Cook the Mountain

The Nature Around You


« Vissza | Szerzők: Norbert Niederkofler
  2020. május 10. 11:38

Cook the Mountain

Fedezzel fel Nordert Niederkofler séf hiperlokális konyháját, az Olasz Alpokban fekvő Dél-tiroli otthonában. 


Norbert Niederkofler életét és munkáját Dél-Tirol kultúrájának és konyhájának szentelte. A hegyek szépségét és élénk karakterét tolmácsolja ételek képében a St. Hubertus étteremben - az egyetlen 3 Michelin csillagos étteremben, ami teljes mértékben regionális konyhát visz.
Niederkofler konyhai filozófiájának - amit ’hegyi konyhaként’ lehetne röviden összefoglalni – alapja a helyi és szezonális alapanyagok használata, a termelőkkel való személyes beszélgetés után és az alapanyagok iránti tiszteletadás azáltal, hogy a minimálisra csökkentik a leeső hulladéktermelést.

Ennek a kétkötetes kiadványnak az első könyvében, briliáns fotók mutatnak be érintetlen tájakat és az elmúlt ezer év emberi változtatásait, a földművelés és az építészet képében. A helyiek megragadó portréi megörökítik azokat embereket és termelőket akikkel Niederkofler dolgozik. Lélegzetelállító ételfotók tolmácsolják a páratlan alapanyagokat és az ámulatba ejtő alkotásokat. A második kötetben a séf 80 receptje található, 4 évszakra osztva, hogy ez is a fenntarthatóság iránti elkötelezettségét tükrözze. A Cook the Mountain Dél-Tirol egyedülálló terroirját és konyháját mutatja be Niederkofler szemein át, aki felkarolta otthonát és új kulináris identitást adott neki.

ELŐRENDELÉSI LEHETŐSÉG!

Fontos! A devizaárfolyam változások miatt az ár minimálisan változhat! Pontos ár a megjelenés időpontjában válik elérhetővé.
A kiadvány várható megjelenése: 2020 Október!

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Norbert Niederkofler
Kiadó: Prestel
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9783791387161
Nyelv: Angol
Oldalszám: 560
Ár: 31 990 Ft