Barion Pixel

The Lebanese Kitchen


« Vissza | Szerzők: Salma Hage
  2017. augusztus 09. 15:21

The Lebanese Kitchen

A Lebanese Home Cooking a libanoni otthoni étkezés átfogó kalauza. Több mint 500 receptje mezzékre, levesekre, halra, húsra és zöldségekre, desszertekre, tortákra, kekszekre, befőttekre és italokra, lefedi a libanoni gasztronómia teljes skáláját. 


A libanoni konyha egyesíti a keleti étkek textúráit, a színeit, az illatatait, ízeit, vagyis a Közel-Kelet régió egyik legfinomabb konyhájaként tekintenek rá. A libanoni élelmiszerek sokfélesége tükrözi az ország tájainak és éghajlatának jellegzetességeit, a termékeny Beqaa-völgytől a Danniyeh-hegyek hóborította csúcsáig. A libanoni ételek az utóbbi években egyre népszerűbbé váltak, táplálóak, egészségesek, aromásak. Salma Hage, egy libanoni háziasszony (a Mazarat Tiffah (Apple Hamlet) hegyvidékein, a Kadisha-völgy észak Libanonban) több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a családi főzéssel kapcsolatban. A Libanoni Konyhában bemutatja a családi receptekhez tartozó saját receptjeit, valamint a klasszikus ételek generációról generációra való átruházását.

Photo: Phaidon

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Salma Hage
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9780714879093
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 28 x 5 cm
Súly: 1.86 kg
Oldalszám: 512
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Tokyo Izakaya Cookbook

Tokyo Izakaya Cookbook

74 lenyűgöző pub-stílusú recept néhány tokiói csúcsszakács tulajdonában lévő Izakayáktól

 


Barbecue Sauces

Barbecue Sauces

Szóval mivel lett több a Sauces legújabb kiadványa? Sokkal, kezdve a merész, teljes egészében színes design-nal, ami a New York Times bestseller könyv, a Project Smoke stílusát követi. Az új előszó bemutat minden újdonságot a barbecue és a grill világának trendjei közül, többek között a cider-sprayket, szárazpácolást és a pastrami univerzumát. 


Szerzők: Steven Raichlen

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

La Grande Piccola Pasticceria

La Grande Piccola Pasticceria

Mi izgalmasabb, mint ahogy Alessandro Dalmasso életét szenteli az aprósüteményeknek, egy drága ékszerhez méltó értékkel felruházva őket, az alapanyagok, eszközök és technikák megválasztásától a kóstolásig.