The Korean Cookbook
350 autentikus és ízletes koreai recept házi szakácsoknak, amelyet a különleges konyha tökéletes útmutatói írtak – egy elismert koreai szakács és egy koreai kulináris szakértő.
A koreai szakácskönyv a hagyományos regionális ételeket és az otthoni konyhákban megtalálható mindennapi ételeket ünnepli Szöultól Jeju-szigetig. Ez a lenyűgöző gyűjtemény több mint 350 receptet tartalmaz hagyományos koreai ételekbe rendezve, fermentált ételeket, rizst, zöldséges ételeket, nyers ételeket, tésztákat, wok / stir-fries ételeket, grillezett húsokat, leveseket, pörkölteket / ragukat, hotpot-kat, tésztákat, gombócokat, koreai zabkásákat, rizses süteményeket és desszerteket.
Az elismert Atomix séf, Junghyun Park és Jungyoon Choi kulináris kutató, séf és író megosztja több éves kutatását és szakértelmét, valamint a koreai ételek összetevőivel, kultúrájával és hagyományaival kapcsolatos tudását ebben, az első átfogó könyvben a koreai otthoni főzésről, kiterjedt szélességben és megközelítésben, tele ízletes és megvalósítható autentikus receptekkel.
A szerzőkről
Junghyun (JP) Park egy elismert séf, aki Szöulban született és nőtt fel. Feleségével, Ellia Parkkal három éttermet üzemeltet New Yorkban – az Atoboyt, a Narót és az Atomixot (2 Michelin-csillag, 3 csillag a New York Times-tól). 2022-ben Park megkapta az Art of Hospitality díjat a World’s 50 Best Restaurants-tól, valamint az Atomix 33-ik. helyezést ért el a ranglistán.
Jungyoon Choi séf, kulináris kutató és író, aki 25 éves tapasztalattal rendelkezik Spanyolországban, Ausztráliában és Koreában. Az elmúlt évtizedben az Alicia Alapítványnál és az El Bullinál képeztette magát, jelenleg R&D séf a Sempio Foods Koreai Kulináris és Fermentációs Kutatóközpontjában, továbbá Ő a Korea és Kína Akadémia alelnöke, a World’s 50 Best Restaurants-nál.
Termékinformációk
Szerzők: | Junghyun Park, Jungyoon Choi |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. október 05. |
ISBN: | 9781838667542 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18 x 27 x 2.7 cm |
Súly: | 1.7 kg |
Oldalszám: | 496 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
The Chicken Soup Manifesto
Ez a világ egyik legszélesebb körben értelmezett, szerény és legkedveltebb ételének ünnepe: A Csirkeleves
The Bourbon Bible
A Bourbon sikere megállíthatatlan, és ez a kalauz megtanít mindent, amit érdemes tudni róla. Eric Zandona, italspecialista az American Distilling Institute-nél, a világ 140 legjobb bourbonjéről ad áttekintést, a klasszikus nagy nevektől kicsiny, kézműves lepárlókig, ízprofilokkal és javaslatokkal, hogy miképp élvezhetjük legjobban a megismert italok mindegyikét.
Mangal II - Stories and Recipes
A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.