Barion Pixel

Yogurt & Whey

Recipes of an Iranian Immigrant Life


« Vissza | Szerzők: Homa Dashtaki
  2023. július 12. 13:18

Yogurt & Whey

A sokak által kedvelt The White Moustache Yogurt cég alapítójaként Homa Dashtaki ugyanazokat a hagyományos iráni joghurtkészítési módszereket alkalmazza, amelyeket családja generációk óta használ konyhájában. 


Szenvedélye egy új összetevő inspirációjában tetőzik: a tejsavóban, a folyékony arany, amelyet a szűrt házi joghurtból vonnak ki.

100 recept közül az ősi see-rogh-tól a rumos koktélokig, a ghormeh sabzi-tól a citromos habcsók pitéig Dashtaki nosztalgikus és innovatív ételeket készít. Az évekig tartó, megszállott joghurtkészítés eredménye minden csepp savó iránti szeretetet eredményez, amelyet ezekben a receptekben ad át az otthoni szakácsoknak.

Élvezze a tejsavó élénk illatát egy nyári gazpachoban vagy egy kancsó ananász margaritában. Élvezze a krémes palacsinták ropogós széleit.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Homa Dashtaki
Kiadó: WW Norton Co
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. július 07.
ISBN: 9780393254532
Nyelv: Angol
Méretek: 21.1 x 26.1 x 2.8 cm
Súly: 1.19 kg
Oldalszám: 280
Ár: 12 890 Ft
(12 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Relæ: A Book of Ideas

Relæ: A Book of Ideas

Chef Christian F. Puglisi 2010-ben megnyitotta Relæ nevű éttermét, Koppenhágának egy kegyetlen, bűn sújtotta részén. 

 

BAO

BAO

Az első szakácskönyv a rendkívül népszerű tajvani ihletésű, éttermi és kultikus márkától, a BAO-tól


Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?). 


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash