Barion Pixel

Ikarus invites the world's best chefs VOL7

Exceptional recipes and international chefs in portrait


« Vissza | Szerzők: Several Authors, Martin Klein
  2020. november 11. 21:53

Ikarus invites the world's best chefs VOL7

Az Ikarus étterem vendégszakácsai kivételes konyhaművészetüket mutatják be, legyen szó fúziós, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyháról. Martin Klein ügyvezető séf a nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja; kulináris turnéja például Görögország, Franciaország és Brazília felé vezet.


Az »Ikarus invites the world’s best chefs« hetedik kiadásában folytatja a csúcsminőségű vendégszakácsok bemutatását. Közöttük van a két Michelin-csillaggal kitüntetett Ciccio Sultano, aki egyesíti a szicíliai konyha hagyományait modern, kísérleti megközelítéssel. A thai konyhát Dane Henrik Yde-Andersen és Chayawee Sutcharitchan képviseli.
Kulináris művészetük a hagyományos technikák és az ázsiai konyha gazdag változatosságának ismeretén alapszik.
Dieter Koschina, Hans Neuner és Benoît Sinthon alkotta portugál trió egyesül, hogy a regionális termékekre összpontosítsanak annak érdekében, hogy garantálják a legjobb minőséget és ízt.

A vendégszakácsok az Ikarus étteremben mutatják be alkotásaikat, ahol Martin Klein és csapata minden alkalommal tökéletesen újrateremti a csúcsszakácsok étlapjait. A séfek személyes kommentárjaival, Martin Klein és a vendégszakácsácsok tapasztalataival és étlapjaik receptjeivel, amelyeket kifejezetten az Ikarus étterem számára terveztek, együttesen bemutatják a nemzetközi „haute cuisine”-t.

Photo: Pantauro

 

Photo: PANTAURO

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Several Authors, Martin Klein
Kiadó: Pantauro
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9783710500473
Nyelv: Angol
Méretek: 24.9 x 33.5 x 3.5 cm
Súly: 2.61 kg
Oldalszám: 344
Ár: 21 690 Ft
(20 657 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Pie Room

The Pie Room

Fedezze fel a meghatározó pite-bibliát az önmagát pitetészta-deviánsnak tartó séftől és London pitekirályától, Calum Franklin-től.


Szerzők: Calum Franklin

Food Artisans of Japan - Recipes and stories

Food Artisans of Japan - Recipes and stories

Merüljön el Japán sokszínű kulináris tájképében 7 lenyűgöző japán séf 120 receptjével és 24 történettel kézműves szakemberekről, Nancy Singleton Hachisu díjnyertes író szemszögéből.


Anarkia

Anarkia

Az Anarkia az El Celler de Can Roca (3 Michelin-csillag) édességkonyháját bemutató nagy volumenű mű, Jordi Roca - a 2004-ben a világ legjobb cukrászának kikiáltott séf – bűvös desszertjeinek gyűjteménye. 30 éves története során az (Joan, Josep és Jordi Roca vezette) El Celler de Can Roca-t kétszer választották meg a világ legjobb éttermének.


Szerzők: Jordi Roca

Konstantin Filippou / English Version

Konstantin Filippou / English Version

Ez a lebilincselő könyv egy olyan bécsi étterem története, ami az elmúlt évek során sikert sikerre halmozott. A séf konyháját, akinek múltja számos európai állomást tartalmaz - többek között az Arzak étteremben és Gordon Ramsay-nél is dolgozott – erősen meghatározza görög származása.