Barion Pixel

Cook the Mountain

The Nature Around You


« Vissza | Szerzők: Norbert Niederkofler
  2020. május 10. 11:38

Cook the Mountain

Fedezzel fel Norbert Niederkofler séf hiperlokális konyháját, az Olasz Alpokban fekvő Dél-tiroli otthonában. 


Norbert Niederkofler életét és munkáját Dél-Tirol kultúrájának és konyhájának szentelte. A hegyek szépségét és élénk karakterét tolmácsolja ételek képében a St. Hubertus étteremben - az egyetlen 3 Michelin csillagos étteremben, ami teljes mértékben regionális konyhát visz.

Niederkofler konyhai filozófiájának - amit ’hegyi konyhaként’ lehetne röviden összefoglalni – alapja a helyi és szezonális alapanyagok használata, a termelőkkel való személyes beszélgetés után és az alapanyagok iránti tiszteletadás azáltal, hogy a minimálisra csökkentik a leeső hulladéktermelést.

Ennek a kétkötetes kiadványnak az első könyvében, briliáns fotók mutatnak be érintetlen tájakat és az elmúlt ezer év emberi változtatásait, a földművelés és az építészet képében. A helyiek megragadó portréi megörökítik azokat embereket és termelőket akikkel Niederkofler dolgozik.

Lélegzetelállító ételfotók tolmácsolják a páratlan alapanyagokat és az ámulatba ejtő alkotásokat. A második kötetben a séf 80 receptje található, 4 évszakra osztva, hogy ez is a fenntarthatóság iránti elkötelezettségét tükrözze. A Cook the Mountain Dél-Tirol egyedülálló terroirját és konyháját mutatja be Niederkofler szemein át, aki felkarolta otthonát és új kulináris identitást adott neki.

 

 



Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Norbert Niederkofler
Kiadó: Prestel
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9783791387161
Nyelv: Angol
Méretek: 28 x 33 x 8.4 cm
Súly: 4.18 kg
Oldalszám: 560
Ár: 42 990 Ft
(40 943 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Restaurant Nathan Outlaw

Restaurant Nathan Outlaw

Nathan Outlaw, a halak királya, a nevét viselő Port Isaac-i - éttermének legjobb szezonális receptjeit mutatja be.


Szerzők: Nathan Outlaw

Avanguardia

Avanguardia

Az Avantguardia az édességet helyezi az élményének középpontjába. Egy könyv a ’valódi’ cukrászkultúráról, amit átélhetünk lapról lapra, textúráról textúrára.


Paco Torreblanca

Paco Torreblanca

Paco Torreblanca cukrászata, hála e nagy mester összetéveszthetetlen stílusának, időtlen viszonyítási ponttá vált a szakma nemzetközi berkein belül. Remekmű könyve is ennek bizonyítéka - eredetileg 2003-ban jelent meg, most a harmadik kiadást mutatjuk be. Nemzetközi sikere és az iránta mutatott folyamatos kereslet vezetett minket a mű újrakiadásához (Vilbo).


Game

Game

A Covey Rise magazin ’a vadonból a villára’ szekciója díjnyertes séfeket kivételes fotográfusokkal és írókkal együtt szerepeltet, a világ minden tájáról. A Game: The Chef’s Field-to-Table Cookbook kitárja az ajtókat a vadhús és a vadmadarak elkészítésének titkai előtt, újonc és tapasztalt vadászoknak egyaránt, felkínálva a tudást a következő logikus lépéshez a helyi, fenntartható ételek láncolatában.


Szerzők: Covey Rice