The Lebanese Kitchen

A Lebanese Home Cooking a libanoni otthoni étkezés átfogó kalauza. Több mint 500 receptje mezzékre, levesekre, halra, húsra és zöldségekre, desszertekre, tortákra, kekszekre, befőttekre és italokra, lefedi a libanoni gasztronómia teljes skáláját.
A libanoni konyha egyesíti a keleti étkek textúráit, a színeit, az illatatait, ízeit, vagyis a Közel-Kelet régió egyik legfinomabb konyhájaként tekintenek rá. A libanoni élelmiszerek sokfélesége tükrözi az ország tájainak és éghajlatának jellegzetességeit, a termékeny Beqaa-völgytől a Danniyeh-hegyek hóborította csúcsáig. A libanoni ételek az utóbbi években egyre népszerűbbé váltak, táplálóak, egészségesek, aromásak. Salma Hage, egy libanoni háziasszony (a Mazarat Tiffah (Apple Hamlet) hegyvidékein, a Kadisha-völgy észak Libanonban) több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a családi főzéssel kapcsolatban. A Libanoni Konyhában bemutatja a családi receptekhez tartozó saját receptjeit, valamint a klasszikus ételek generációról generációra való átruházását.
Photo: Phaidon
Termékinformációk
Szerző: | Salma Hage |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9780714879093 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19 x 28 x 5 cm |
Súly: | 1.86 kg |
Oldalszám: | 512 |
Ár: |
17 990 Ft (17 133 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Viet Kieu - Recipes Remembered from Vietnam

Egy történet a bátorságról, az alkalmazkodásról, egy Anchovy nevű étteremről és az ízek utáni életigenlő keresésről
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
Cocktail Codex

A bestseller és műfajmeghatározó Death & Co koktélkönyv íróinak új kiadványa, a Cocktail Codex egy alapmű az italkeverés mesterségéről. A könyv, az írók egyedülálló ’root cocktails’ megközelítését alkalmazva olyan eszközt ad az italkeverők kezébe tudásszinttől függetlenül, ami segít megérteni és elkészíteni és a klasszikusokat és egyedi koktélokat improvizálni.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.