The Book of Sandwiches
Delicious to the Last Bite - Recipes for Every Sandwich Lover

Ki nem szereti a szendvicseket? És ki ne szeretné ezt az ínycsiklandó szakácskönyvet, amely több mint 85 receptet tartalmaz mindenféle szendvicshez?
Valószínű, hogy van kedvenc szendvicse, vagy kettő, hat vagy tíz! Mindannyian egyetértünk abban, hogy a szendvicsek szórakoztatóak; finomak, megnyugtatóak, és egyszerű elkészíteni. Röviden: a szendvics baromi jó dolog.
A The Book of Sandwiches könyvben a hét minden napjára és az év minden hetére találsz szendvicsrecepteket. Szendvicsek a kényelemért, gyorsan elfogyasztható ételekhez, még a barátok lenyűgözéséhez is. (Készíts valakinek egy nagyszerű szendvicset, és egy életre szóló barátot kapsz!) Szendvicsek késő estére, amikor eljön az éhség, és másnap reggelre, amikor kevés az energia. . .
Próbálja ki a jól ismert szendvicsek legjobb új verzióit, valamint rengeteg igazán ötletes szendvicsötletet, amelyekre korábban nem is gondolt. A könyv a következő receptkategóriákat tartalmazza:
Klasszikusok: Élvezze a frissen elkészített szendvicseket, amelyeket mindannyian szeretünk, mint az időtlen grillezett sajtok, egy egyszerűen szenzációs pirított paradicsomos szendvics és a szeretett BLT.
Reggeli: Hogyan kezdje jobban a napot, mint egy szendviccsel? Íme, rengeteg lehetőség – tojás, sajt, avokádó, szalonna, kolbász vagy akár házi granola (granola szendvicsben? Csak várj!).
Elegáns: „tárcsázza fel” stílusos (merjük azt mondani, divatos?) szendvicsekkel, mint a The Wild Duck, a Soft-Shell Crab, vagy a gyönyörű borítómodellünk, a főszerepben a sült csirke.
Nyitva: Dobja el a tetejét ezekhez a finom és gyönyörű szabálykövető receptekhez.
Burgerek: Ha egy marha-, pulyka-, csirke-, hal- vagy portobello gombás burger nem szendvics, akkor mi az?
Hot Hot Mess: Kényeztesse magát olyan szendvicsekkel, mint a The Meatball, a Ragù for You, vagy még az It's a Hawaiian Pizza Sandwich – csak emlékezzen a szalvétákra!
Édes: elégítse ki édesszájúságát fagylaltos szendvicsekkel, süteményes szendvicsekkel és bőséges pitékkel!
Photo: Sébastien Dubois-Didcock
Termékinformációk
Szerző: | Jason Skrobar |
Kiadó: | Appetite By Random House |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. április 30. |
ISBN: | 9780525612520 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19.7 x 26.1 x 2.4 cm |
Súly: | 1.04 kg |
Oldalszám: | 264 |
Ár: |
11 990 Ft (11 419 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Let's Eat France!

Soha nem volt olyan könyv a "francia" ételekről, mint a Let's Eat France! Egy könyv, amely szó szerint nagyobbnak tűnik, mint az élet. Az ételek szerelmeseinek és a frankofiloknak ünnepe, mely ötvözi az enciklopédia teljes erényét és az infógrafika megszállott vizuális örömeit a rajongók féktelen örömével.
Ivan Ramen

2007-ben Ivan Orkin, egy középkorú zsidó fickó Long Island-ről valami őrültséget csinált. Az étel-fanatikus Tokyo világvárosában ramen-boltot nyitott. Egy gaijin (külföldi) volt, aki megpróbált nevet szerezni magának egy olyan helyen, ami makacs véleménnyel van a ramenről.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.