Australia - The Cookbook
Az Ausztrál konyha sosem látott mértékű ünneplése 350 recept mutatja be az ország tájainak és népeinek sokszínűségét
Ausztrália kultúrák valódi olvasztótégelye és ez konyhájában is tükröződik. Olyan sziget lévén, ahol a bennszülött népei és a legkülönfélébb bevándorlók kulináris hatásai és hagyományai elegyednek, ételkultúrája megérett a felfedezésre. A regionális növény és állatvilág mellett, amik a bennszülöttek ételeinek alapanyagait képezik, a világ minden tájáról érkező ételek átvett és átalakított verzióival is találkozhatunk – ez a receptgyűjtemény bármely otthoni szakácsnak megközelíthető és releváns.
Termékinformációk
Szerzők: | Ross Dobson, Alan Benson |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. április 15. |
ISBN: | 9781838662417 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18 x 27 x 3.9 cm |
Súly: | 1.52 kg |
Oldalszám: | 432 |
Ár: |
14 990 Ft (14 276 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Ivan Ramen
2007-ben Ivan Orkin, egy középkorú zsidó fickó Long Island-ről valami őrültséget csinált. Az étel-fanatikus Tokyo világvárosában ramen-boltot nyitott. Egy gaijin (külföldi) volt, aki megpróbált nevet szerezni magának egy olyan helyen, ami makacs véleménnyel van a ramenről.
Ivan Ramen
2007-ben Ivan Orkin, egy középkorú zsidó fickó Long Island-ről valami őrültséget csinált. Az étel-fanatikus Tokyo világvárosában ramen-boltot nyitott. Egy gaijin (külföldi) volt, aki megpróbált nevet szerezni magának egy olyan helyen, ami makacs véleménnyel van a ramenről.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.