Barion Pixel

Yogurt & Whey

Recipes of an Iranian Immigrant Life


« Vissza | Szerzők: Homa Dashtaki
  2023. július 12. 13:18

Yogurt & Whey

A sokak által kedvelt The White Moustache Yogurt cég alapítójaként Homa Dashtaki ugyanazokat a hagyományos iráni joghurtkészítési módszereket alkalmazza, amelyeket családja generációk óta használ konyhájában. 


Szenvedélye egy új összetevő inspirációjában tetőzik: a tejsavóban, a folyékony arany, amelyet a szűrt házi joghurtból vonnak ki.

100 recept közül az ősi see-rogh-tól a rumos koktélokig, a ghormeh sabzi-tól a citromos habcsók pitéig Dashtaki nosztalgikus és innovatív ételeket készít. Az évekig tartó, megszállott joghurtkészítés eredménye minden csepp savó iránti szeretetet eredményez, amelyet ezekben a receptekben ad át az otthoni szakácsoknak.

Élvezze a tejsavó élénk illatát egy nyári gazpachoban vagy egy kancsó ananász margaritában. Élvezze a krémes palacsinták ropogós széleit.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Homa Dashtaki
Kiadó: WW Norton Co
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. július 07.
ISBN: 9780393254532
Nyelv: Angol
Méretek: 21.1 x 26.1 x 2.8 cm
Súly: 1.19 kg
Oldalszám: 280
Ár: 13 690 Ft
(13 038 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Complete Asian Cookbook

The Complete Asian Cookbook

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook alaposan frissített kiadása.


Noor Paco Morales

Noor Paco Morales

A Noor az a személyes projekt, amit Paco Morales szülővárosába, Córdobába való visszatérése alkalmával indított el. Sosem felejtette hagyta el a tisztelet, amit gyökerei és az iránt érez, amit csodálatos szakmai karrierje során tanult. 


Szerzők: Paco Morales

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash