The Lebanese Kitchen

A Lebanese Home Cooking a libanoni otthoni étkezés átfogó kalauza. Több mint 500 receptje mezzékre, levesekre, halra, húsra és zöldségekre, desszertekre, tortákra, kekszekre, befőttekre és italokra, lefedi a libanoni gasztronómia teljes skáláját.
A libanoni konyha egyesíti a keleti étkek textúráit, a színeit, az illatatait, ízeit, vagyis a Közel-Kelet régió egyik legfinomabb konyhájaként tekintenek rá. A libanoni élelmiszerek sokfélesége tükrözi az ország tájainak és éghajlatának jellegzetességeit, a termékeny Beqaa-völgytől a Danniyeh-hegyek hóborította csúcsáig. A libanoni ételek az utóbbi években egyre népszerűbbé váltak, táplálóak, egészségesek, aromásak. Salma Hage, egy libanoni háziasszony (a Mazarat Tiffah (Apple Hamlet) hegyvidékein, a Kadisha-völgy észak Libanonban) több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a családi főzéssel kapcsolatban. A Libanoni Konyhában bemutatja a családi receptekhez tartozó saját receptjeit, valamint a klasszikus ételek generációról generációra való átruházását.
Photo: Phaidon
Termékinformációk
Szerző: | Salma Hage |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9780714879093 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19 x 28 x 5 cm |
Súly: | 1.86 kg |
Oldalszám: | 512 |
Ár: |
17 990 Ft (17 133 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Ramón Freixa

Több mint 350 oldal, közel 60, az egyes folyamatokban részletezett, kreatív megoldásokkal kísért alkotás, 145 fénykép, az étellel azonos relevanciával felruházott termékek gondos választéka...
The Food I Love - A New Edition

Tizennyolc év és számtalan példányszám, amióta Neil Perry először publikálta főzési filozófiáját, a The Food I Love kiállta az idők próbáját, a könyv, mint a professzionális szakácsok és házi szakácsok egyik legtöbbet hivatkozott és legtiszteltebb étel-bibliája.
The Food I Love - A New Edition

Tizennyolc év és számtalan példányszám, amióta Neil Perry először publikálta főzési filozófiáját, a The Food I Love kiállta az idők próbáját, a könyv, mint a professzionális szakácsok és házi szakácsok egyik legtöbbet hivatkozott és legtiszteltebb étel-bibliája.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.