Barion Pixel

Cook the Mountain

The Nature Around You


« Vissza | Szerzők: Norbert Niederkofler | Újra készleten
  2020. május 10. 11:38

Cook the Mountain

Fedezd fel Norbert Niederkofler elismert séf hiperlokális szemléletét, Dél-Tirolból, az Olasz-Alpokból a világ felé és vissza. Norbert Niederkofler egész életét és munkásságát Dél-Tirol kultúrájának és konyhájának szentelte.


Az Alpok szépségét és élénk karakterét ételeiben fordítja le a St. Hubertus étteremben – az egyetlen Michelin-csillagos (3*) étteremben, amely teljes mértékben regionális konyhát képvisel. Niederkofler filozófiája, amelyet „Cook the Mountain” néven foglal össze, abból indul ki, hogy a helyi és szezonális alapanyagokat csak a termelőkkel és gazdákkal való személyes beszélgetés után választja ki, és tisztelettel bánik velük, a lehető legkisebb élelmiszer-pazarlás mellett.

A kétkötetes kiadvány első kötetében lenyűgöző fotók mutatják be az érintetlen tájakat, valamint azokat a mezőgazdasági és építészeti változásokat, amelyeket az emberiség az elmúlt évezredek során hozott létre. Megható portrék ábrázolják a helyieket, azokat a termelőket és közösségeket, akikkel Niederkofler együtt dolgozik. Lélegzetelállító ételfotók adják vissza az alapanyagok és kreációk szépségét, amelyeket Niederkofler megalkot.

A második kötet 80 receptet tartalmaz Niederkoflertől, négy évszakra bontva, hogy tükrözze fenntarthatósági szemléletét. A Cook the Mountain így együttesen mutatja be Dél-Tirol egyedi terroir-ját és gasztronómiáját Niederkofler szemén keresztül, aki teljes szívvel vállalta otthonát, és új kulináris identitást adott neki.

 

 



Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Norbert Niederkofler
Kiadó: Prestel
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9783791387161
Nyelv: Angol
Méretek: 28 x 33 x 8.4 cm
Súly: 4.18 kg
Oldalszám: 560
Ár: 41 990 Ft
(39 990 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Signature Cocktails

Signature Cocktails

200 ikonikus ital gyűjteménye a világ minden tájáról, amelyek mindegyike megváltoztatta a koktél kultúráját.


Szerzők: Amanda Schuster

The Curious Bartender's Gin Palace

The Curious Bartender's Gin Palace

A The Curious Bartender’s Gin Palace Tristan Stephenson italkeverő mester nagysikerű könyvsorozatának következő tagja. 


HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury