The Lebanese Kitchen
A Lebanese Home Cooking a libanoni otthoni étkezés átfogó kalauza. Több mint 500 receptje mezzékre, levesekre, halra, húsra és zöldségekre, desszertekre, tortákra, kekszekre, befőttekre és italokra, lefedi a libanoni gasztronómia teljes skáláját.
A libanoni konyha egyesíti a keleti étkek textúráit, a színeit, az illatatait, ízeit, vagyis a Közel-Kelet régió egyik legfinomabb konyhájaként tekintenek rá. A libanoni élelmiszerek sokfélesége tükrözi az ország tájainak és éghajlatának jellegzetességeit, a termékeny Beqaa-völgytől a Danniyeh-hegyek hóborította csúcsáig. A libanoni ételek az utóbbi években egyre népszerűbbé váltak, táplálóak, egészségesek, aromásak. Salma Hage, egy libanoni háziasszony (a Mazarat Tiffah (Apple Hamlet) hegyvidékein, a Kadisha-völgy észak Libanonban) több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a családi főzéssel kapcsolatban. A Libanoni Konyhában bemutatja a családi receptekhez tartozó saját receptjeit, valamint a klasszikus ételek generációról generációra való átruházását.
Photo: Phaidon







Termékinformációk
| Szerző: | Salma Hage |
| Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2019 |
| ISBN: | 9780714879093 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 19 x 28 x 5 cm |
| Súly: | 1.86 kg |
| Oldalszám: | 512 |
| Ár: |
17 990 Ft (17 133 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Umami
Egy szakácskönyv az umami-ról? Abszolút! Az ázsiai konyhából ismert ötödik íz, amely természetes része sok élelmiszernek.
The Art & Science of Foodpairing
A Foodpairing (ételpárosítás) egy módszer arra, hogy azonosítsuk mely ételek működnek jól együtt, olyan úttörő tudományos kutatásokon alapulva, amik a neurogasztronómiát (annak tudománya, ahogy az agy értelmezi az ízeket) az ételek kémiai felépítéséből származó aromaprofilok elemzésével ötvözi.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.