Barion Pixel

The Book of Sandwiches

Delicious to the Last Bite - Recipes for Every Sandwich Lover


« Vissza | Szerzők: Jason Skrobar
  2024. február 08. 12:04

The Book of Sandwiches

Ki nem szereti a szendvicseket? És ki ne szeretné ezt az ínycsiklandó szakácskönyvet, amely több mint 85 receptet tartalmaz mindenféle szendvicshez?

 


Valószínű, hogy van kedvenc szendvicse, vagy kettő, hat vagy tíz! Mindannyian egyetértünk abban, hogy a szendvicsek szórakoztatóak; finomak, megnyugtatóak, és egyszerű elkészíteni. Röviden: a szendvics baromi jó dolog.

A The Book of Sandwiches könyvben a hét minden napjára és az év minden hetére találsz szendvicsrecepteket. Szendvicsek a kényelemért, gyorsan elfogyasztható ételekhez, még a barátok lenyűgözéséhez is. (Készíts valakinek egy nagyszerű szendvicset, és egy életre szóló barátot kapsz!) Szendvicsek késő estére, amikor eljön az éhség, és másnap reggelre, amikor kevés az energia. . .

Próbálja ki a jól ismert szendvicsek legjobb új verzióit, valamint rengeteg igazán ötletes szendvicsötletet, amelyekre korábban nem is gondolt. A könyv a következő receptkategóriákat tartalmazza:

Klasszikusok: Élvezze a frissen elkészített szendvicseket, amelyeket mindannyian szeretünk, mint az időtlen grillezett sajtok, egy egyszerűen szenzációs pirított paradicsomos szendvics és a szeretett BLT.

Reggeli: Hogyan kezdje jobban a napot, mint egy szendviccsel? Íme, rengeteg lehetőség – tojás, sajt, avokádó, szalonna, kolbász vagy akár házi granola (granola szendvicsben? Csak várj!).

Elegáns: „tárcsázza fel” stílusos (merjük azt mondani, divatos?) szendvicsekkel, mint a The Wild Duck, a Soft-Shell Crab, vagy a gyönyörű borítómodellünk, a főszerepben a sült csirke.

Nyitva: Dobja el a tetejét ezekhez a finom és gyönyörű szabálykövető receptekhez.
Burgerek: Ha egy marha-, pulyka-, csirke-, hal- vagy portobello gombás burger nem szendvics, akkor mi az?

Hot Hot Mess: Kényeztesse magát olyan szendvicsekkel, mint a The Meatball, a Ragù for You, vagy még az It's a Hawaiian Pizza Sandwich – csak emlékezzen a szalvétákra!

Édes: elégítse ki édesszájúságát fagylaltos szendvicsekkel, süteményes szendvicsekkel és bőséges pitékkel!

Photo: Sébastien Dubois-Didcock


 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jason Skrobar
Kiadó: Appetite By Random House
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. április 30.
ISBN: 9780525612520
Nyelv: Angol
Méretek: 19.7 x 26.1 x 2.4 cm
Súly: 0.57 kg
Oldalszám: 264
Ár: 12 290 Ft
(11 705 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Charcuterie - Pates, Terrines, Savory Pies

Charcuterie - Pates, Terrines, Savory Pies

A Charcuterie teljes főzőtanfolyama, amelyet a világhírű gasztronómiai iskola tapasztalt szakácsoktató csapata írt, és mindent tartalmaz, amit tudnod kell a finom terrinek, pástétomok, piték és egyéb Charcuterie fogások elkészítéséhez. 


Szerzők: École Ferrandi

Barbecue Sauces

Barbecue Sauces

Szóval mivel lett több a Sauces legújabb kiadványa? Sokkal, kezdve a merész, teljes egészében színes design-nal, ami a New York Times bestseller könyv, a Project Smoke stílusát követi. Az új előszó bemutat minden újdonságot a barbecue és a grill világának trendjei közül, többek között a cider-sprayket, szárazpácolást és a pastrami univerzumát. 


Szerzők: Steven Raichlen

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash