Barion Pixel

The Ultimate Pasta Machine Cookbook

100 Recipes for Every Kind of Amazing Pasta Your Pasta Maker Can Make


« Vissza | Szerzők: Lucy Vaserfirer
  2020. augusztus 21. 16:42

The Ultimate Pasta Machine Cookbook

Végül egy szakácskönyv a tésztakészítésről, amely mindenféle tésztagépekre kiterjed - mind kézi, mind elektromos, valamint keverőgép kiegészítőivel készültekre is. A könnyen elsajátítható receptek és a folyamatábrák segítségével biztosan hamarosan szakértő tésztamesterré válik!


A házi tészta egyszerű, gyors és szórakoztató. Jobb az íze, mint a boltban vásárolt, előre elkészített dobozos tésztáké. És bár a boltokban vásárolt tészták valóban különféle formájúak, ízlésesek és izgalmasak; Ezzel szemben, ez a friss tésztával széleskörűen foglalkozó szakácskönyv megmutatja, hogy készíthet több tucat különböző ízű friss tésztát. Függetlenül attól, hogy Ön elsőként a használja a tésztakészítőt vagy egy tapasztalt profi és izgalmas új ötleteket keres, ez a könyv több mint 100 csodálatos recepttel, valamint rengeteg okos tippel és trükkel rendelkezik, amiért szeretni fogják a tésztagépet és gyakran használni fogják azt.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Lucy Vaserfirer
Kiadó: Fair Winds Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9781592339488
Nyelv: Angol
Méretek: 19.1 x 23.5 x 1.6 cm
Súly: 0.64 kg
Oldalszám: 208
Ár: 8 890 Ft
(8 467 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Cuines,33

Cuines,33

Professzionális motocross versenyző akart lenni, de egy súlyos baleset összetörte a gyermekkori álmát. Éppen ezért Edwin Menue egy másik cél felé irányította ambícióját: a konyha felé. 


Szerzők: Edwin Menue

Seasoning - How to cook and celebrate the seasons

Seasoning - How to cook and celebrate the seasons

Egy zseniális és gyönyörű könyv, amelyet mindenkinek birtokolnia kell, aki szeret főzni." – STANLEY TUCCI

Hozd be konyhádba az évszakok ritmusát ezzel az időtlen főzési útmutatóval és az alapanyagok ünneplésével egész évben.


Szerzők: Angela Clutton

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon

Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.