Coffee Creations - 90 delicious recipes for the perfect cup
by Celeste Wong
Fedezze fel a tökéletes társat az ínycsiklandó italok és finomságok elkészítéséhez otthon. A 90 finom receptet tartalmazó Coffee Creations teljes útmutatót nyújt minden olyan kávéhoz, amelyre esetleg már gondolt, hogy otthon készítsen, és olyanokat is, amelyekre még nem.
A „speciality coffee” iparban eltöltött több mint 15 év során Celeste Wong a világ vezető kézműves kávézóinak csúcskategóriás baristájaként csiszolta tudását, és a Financial Times is elismerte, hogy az egyik legjobb londoni barista.
A Coffee Creations könyvben Wong betekintést és inspirációt is nyújt:
- Merüljön el a kávékészítő eszközökkel kapcsolatos szakértői útmutatásban, a moka bögrétől az eszpresszógépekig.
- Ismerje meg a kávéfajtákat és a pörköléseket, és hogyan válassza ki a megfelelőt, hogy maximalizálja az ízét.
- Készítsen italokat minden hangulathoz és alkalomhoz, beleértve a tejeskávét, a hosszú fekete italokat és a martinit.
- Fedezze fel egy csésze kávéhoz illő ételeket, a kávés palacsintától a lapos fehér cookie-ig.






Termékinformációk
| Szerző: | Celeste Wong |
| Kiadó: | Mitchell Beazley Octopus |
| Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2024 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. november 14. |
| ISBN: | 9781784729615 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 15.2 x 21.3 x 2.2 cm |
| Súly: | 0.52 kg |
| Oldalszám: | 192 |
| Ár: |
7 990 Ft (7 610 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Punto MX
Alapok, alapanyagok, technikák és alkotások. Egyszerre ősiek és kortársak. Ugyanolyan pezsgők, mint gyengédek. Ételek és koktélok. Egy három pillérre alapozott konyhai koncepció olyan étteremmel, ami a gasztrotörténelem része lett, mint az első mexikói étterem Európában, ami Michelin-csillagot kapott.
KitchenAid Mix with the Best
Szükséged van Tiramisúra? 12 főre? 32 Canellonira vagy 120 Meringue-re? A vacsorapartik előkészületei gyerekjátéknak tűnnek az extra nagy méretű és erőteljes KitchenAid Stand Mixer-rel és 6.9 literes keverőtáljával.
Petits gâteaux, tartes et entremets au fil des saisons
A MOF (Meilleur Ouvrier de France) cím birtokosa Stephane Glacier és Cukrász-séfje, Jerome Le Teuff publikálásában kerül bemutatásra ez a szemet gyönyörködtető, professzionális cukrászkönyv, amely professzionális recepteket és konyhatechnikákat mutat be. A szezonalitás szellemét követve kerülnek bemutatásra a kis tortácskák, tarte-ok és desszertek.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.