Ikarus invites the world's best chefs VOL7

Exceptional recipes and international chefs in portrait


« Vissza | Szerzők: Several Authors, Martin Klein
  2020. november 11. 21:53

Ikarus invites the world's best chefs VOL7

Az Ikarus étterem vendégszakácsai kivételes konyhaművészetüket mutatják be, legyen szó fúziós, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyháról. Martin Klein ügyvezető séf a nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja; kulináris turnéja például Görögország, Franciaország és Brazília felé vezet.


Az »Ikarus invites the world’s best chefs« hetedik kiadásában folytatja a csúcsminőségű vendégszakácsok bemutatását. Közöttük van a két Michelin-csillaggal kitüntetett Ciccio Sultano, aki egyesíti a szicíliai konyha hagyományait modern, kísérleti megközelítéssel. A thai konyhát Dane Henrik Yde-Andersen és Chayawee Sutcharitchan képviseli.
Kulináris művészetük a hagyományos technikák és az ázsiai konyha gazdag változatosságának ismeretén alapszik.
Dieter Koschina, Hans Neuner és Benoît Sinthon alkotta portugál trió egyesül, hogy a regionális termékekre összpontosítsanak annak érdekében, hogy garantálják a legjobb minőséget és ízt.

A vendégszakácsok az Ikarus étteremben mutatják be alkotásaikat, ahol Martin Klein és csapata minden alkalommal tökéletesen újrateremti a csúcsszakácsok étlapjait. A séfek személyes kommentárjaival, Martin Klein és a vendégszakácsácsok tapasztalataival és étlapjaik receptjeivel, amelyeket kifejezetten az Ikarus étterem számára terveztek, együttesen bemutatják a nemzetközi „haute cuisine”-t.

Photo: Pantauro

 

Photo: PANTAURO

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Several Authors, Martin Klein
Kiadó: Pantauro
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9783710500473
Nyelv: Angol
Méretek: 24.9 x 33.5 x 3.5 cm
Súly: 2.61 kg
Oldalszám: 344
Ár: 21 690 Ft
(20 657 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Restaurant Nathan Outlaw

Restaurant Nathan Outlaw

Nathan Outlaw, a halak királya, a nevét viselő Port Isaac-i - éttermének legjobb szezonális receptjeit mutatja be.


Szerzők: Nathan Outlaw

Modern Sourdough

Modern Sourdough

Michelle Eshkeri, a Modern Sourdough könyve tökéletes egyensúlyt kínál egyszerű otthoni stílusú receptekkel és meghívóan összetettebb kihívásokkal, pontosan azt, amit minden kezdő pék keres. A receptek jól átgondoltak, egyértelműek és könnyen követhetők.


Patisserie Christophe Felder

Patisserie Christophe Felder

Az összes hagyományos francia cukrászkészítmény otthon is elérhetővé, láthatóvá válik a könyv 800 oldala és 3,200 fotója által. “Minden komoly, magára is valamit adó profi és hobbi cukrász tudja, hogy a francia cukrászat a legkiválóbb a világon, a képzeletbeli koronát a franciák viselik, nincs kétség. A francia technikák elsajátításához egy írott recept kevés, az csak egy útmutató.


Nostalgic Delights

Nostalgic Delights

A Nostalgic Delights lapjain a díjnyertes cukrász és csokoládékészítő, William Curley gyermekkorának hangulatait és elmúlt idők emlékeit szándékozik újjáteremteni, klasszikus recepteket modernizálva saját, egyedi alkotásaival.


Szerzők: William Curley