Barion Pixel

The Korean Cookbook


« Vissza | Szerzők: Junghyun Park, Jungyoon Choi
  2023. május 31. 14:10

The Korean Cookbook

350 autentikus és ízletes koreai recept házi szakácsoknak, amelyet a különleges konyha tökéletes útmutatói írtak – egy elismert koreai szakács és egy koreai kulináris szakértő.


A koreai szakácskönyv a hagyományos regionális ételeket és az otthoni konyhákban megtalálható mindennapi ételeket ünnepli Szöultól Jeju-szigetig. Ez a lenyűgöző gyűjtemény több mint 350 receptet tartalmaz hagyományos koreai ételekbe rendezve, fermentált ételeket, rizst, zöldséges ételeket, nyers ételeket, tésztákat, wok / stir-fries ételeket, grillezett húsokat, leveseket, pörkölteket / ragukat, hotpot-kat, tésztákat, gombócokat, koreai zabkásákat, rizses süteményeket és desszerteket.

Az elismert Atomix séf, Junghyun Park és Jungyoon Choi kulináris kutató, séf és író megosztja több éves kutatását és szakértelmét, valamint a koreai ételek összetevőivel, kultúrájával és hagyományaival kapcsolatos tudását ebben, az első átfogó könyvben a koreai otthoni főzésről, kiterjedt szélességben és megközelítésben, tele ízletes és megvalósítható autentikus receptekkel.

A szerzőkről

Junghyun (JP) Park egy elismert séf, aki Szöulban született és nőtt fel. Feleségével, Ellia Parkkal három éttermet üzemeltet New Yorkban – az Atoboyt, a Narót és az Atomixot (2 Michelin-csillag, 3 csillag a New York Times-tól). 2022-ben Park megkapta az Art of Hospitality díjat a World’s 50 Best Restaurants-tól, valamint az Atomix 33-ik. helyezést ért el a ranglistán.

Jungyoon Choi séf, kulináris kutató és író, aki 25 éves tapasztalattal rendelkezik Spanyolországban, Ausztráliában és Koreában. Az elmúlt évtizedben az Alicia Alapítványnál és az El Bullinál képeztette magát, jelenleg R&D séf a Sempio Foods Koreai Kulináris és Fermentációs Kutatóközpontjában, továbbá Ő a Korea és Kína Akadémia alelnöke, a World’s 50 Best Restaurants-nál.

Előrendelés, foglalja le saját példányát!

Megjelenés: 2023. Október

A folyamatosan változó devizaárfolyamok és logisztikai költségek miatt, a feltüntetett ár változhat, a végleges ár a kiadvány megjelenésének és beérkezésének időpontjában kerül véglegesítésre és számlázásra!

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Junghyun Park, Jungyoon Choi
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. október 05.
ISBN: 9781838667542
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 2.7 cm
Oldalszám: 496
Ár: 17 990 Ft
(17 133 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Artisanal Ice Cream Recipe Book 2

Artisanal Ice Cream Recipe Book 2

Az új Artisanal Ice Cream Recipe Book 245 receptet gyűjt össze a világ legelismertebb hivatásosaitól, akik az Arte Heladero magazinban jelentek meg az elmúlt évek során. A receptek szerző szerint abc-sorrendben találhatók és összesen 13 jégkrém-családra vannak osztva.


Szerzők: Several Authors

Da Vittorio

Da Vittorio

Az egyik legkedveltebb olaszországi étteremből, egy kényeztető szakácskönyv a kifinomult olasz konyha szerelmeseinek. Vittorio Cerea által 1966-ban alapított Da Vittorio ma Olaszország egyik legismertebb étterme. A 3 Michelin csillagos „Cerea intézmény” legújabb szakácskönyvében ötven, soha nem publikált receptet mutat be.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland