Barion Pixel

Coffee Creations - 90 delicious recipes for the perfect cup

by Celeste Wong


« Vissza | Szerzők: Celeste Wong
  2024. november 14. 16:53

Coffee Creations - 90 delicious recipes for the perfect cup

Fedezze fel a tökéletes társat az ínycsiklandó italok és finomságok elkészítéséhez otthon. A 90 finom receptet tartalmazó Coffee Creations teljes útmutatót nyújt minden olyan kávéhoz, amelyre esetleg már gondolt, hogy otthon készítsen, és olyanokat is, amelyekre még nem.


A „speciality coffee” iparban eltöltött több mint 15 év során Celeste Wong a világ vezető kézműves kávézóinak csúcskategóriás baristájaként csiszolta tudását, és a Financial Times is elismerte, hogy az egyik legjobb londoni barista.

A Coffee Creations könyvben Wong betekintést és inspirációt is nyújt:

- Merüljön el a kávékészítő eszközökkel kapcsolatos szakértői útmutatásban, a moka bögrétől az eszpresszógépekig.

- Ismerje meg a kávéfajtákat és a pörköléseket, és hogyan válassza ki a megfelelőt, hogy maximalizálja az ízét.

- Készítsen italokat minden hangulathoz és alkalomhoz, beleértve a tejeskávét, a hosszú fekete italokat és a martinit.

- Fedezze fel egy csésze kávéhoz illő ételeket, a kávés palacsintától a lapos fehér cookie-ig.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Celeste Wong
Kiadó: Mitchell Beazley Octopus
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. november 14.
ISBN: 9781784729615
Nyelv: Angol
Méretek: 15.2 x 21.3 x 2.2 cm
Súly: 0.52 kg
Oldalszám: 192
Ár: 7 990 Ft
(7 610 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Vibrant Vegetables - 20+ Vegetables, 100+ Recipes

Vibrant Vegetables - 20+ Vegetables, 100+ Recipes

Ez a zöldséges szakácskönyv a zöldségek természetes jóságát ünnepli minden napra és minden alkalomra, több mint 100 recepttel a hét egy, több vagy minden napjára.


Tartine Book No.3

Tartine Book No.3

A Tartine Book No. 3. az egyetlen könyv, ami lépésről-lépésre mutatja be, szövegekkel és folyamatokat megörökítő fotókkal, hogyan készítsünk teljes kiőrlésű kenyereket és a kedvenc Tartine péksütemények teljes kiőrlésű verzióit. 


Christophe Pelé - Le Clarence

Christophe Pelé - Le Clarence

2015-ben Róbert Luxemburgi herceg merész lépést tett és egy különleges hotelbe fektetett be Párizs arany háromszögében, a konyhája élén egy olyan séffel, akinek modernitása ámulatba ejti a gasztronómia világát. Két Michelin-csillaggal jutalmazott merész konyháját ismerhetjük meg ebben a pazar kiadványban.


Mini by Xavi Donnay

Mini by Xavi Donnay

A Mini az első nagyszerű könyv a kortárs süteményekről, amelyet a kis formátumnak szenteltek, egy régóta várt szakkönyv, amely végre az egyik legfontosabb cukrász „családot” szolgálja ki. 


Szerzők: Xavi Donnay