The Book of Sandwiches
Delicious to the Last Bite - Recipes for Every Sandwich Lover
 
    
   Ki nem szereti a szendvicseket? És ki ne szeretné ezt az ínycsiklandó szakácskönyvet, amely több mint 85 receptet tartalmaz mindenféle szendvicshez?
Valószínű, hogy van kedvenc szendvicse, vagy kettő, hat vagy tíz! Mindannyian egyetértünk abban, hogy a szendvicsek szórakoztatóak; finomak, megnyugtatóak, és egyszerű elkészíteni. Röviden: a szendvics baromi jó dolog.
A The Book of Sandwiches könyvben a hét minden napjára és az év minden hetére találsz szendvicsrecepteket. Szendvicsek a kényelemért, gyorsan elfogyasztható ételekhez, még a barátok lenyűgözéséhez is. (Készíts valakinek egy nagyszerű szendvicset, és egy életre szóló barátot kapsz!) Szendvicsek késő estére, amikor eljön az éhség, és másnap reggelre, amikor kevés az energia. . .
Próbálja ki a jól ismert szendvicsek legjobb új verzióit, valamint rengeteg igazán ötletes szendvicsötletet, amelyekre korábban nem is gondolt. A könyv a következő receptkategóriákat tartalmazza:
Klasszikusok: Élvezze a frissen elkészített szendvicseket, amelyeket mindannyian szeretünk, mint az időtlen grillezett sajtok, egy egyszerűen szenzációs pirított paradicsomos szendvics és a szeretett BLT.
Reggeli: Hogyan kezdje jobban a napot, mint egy szendviccsel? Íme, rengeteg lehetőség – tojás, sajt, avokádó, szalonna, kolbász vagy akár házi granola (granola szendvicsben? Csak várj!).
Elegáns: „tárcsázza fel” stílusos (merjük azt mondani, divatos?) szendvicsekkel, mint a The Wild Duck, a Soft-Shell Crab, vagy a gyönyörű borítómodellünk, a főszerepben a sült csirke.
	Nyitva: Dobja el a tetejét ezekhez a finom és gyönyörű szabálykövető receptekhez.
	Burgerek: Ha egy marha-, pulyka-, csirke-, hal- vagy portobello gombás burger nem szendvics, akkor mi az?
Hot Hot Mess: Kényeztesse magát olyan szendvicsekkel, mint a The Meatball, a Ragù for You, vagy még az It's a Hawaiian Pizza Sandwich – csak emlékezzen a szalvétákra!
Édes: elégítse ki édesszájúságát fagylaltos szendvicsekkel, süteményes szendvicsekkel és bőséges pitékkel!
Photo: Sébastien Dubois-Didcock
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
Termékinformációk
| Szerző: | Jason Skrobar | 
| Kiadó: | Appetite By Random House | 
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books | 
| Kiadás éve: | 2024 | 
| Forgalmazás kezdete: | 2024. április 30. | 
| ISBN: | 9780525612520 | 
| Nyelv: | Angol | 
| Méretek: | 19.7 x 26.1 x 2.4 cm | 
| Súly: | 1.04 kg | 
| Oldalszám: | 264 | 
| Ár: | 11 990 Ft (11 419 + ÁFA) | 
| Státusz: | Raktáron | 
Keresés
Sartoria Panatieri
 
          Fedezze fel a világ egyik legjobb pizzériájának könyvét! „Visszatérés a gyökereinkhez, visszatérés a hitelességhez.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
 
          Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
Foie Gras
 
          A gasztronómiában a Foie gras-t, vagyis a libamájat a konyha ékszerének tartják. André Bonnaure könyve a profi szakácsoknak, séfeknek és a téma iránt érdeklődőknek szól. Minden információhoz hozzájuthatunk, ami a libamájjal kapcsolatos, és egyben eloszlatja azt a sok félelmet, hiedelmet ami az alapanyaggal kapcsolatos volt.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
 
          A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
