Barion Pixel

Seasoning - How to cook and celebrate the seasons

by Angela Clutton


« Vissza | Szerzők: Angela Clutton
  2024. május 03. 17:50

Seasoning - How to cook and celebrate the seasons

Egy zseniális és gyönyörű könyv, amelyet mindenkinek birtokolnia kell, aki szeret főzni." – STANLEY TUCCI

Hozd be konyhádba az évszakok ritmusát ezzel az időtlen főzési útmutatóval és az alapanyagok ünneplésével egész évben.


A Seasoning az év négy évszakát öleli fel, és több mint 50 zöldséget és gyümölcsöt ismertet meg.

A díjnyertes szerző, Angela Clutton feltárja szezonalitásukat, tippeket ad a vásárláshoz és tároláshoz, számtalan felhasználási módot, ízpárokat és a pazarlás minimalizálását. Plusz 75 friss, modern és könnyen megközelíthető recept megmutatja, hogyan készítheti el a legjobbat a szezon termékeiből.

Ez a könyv azt szemlélteti, hogy a szezonalitás elfogadása a föld és az éghajlat körforgásának megértését jelenti. – akár, vagy különösen, ahogy változik. – és hogyan képesek arra, hogy az alapanyagokat a lehető legjobb változatban kóstolják meg.

A főszerepet a zöldségek és a gyümölcsök kapják, a hús és a hal profiljai – amelyek szezonális jellegét gyakran elfelejtik – átszővik.
Fedezze fel, hogyan mozognak az évszakok, és hogyan mozog velük az, amit enni és főzni szeretnénk. A Seasoning egy végtelenül hasznos társ, amely újra és újra magabiztos, intuitív főzésre ösztönöz.

Pics: i got a paper cut studio

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Angela Clutton
Kiadó: Murdoch Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Konyhakert / Kitchen Garden, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. május 03.
ISBN: 9781922616555
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 25.5 x 3.7 cm
Súly: 1.47 kg
Oldalszám: 352
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Connaught Bar - Cocktail Recipes and Iconic Creations

The Connaught Bar - Cocktail Recipes and Iconic Creations

„Amikor a Connaught bárra gondolok, újra és újra visszatérek a vendéglátáshoz, a módszertanhoz és a minőségi tapasztalatokhoz, amelyeket ott tapasztaltam az elmúlt évtizedben.” – Massimo Bottura


The Pasta Man

The Pasta Man

A ’Pasta Man’, Mateo Zeilonka a leglátványosabb, legeredetibb tésztákat készíti. Csíkos, pöttyös, piros, lila, zöld és fekete, minden elképzelhető formában, Mateo tésztája szebb, mint egy festmény.


Szerzők: Mateo Zielonka

The Complete Franklin Barbecue Collection Boxed Set - Franklin Barbecue, Franklin Steak, and Franklin Smoke

Új
The Complete Franklin Barbecue Collection Boxed Set - Franklin Barbecue, Franklin Steak, and Franklin Smoke

A marhaszegytől a steakig, az élő tűzön történő füstölésig – itt mindent megtalálsz, amit a hús elkészítéséről tudni érdemes. Ez a díszdobozos kiadás az austini Franklin Barbecue mögött álló, nagyra becsült tűzmester három ikonikus könyvének exkluzív puhakötésű változatát tartalmazza: Franklin Barbecue, Franklin Steak és Franklin Smoke.


Szerzők: Aaron Franklin

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury