Barion Pixel

Australia - The Cookbook


« Vissza | Szerzők: Ross Dobson, Alan Benson
  2021. március 06. 14:55

Australia - The Cookbook

Az Ausztrál konyha sosem látott mértékű ünneplése 350 recept mutatja be az ország tájainak és népeinek sokszínűségét


Ausztrália kultúrák valódi olvasztótégelye és ez konyhájában is tükröződik. Olyan sziget lévén, ahol a bennszülött népei és a legkülönfélébb bevándorlók kulináris hatásai és hagyományai elegyednek, ételkultúrája megérett a felfedezésre. A regionális növény és állatvilág mellett, amik a bennszülöttek ételeinek alapanyagait képezik, a világ minden tájáról érkező ételek átvett és átalakított verzióival is találkozhatunk – ez a receptgyűjtemény bármely otthoni szakácsnak megközelíthető és releváns.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Ross Dobson, Alan Benson
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. április 15.
ISBN: 9781838662417
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 3.9 cm
Súly: 1.52 kg
Oldalszám: 432
Ár: 14 990 Ft
(14 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

KOKS - Faroe Islands Flavour

KOKS - Faroe Islands Flavour

Feröer-szigeteken a természet erői vesznek körül bennünket. Több mint ezer éve leginkább azt fogyasztjuk, ami helyben elérhető, a növényeket, állatokat és halakat, amelyek ebben a vadon élő környezetben élnek. Még ma is nagyon érezzük az évszakok finom mozgását, és az időjárás apró eltéréseit, amelyek befolyásolják, hogy egy adott napon mit tehetünk és mit nem.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

Rogan

Rogan

Simon Rogan séf elismert és tisztelt a gasztronómia világának minden sarkán, híres művészi érzékéről, innovációiról, állandó tökéletességre törekvéséről és tehetségéről, látásmódjáról és különböző éttermeinek tiszta karakteréről.


Szerzők: Simon Rogan