Coffee Creations - 90 delicious recipes for the perfect cup
by Celeste Wong

Fedezze fel a tökéletes társat az ínycsiklandó italok és finomságok elkészítéséhez otthon. A 90 finom receptet tartalmazó Coffee Creations teljes útmutatót nyújt minden olyan kávéhoz, amelyre esetleg már gondolt, hogy otthon készítsen, és olyanokat is, amelyekre még nem.
A „speciality coffee” iparban eltöltött több mint 15 év során Celeste Wong a világ vezető kézműves kávézóinak csúcskategóriás baristájaként csiszolta tudását, és a Financial Times is elismerte, hogy az egyik legjobb londoni barista.
A Coffee Creations könyvben Wong betekintést és inspirációt is nyújt:
- Merüljön el a kávékészítő eszközökkel kapcsolatos szakértői útmutatásban, a moka bögrétől az eszpresszógépekig.
- Ismerje meg a kávéfajtákat és a pörköléseket, és hogyan válassza ki a megfelelőt, hogy maximalizálja az ízét.
- Készítsen italokat minden hangulathoz és alkalomhoz, beleértve a tejeskávét, a hosszú fekete italokat és a martinit.
- Fedezze fel egy csésze kávéhoz illő ételeket, a kávés palacsintától a lapos fehér cookie-ig.
Termékinformációk
Szerző: | Celeste Wong |
Kiadó: | Mitchell Beazley Octopus |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. november 14. |
ISBN: | 9781784729615 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 15.2 x 21.3 x 2.2 cm |
Súly: | 0.52 kg |
Oldalszám: | 192 |
Ár: |
7 990 Ft (7 610 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Southern Ground

Úttörő túra a déli kézműves pékségekben, több mint 75 gazdag receptettel, a déli, hideg-kővel őrölt lisztmozgalom egyik vezetőjétől.
Quay

Peter Gilmore az ausztrál szakácszseni, a világ egyik legtehetségesebb szakácsa. Étterme a Quay jelenleg a The World's 50 Best Restaurant ranglistáján, az 58-ik helyén található. Az előkelő hely bizonyítja, hogy bizony gazdag beltartalommal rendelkező könyvről van szó.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.