Australia - The Cookbook
Az Ausztrál konyha sosem látott mértékű ünneplése 350 recept mutatja be az ország tájainak és népeinek sokszínűségét
Ausztrália kultúrák valódi olvasztótégelye és ez konyhájában is tükröződik. Olyan sziget lévén, ahol a bennszülött népei és a legkülönfélébb bevándorlók kulináris hatásai és hagyományai elegyednek, ételkultúrája megérett a felfedezésre. A regionális növény és állatvilág mellett, amik a bennszülöttek ételeinek alapanyagait képezik, a világ minden tájáról érkező ételek átvett és átalakított verzióival is találkozhatunk – ez a receptgyűjtemény bármely otthoni szakácsnak megközelíthető és releváns.








Termékinformációk
| Szerzők: | Ross Dobson, Alan Benson |
| Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2021 |
| Forgalmazás kezdete: | 2021. április 15. |
| ISBN: | 9781838662417 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 18 x 27 x 3.9 cm |
| Súly: | 1.52 kg |
| Oldalszám: | 432 |
| Ár: |
16 890 Ft (16 086 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Brasserie Cookbook
Változtasd otthonodat elegáns francia brasserie-vé Franciaország méltán elismert La Nouvelle Garde csapatának segítségével.
The Food I Love - A New Edition
Tizennyolc év és számtalan példányszám, amióta Neil Perry először publikálta főzési filozófiáját, a The Food I Love kiállta az idők próbáját, a könyv, mint a professzionális szakácsok és házi szakácsok egyik legtöbbet hivatkozott és legtiszteltebb étel-bibliája.
Aponiente - Ángel León
A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.