Barion Pixel

Seasoning - How to cook and celebrate the seasons

by Angela Clutton


« Vissza | Szerzők: Angela Clutton
  2024. május 03. 17:50

Seasoning - How to cook and celebrate the seasons

Egy zseniális és gyönyörű könyv, amelyet mindenkinek birtokolnia kell, aki szeret főzni." – STANLEY TUCCI

Hozd be konyhádba az évszakok ritmusát ezzel az időtlen főzési útmutatóval és az alapanyagok ünneplésével egész évben.


A Seasoning az év négy évszakát öleli fel, és több mint 50 zöldséget és gyümölcsöt ismertet meg.

A díjnyertes szerző, Angela Clutton feltárja szezonalitásukat, tippeket ad a vásárláshoz és tároláshoz, számtalan felhasználási módot, ízpárokat és a pazarlás minimalizálását. Plusz 75 friss, modern és könnyen megközelíthető recept megmutatja, hogyan készítheti el a legjobbat a szezon termékeiből.

Ez a könyv azt szemlélteti, hogy a szezonalitás elfogadása a föld és az éghajlat körforgásának megértését jelenti. – akár, vagy különösen, ahogy változik. – és hogyan képesek arra, hogy az alapanyagokat a lehető legjobb változatban kóstolják meg.

A főszerepet a zöldségek és a gyümölcsök kapják, a hús és a hal profiljai – amelyek szezonális jellegét gyakran elfelejtik – átszővik.
Fedezze fel, hogyan mozognak az évszakok, és hogyan mozog velük az, amit enni és főzni szeretnénk. A Seasoning egy végtelenül hasznos társ, amely újra és újra magabiztos, intuitív főzésre ösztönöz.

Pics: i got a paper cut studio

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Angela Clutton
Kiadó: Murdoch Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Konyhakert / Kitchen Garden, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. május 03.
ISBN: 9781922616555
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 25.5 x 3.7 cm
Súly: 1.47 kg
Oldalszám: 352
Ár: 11 990 Ft
(11 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

EVOLUTION

EVOLUTION

Új és előnyös összetevők, egyszerűsített folyamatok, profi cukrásztechnikai alkalmazások - megoldások. Mindez, a könyv tartalma, mely optimalizálja a technikákat, hogy a maximumot hozhassuk ki a mai cukrászatból. Ez az, amiről az evolúciós cukrászat szól, amit Jordi Puigvert gyakorol és tanít a világ minden táján, mint cukrász és technológiai tanácsadó, számtalan cukrásznak, cégnek.


Szerzők: Jordi Puigvert

Chocolate

Chocolate

A csokoládé minősége, sokszínűsége és használhatósága sok szakembert foglalkoztat, hiszen az egyik legnehezebben elsajátítható technikákat követeli meg. 


Szerzők: Ramon Morató

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland