Coffee Creations - 90 delicious recipes for the perfect cup
by Celeste Wong

Fedezze fel a tökéletes társat az ínycsiklandó italok és finomságok elkészítéséhez otthon. A 90 finom receptet tartalmazó Coffee Creations teljes útmutatót nyújt minden olyan kávéhoz, amelyre esetleg már gondolt, hogy otthon készítsen, és olyanokat is, amelyekre még nem.
A „speciality coffee” iparban eltöltött több mint 15 év során Celeste Wong a világ vezető kézműves kávézóinak csúcskategóriás baristájaként csiszolta tudását, és a Financial Times is elismerte, hogy az egyik legjobb londoni barista.
A Coffee Creations könyvben Wong betekintést és inspirációt is nyújt:
- Merüljön el a kávékészítő eszközökkel kapcsolatos szakértői útmutatásban, a moka bögrétől az eszpresszógépekig.
- Ismerje meg a kávéfajtákat és a pörköléseket, és hogyan válassza ki a megfelelőt, hogy maximalizálja az ízét.
- Készítsen italokat minden hangulathoz és alkalomhoz, beleértve a tejeskávét, a hosszú fekete italokat és a martinit.
- Fedezze fel egy csésze kávéhoz illő ételeket, a kávés palacsintától a lapos fehér cookie-ig.
Termékinformációk
Szerző: | Celeste Wong |
Kiadó: | Mitchell Beazley Octopus |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. november 14. |
ISBN: | 9781784729615 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 15.2 x 21.3 x 2.2 cm |
Súly: | 0.52 kg |
Oldalszám: | 192 |
Ár: |
7 990 Ft (7 610 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Tequila & Mezcal

A mexikói master desztillátorok új generációja nagy büszkeséggel és gondossággal készítenek tequilát és mezcalt. Ez az átfogó útmutató alkalom arra, hogy felfedezd mindkét azték gyökérű szeszes ital történetét.
American Sfoglino

Az “American Sfoglino” Evan Funke, a Los Angeles-i Felix Trattoria tisztelt séfjének a világ legjobb tésztáinak átfogó útmutatója.
The Last Bite

Átfogó útmutató a modern desszertekhez, amely megtanítja az édes fogások elkészítésére, strukturálására és fűszerezésére, és végső soron a desszertkészítés valódi megértésére.