Coffee Creations - 90 delicious recipes for the perfect cup
by Celeste Wong

Fedezze fel a tökéletes társat az ínycsiklandó italok és finomságok elkészítéséhez otthon. A 90 finom receptet tartalmazó Coffee Creations teljes útmutatót nyújt minden olyan kávéhoz, amelyre esetleg már gondolt, hogy otthon készítsen, és olyanokat is, amelyekre még nem.
A „speciality coffee” iparban eltöltött több mint 15 év során Celeste Wong a világ vezető kézműves kávézóinak csúcskategóriás baristájaként csiszolta tudását, és a Financial Times is elismerte, hogy az egyik legjobb londoni barista.
A Coffee Creations könyvben Wong betekintést és inspirációt is nyújt:
- Merüljön el a kávékészítő eszközökkel kapcsolatos szakértői útmutatásban, a moka bögrétől az eszpresszógépekig.
- Ismerje meg a kávéfajtákat és a pörköléseket, és hogyan válassza ki a megfelelőt, hogy maximalizálja az ízét.
- Készítsen italokat minden hangulathoz és alkalomhoz, beleértve a tejeskávét, a hosszú fekete italokat és a martinit.
- Fedezze fel egy csésze kávéhoz illő ételeket, a kávés palacsintától a lapos fehér cookie-ig.
Termékinformációk
Szerző: | Celeste Wong |
Kiadó: | Mitchell Beazley Octopus |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. november 14. |
ISBN: | 9781784729615 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 15.2 x 21.3 x 2.2 cm |
Súly: | 0.52 kg |
Oldalszám: | 192 |
Ár: |
7 990 Ft (7 610 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Vibrant Vegetables - 20+ Vegetables, 100+ Recipes

Ez a zöldséges szakácskönyv a zöldségek természetes jóságát ünnepli minden napra és minden alkalomra, több mint 100 recepttel a hét egy, több vagy minden napjára.
Tartine Book No.3

A Tartine Book No. 3. az egyetlen könyv, ami lépésről-lépésre mutatja be, szövegekkel és folyamatokat megörökítő fotókkal, hogyan készítsünk teljes kiőrlésű kenyereket és a kedvenc Tartine péksütemények teljes kiőrlésű verzióit.
Christophe Pelé - Le Clarence

2015-ben Róbert Luxemburgi herceg merész lépést tett és egy különleges hotelbe fektetett be Párizs arany háromszögében, a konyhája élén egy olyan séffel, akinek modernitása ámulatba ejti a gasztronómia világát. Két Michelin-csillaggal jutalmazott merész konyháját ismerhetjük meg ebben a pazar kiadványban.
Mini by Xavi Donnay

A Mini az első nagyszerű könyv a kortárs süteményekről, amelyet a kis formátumnak szenteltek, egy régóta várt szakkönyv, amely végre az egyik legfontosabb cukrász „családot” szolgálja ki.