni fogják a cold canning módszert, mert…
• Egyszerűbb, nem igényel nehézkes eszközöket
• Jobban megőrzi az alapanyagok friss ízeit az üvegben
• Pénzt takarít meg a kis adagoknak köszönhetően
• Időt spórol a gyors előkészítéssel és főzéssel
• Egészségesebb, mivel a receptek kevesebb cukrot és sót tartalmaznak
• Teljes mértékben biztonságos
A bestseller szerzők, Bruce Weinstein és Mark Scarbrough Amerika legmegbízhatóbb gasztronómiai szakértői közé tartoznak. Ebben a könyvben 425 receptet gyűjtöttek össze, amelyek bemutatják, hogyan lehet savanyítani és tartósítani a világ ízeit – az eperlekvártól a savanyított Srí Lanka-i limeon át a gyömbéres-barack lekvárig és a házi sambal oelek-ig. A Cold Canning segítségével soha nem volt még ilyen egyszerű megőrizni a nyár ízeit, bármely évszakban.






Termékinformációk
| Szerzők: | Bruce Weinstein, Mark Scarbrough |
| Kiadó: | Voracious |
| Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation |
| Kiadás éve: | 2025 |
| Forgalmazás kezdete: | 2025. szeptember 19. |
| ISBN: | 9780316577977 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 17.8 x 22.9 x 2.3 cm |
| Oldalszám: | 448 |
| Ár: |
10 890 Ft (10 371 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Avanguardia
Az Avantguardia az édességet helyezi az élményének középpontjába. Egy könyv a ’valódi’ cukrászkultúráról, amit átélhetünk lapról lapra, textúráról textúrára.
Under Pressure
Sous-Vide főzés = kulináris innováció. Ebben a forradalmi szakácskönyvben, Thomas Keller/ 3 Michelin csillagos chef: French Laundry, PerSe, Bouchon, Bouchon Bakery/ Amerika legelismertebb séfje, bebizonyítja, hogy a Sous-Vide technológia miért is az egyik legbiztosabb főzési módszer, mely magában foglalja a pontos, precíz főzési hőmérsékleteket és főzési időket.
The Italian Deli Cookbook
A biscottitól a limoncellóig, a világ az olasz csemegeboltokkal folytatott szerelmi viszonya hosszú évek óta tart.
Prisma
’Mindig azt mondom magamnak, hogy nyitott, körültekintő és játékos legyek’
Az ismert és neves holland, világbajnok cukrász, Frank Haasnoot ebben a szellemiségben dolgozik a cukrász szakmában fiatalkora óta, szakadatlanul, közel negyed évszázada. És ilyen gondolatisággal vitte véghez csillogó karrierének egyik legizgalmasabb projektjét, ennek a könyvek a megvalósítását.