Barion Pixel

The Ultimate Pasta Machine Cookbook

100 Recipes for Every Kind of Amazing Pasta Your Pasta Maker Can Make


« Vissza | Szerzők: Lucy Vaserfirer
  2020. augusztus 21. 16:42

The Ultimate Pasta Machine Cookbook

Végül egy szakácskönyv a tésztakészítésről, amely mindenféle tésztagépekre kiterjed - mind kézi, mind elektromos, valamint keverőgép kiegészítőivel készültekre is. A könnyen elsajátítható receptek és a folyamatábrák segítségével biztosan hamarosan szakértő tésztamesterré válik!


A házi tészta egyszerű, gyors és szórakoztató. Jobb az íze, mint a boltban vásárolt, előre elkészített dobozos tésztáké. És bár a boltokban vásárolt tészták valóban különféle formájúak, ízlésesek és izgalmasak; Ezzel szemben, ez a friss tésztával széleskörűen foglalkozó szakácskönyv megmutatja, hogy készíthet több tucat különböző ízű friss tésztát. Függetlenül attól, hogy Ön elsőként a használja a tésztakészítőt vagy egy tapasztalt profi és izgalmas új ötleteket keres, ez a könyv több mint 100 csodálatos recepttel, valamint rengeteg okos tippel és trükkel rendelkezik, amiért szeretni fogják a tésztagépet és gyakran használni fogják azt.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Lucy Vaserfirer
Kiadó: Fair Winds Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9781592339488
Nyelv: Angol
Méretek: 19.1 x 23.5 x 1.6 cm
Súly: 0.64 kg
Oldalszám: 208
Ár: 8 890 Ft
(8 467 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

The Bourbon Bible

The Bourbon Bible

A Bourbon sikere megállíthatatlan, és ez a kalauz megtanít mindent, amit érdemes tudni róla. Eric Zandona, italspecialista az American Distilling Institute-nél, a világ 140 legjobb bourbonjéről ad áttekintést, a klasszikus nagy nevektől kicsiny, kézműves lepárlókig, ízprofilokkal és javaslatokkal, hogy miképp élvezhetjük legjobban a megismert italok mindegyikét. 


Szerzők: Eric Zandona

Bachour Buffets

Bachour Buffets

A hetedik könyvében kellett szerepelnie, amikor Antonio Bachour sokkal „bachourabb”, mint valaha. A Bachour Buffets az ő nagy műve, az ő hagyatéka. 


Szerzők: Antonio Bachour

Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

Új
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.


Szerzők: Tim Siadatan

JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.