Barion Pixel

Ikarus invites the world's best chefs VOL7

Exceptional recipes and international chefs in portrait


« Vissza | Szerzők: Several Authors, Martin Klein
  2020. november 11. 21:53

Ikarus invites the world's best chefs VOL7

Az Ikarus étterem vendégszakácsai kivételes konyhaművészetüket mutatják be, legyen szó fúziós, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyháról. Martin Klein ügyvezető séf a nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja; kulináris turnéja például Görögország, Franciaország és Brazília felé vezet.


Az »Ikarus invites the world’s best chefs« hetedik kiadásában folytatja a csúcsminőségű vendégszakácsok bemutatását. Közöttük van a két Michelin-csillaggal kitüntetett Ciccio Sultano, aki egyesíti a szicíliai konyha hagyományait modern, kísérleti megközelítéssel. A thai konyhát Dane Henrik Yde-Andersen és Chayawee Sutcharitchan képviseli.
Kulináris művészetük a hagyományos technikák és az ázsiai konyha gazdag változatosságának ismeretén alapszik.
Dieter Koschina, Hans Neuner és Benoît Sinthon alkotta portugál trió egyesül, hogy a regionális termékekre összpontosítsanak annak érdekében, hogy garantálják a legjobb minőséget és ízt.

A vendégszakácsok az Ikarus étteremben mutatják be alkotásaikat, ahol Martin Klein és csapata minden alkalommal tökéletesen újrateremti a csúcsszakácsok étlapjait. A séfek személyes kommentárjaival, Martin Klein és a vendégszakácsok tapasztalataival és étlapjaik receptjeivel, amelyeket kifejezetten az Ikarus étterem számára terveztek, együttesen bemutatják a nemzetközi „haute cuisine”-t.

Photo: Pantauro

 

Photo: PANTAURO

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Several Authors, Martin Klein
Kiadó: Pantauro
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9783710500473
Nyelv: Angol
Méretek: 24.9 x 33.5 x 3.5 cm
Súly: 2.61 kg
Oldalszám: 344
Ár: 28 890 Ft
(27 514 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Decoration by GARUHARU

Decoration by GARUHARU

Megjelent a Yun Eunyoung / Garuharu Decoration, a reprezentatív koreai cukrász harmadik professzionális cukrászkönyve. Ebben a könyvben kortárs és kreatív dekorációs technikákat ismerhetjük meg, beleértve a különféle kifejezéseket, folyamatok és technikák használatát, a csokoládé tulajdonságait, dekorációk készítését professzionális eszközökkel, valamint a cukortésztából, meringue-ből, tuile és nugát, isomalt, valamint diófélékből készült dekorációkat egyaránt. 


Szerzők: Yun Eunyoung

Foie Gras

Foie Gras

A gasztronómiában a Foie gras-t, vagyis a libamájat a konyha ékszerének tartják. André Bonnaure könyve a profi szakácsoknak, séfeknek és a téma iránt érdeklődőknek szól. Minden információhoz hozzájuthatunk, ami a libamájjal kapcsolatos, és egyben eloszlatja azt a sok félelmet, hiedelmet ami az alapanyaggal kapcsolatos volt.


Szerzők: André Bonnaure

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash