Cook the Mountain
The Nature Around You

Fedezzel fel Norbert Niederkofler séf hiperlokális konyháját, az Olasz Alpokban fekvő Dél-tiroli otthonában.
Norbert Niederkofler életét és munkáját Dél-Tirol kultúrájának és konyhájának szentelte. A hegyek szépségét és élénk karakterét tolmácsolja ételek képében a St. Hubertus étteremben - az egyetlen 3 Michelin csillagos étteremben, ami teljes mértékben regionális konyhát visz.
Niederkofler konyhai filozófiájának - amit ’hegyi konyhaként’ lehetne röviden összefoglalni – alapja a helyi és szezonális alapanyagok használata, a termelőkkel való személyes beszélgetés után és az alapanyagok iránti tiszteletadás azáltal, hogy a minimálisra csökkentik a leeső hulladéktermelést.
Ennek a kétkötetes kiadványnak az első könyvében, briliáns fotók mutatnak be érintetlen tájakat és az elmúlt ezer év emberi változtatásait, a földművelés és az építészet képében. A helyiek megragadó portréi megörökítik azokat embereket és termelőket akikkel Niederkofler dolgozik.
Lélegzetelállító ételfotók tolmácsolják a páratlan alapanyagokat és az ámulatba ejtő alkotásokat. A második kötetben a séf 80 receptje található, 4 évszakra osztva, hogy ez is a fenntarthatóság iránti elkötelezettségét tükrözze. A Cook the Mountain Dél-Tirol egyedülálló terroirját és konyháját mutatja be Niederkofler szemein át, aki felkarolta otthonát és új kulináris identitást adott neki.
Kapcsolódó videók
Termékinformációk
Szerző: | Norbert Niederkofler |
Kiadó: | Prestel |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2020 |
ISBN: | 9783791387161 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 28 x 33 x 8.4 cm |
Súly: | 4.18 kg |
Oldalszám: | 560 |
Ár: |
42 990 Ft (40 943 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Tea - Wine’s Sober Sibling

Tea az ételhez? Miért tenne ilyet? Nos, például azért, mert a tea ugyanolyan jól képes fokozni és összehozni az ízeket, mint a bor, és legalább olyan összetett.
Dessert

Dessert, Roger van Damme séf / cukrász és csapata 50 mesés desszertről szóló professzionális, inspiráló cukrászkönyve, mely a kulináris világ csúcsán végzett 25 éves kemény munka eredménye.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.