Ikarus invites the world's best chefs VOL7
Exceptional recipes and international chefs in portrait

Az Ikarus étterem vendégszakácsai kivételes konyhaművészetüket mutatják be, legyen szó fúziós, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyháról. Martin Klein ügyvezető séf a nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja; kulináris turnéja például Görögország, Franciaország és Brazília felé vezet.
Az »Ikarus invites the world’s best chefs« hetedik kiadásában folytatja a csúcsminőségű vendégszakácsok bemutatását. Közöttük van a két Michelin-csillaggal kitüntetett Ciccio Sultano, aki egyesíti a szicíliai konyha hagyományait modern, kísérleti megközelítéssel. A thai konyhát Dane Henrik Yde-Andersen és Chayawee Sutcharitchan képviseli.
Kulináris művészetük a hagyományos technikák és az ázsiai konyha gazdag változatosságának ismeretén alapszik.
Dieter Koschina, Hans Neuner és Benoît Sinthon alkotta portugál trió egyesül, hogy a regionális termékekre összpontosítsanak annak érdekében, hogy garantálják a legjobb minőséget és ízt.
A vendégszakácsok az Ikarus étteremben mutatják be alkotásaikat, ahol Martin Klein és csapata minden alkalommal tökéletesen újrateremti a csúcsszakácsok étlapjait. A séfek személyes kommentárjaival, Martin Klein és a vendégszakácsácsok tapasztalataival és étlapjaik receptjeivel, amelyeket kifejezetten az Ikarus étterem számára terveztek, együttesen bemutatják a nemzetközi „haute cuisine”-t.
Photo: Pantauro
Photo: PANTAURO
Termékinformációk
Szerzők: | Several Authors, Martin Klein |
Kiadó: | Pantauro |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2020 |
ISBN: | 9783710500473 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 24.9 x 33.5 x 3.5 cm |
Súly: | 2.61 kg |
Oldalszám: | 344 |
Ár: |
21 690 Ft (20 657 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Restaurant Nathan Outlaw

Nathan Outlaw, a halak királya, a nevét viselő Port Isaac-i - éttermének legjobb szezonális receptjeit mutatja be.
Modern Sourdough

Michelle Eshkeri, a Modern Sourdough könyve tökéletes egyensúlyt kínál egyszerű otthoni stílusú receptekkel és meghívóan összetettebb kihívásokkal, pontosan azt, amit minden kezdő pék keres. A receptek jól átgondoltak, egyértelműek és könnyen követhetők.
Patisserie Christophe Felder

Az összes hagyományos francia cukrászkészítmény otthon is elérhetővé, láthatóvá válik a könyv 800 oldala és 3,200 fotója által. “Minden komoly, magára is valamit adó profi és hobbi cukrász tudja, hogy a francia cukrászat a legkiválóbb a világon, a képzeletbeli koronát a franciák viselik, nincs kétség. A francia technikák elsajátításához egy írott recept kevés, az csak egy útmutató.
Nostalgic Delights

A Nostalgic Delights lapjain a díjnyertes cukrász és csokoládékészítő, William Curley gyermekkorának hangulatait és elmúlt idők emlékeit szándékozik újjáteremteni, klasszikus recepteket modernizálva saját, egyedi alkotásaival.