Barion Pixel

The Lebanese Kitchen


« Vissza | Szerzők: Salma Hage
  2017. augusztus 09. 15:21

The Lebanese Kitchen

A Lebanese Home Cooking a libanoni otthoni étkezés átfogó kalauza. Több mint 500 receptje mezzékre, levesekre, halra, húsra és zöldségekre, desszertekre, tortákra, kekszekre, befőttekre és italokra, lefedi a libanoni gasztronómia teljes skáláját. 


A libanoni konyha egyesíti a keleti étkek textúráit, a színeit, az illatatait, ízeit, vagyis a Közel-Kelet régió egyik legfinomabb konyhájaként tekintenek rá. A libanoni élelmiszerek sokfélesége tükrözi az ország tájainak és éghajlatának jellegzetességeit, a termékeny Beqaa-völgytől a Danniyeh-hegyek hóborította csúcsáig. A libanoni ételek az utóbbi években egyre népszerűbbé váltak, táplálóak, egészségesek, aromásak. Salma Hage, egy libanoni háziasszony (a Mazarat Tiffah (Apple Hamlet) hegyvidékein, a Kadisha-völgy észak Libanonban) több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a családi főzéssel kapcsolatban. A Libanoni Konyhában bemutatja a családi receptekhez tartozó saját receptjeit, valamint a klasszikus ételek generációról generációra való átruházását.

Photo: Phaidon

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Salma Hage
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9780714879093
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 28 x 5 cm
Súly: 1.86 kg
Oldalszám: 512
Ár: 17 990 Ft
(17 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Asada

Asada

Az Oaxacai (könyv) szerzői, Bricia Lopez és Javier Cabral visszatértek egy nagy szakácskönyvvel, amely arról szól, hogyan készítsünk asada-mexikói stílusú grillhúst otthon.


Asada

Asada

Az Oaxacai (könyv) szerzői, Bricia Lopez és Javier Cabral visszatértek egy nagy szakácskönyvvel, amely arról szól, hogyan készítsünk asada-mexikói stílusú grillhúst otthon.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Aponiente - Ángel León

Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.


Szerzők: Ángel León