Yogurt & Whey
Recipes of an Iranian Immigrant Life
!['Yogurt & Whey Yogurt & Whey](/static/content/books/cover_img/0/984.jpg?539061986194702)
A sokak által kedvelt The White Moustache Yogurt cég alapítójaként Homa Dashtaki ugyanazokat a hagyományos iráni joghurtkészítési módszereket alkalmazza, amelyeket családja generációk óta használ konyhájában.
Szenvedélye egy új összetevő inspirációjában tetőzik: a tejsavóban, a folyékony arany, amelyet a szűrt házi joghurtból vonnak ki.
100 recept közül az ősi see-rogh-tól a rumos koktélokig, a ghormeh sabzi-tól a citromos habcsók pitéig Dashtaki nosztalgikus és innovatív ételeket készít. Az évekig tartó, megszállott joghurtkészítés eredménye minden csepp savó iránti szeretetet eredményez, amelyet ezekben a receptekben ad át az otthoni szakácsoknak.
Élvezze a tejsavó élénk illatát egy nyári gazpachoban vagy egy kancsó ananász margaritában. Élvezze a krémes palacsinták ropogós széleit.
Termékinformációk
Szerző: | Homa Dashtaki |
Kiadó: | WW Norton Co |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. július 07. |
ISBN: | 9780393254532 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.1 x 26.1 x 2.8 cm |
Súly: | 1.19 kg |
Oldalszám: | 280 |
Ár: |
13 690 Ft (13 038 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Pasta Reinvented
!['Pasta Reinvented Pasta Reinvented](/static/content/books/cover_img/0//thumb/814.jpg?952563136125512)
Fedezze fel, hogyan lehet gabonaféléket, tengeri zöldségeket tésztává alakítani. Tésztákat, leveseket, tésztasalátákat, tésztás egytálételeket és sült tésztákat.
Pasta Reinvented
!['Pasta Reinvented Pasta Reinvented](/static/content/books/cover_img/0//thumb/814.jpg?952563136125512)
Fedezze fel, hogyan lehet gabonaféléket, tengeri zöldségeket tésztává alakítani. Tésztákat, leveseket, tésztasalátákat, tésztás egytálételeket és sült tésztákat.
A New Way to Bake
!['A New Way to Bake A New Way to Bake](/static/content/books/cover_img/0//thumb/976.jpg?256113686199222)
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
The Italian Bakery
!['The Italian Bakery The Italian Bakery](/static/content/books/cover_img/0//thumb/807.jpg?154761626169961)
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.