Australia - The Cookbook
Az Ausztrál konyha sosem látott mértékű ünneplése 350 recept mutatja be az ország tájainak és népeinek sokszínűségét
Ausztrália kultúrák valódi olvasztótégelye és ez konyhájában is tükröződik. Olyan sziget lévén, ahol a bennszülött népei és a legkülönfélébb bevándorlók kulináris hatásai és hagyományai elegyednek, ételkultúrája megérett a felfedezésre. A regionális növény és állatvilág mellett, amik a bennszülöttek ételeinek alapanyagait képezik, a világ minden tájáról érkező ételek átvett és átalakított verzióival is találkozhatunk – ez a receptgyűjtemény bármely otthoni szakácsnak megközelíthető és releváns.
Termékinformációk
Szerzők: | Ross Dobson, Alan Benson |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. április 15. |
ISBN: | 9781838662417 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18 x 27 x 3.9 cm |
Súly: | 1.52 kg |
Oldalszám: | 432 |
Ár: |
16 890 Ft (16 086 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Chocolate Ferrandi Paris
Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.
The Jewish Cookbook
A kortárs, globális zsidó konyha gazdag váza, több száz történettel és otthoni szakácsok receptjeivel.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.