Cake Design Recipe - Congmom's Cake Diary

Jung Hayeon


« Vissza | Szerzők: Jung Hayeon
  2021. március 07. 15:01

Cake Design Recipe - Congmom's Cake Diary

Különböző formájú torták bevonási és dekorációs technikái nyomócsövekkel, a tejszínhabos torták elkészítésének részletes folyamata, pont úgy, mint ahogy az író neves kurzusain is tanítják. Részletes magyarázatokkal, mint egy oktató videóban.


A Congmom’s Cake Diary: Cake Design Recipe minden, a tejszínhabos torták tervezéséhez kapcsolatos technikát és tudást bemutat az olyan otthoni cukrászoknak, akik hibátlanul akarják bevonni alkotásaikat, és a szakmabelieknek, akik kifinomult és káprázatos tortákat szeretnének kiötleni.
Ez a könyv megtanítja, hogyan verje fel a tejszínhabot a dekorációhoz megfelelő állagúvá, hogyan vágja fel a piskótát és simítsa el a krémeket, hogyan javítsuk meg a cukormázat, és hogyan dekoráljunk nyomócsövekkel és egyéb eszközökkel. Congmom figyelmesen elmagyaráz mindent, pont úgy, mintha egy videóból próbálna megtanulni.
A szerző 33 legnépszerűbb torta dizájnjával, ízletes „genoise” és „chiffon” receptekkel, tippekkel és minden lépés részletes ábrázolásával segít, hogy a bemutatott technikák és dekorációk elsajátításával saját mesterműveket alkothasson.

Congmom Cake, Szöul legújabb tejszínes tortadíszítője. A könyv szerzője Jung Hayeon, rendkívül népszerű a szakterületén, mivel nem csak Koreában, de Kínában, Tajvanon és Szingapúrban is oktat. Építészeti tanulmányai és matematikatanári pályafutása után tortatervezői készségeit adja át tanulóinak. Jelenleg egy kis műhelyt vezet Koreában.

Photo: TheTABLE

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jung Hayeon
Kiadó: THE TABLE
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Koreai / English-Korean Books, Torta Dizájn / Cake Design
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2021. március 17.
ISBN: 9791164261567
Nyelv: Angol-Koreai
Méretek: 21.7 x 24.7 x 2.3 cm
Súly: 1.19 kg
Oldalszám: 328
Ár: 29 990 Ft
(28 562 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Bien Cuit

Bien Cuit

A Bien Cuit Golper véget nem érő küldetésének történetét meséli el, ami arra irányul, hogy a legtöbb ízt hozza ki a világ egyik legősibb és legegyszerűbb receptjéből. 


Szerzők: Zachary Golper

Coffee Style

Coffee Style

Egyesek számára a kávé a reggeli túlélés eszköze, mások számára ez egy életmód. A kézműves kávé kultúrától lenyűgözve Horst A. Friedrichs ünnepelt fotós, a kávé minden aspektusa felé forgatja a lencséjét. A kávébabtól a pörkölésig, az eszpresszó gépekig és a baristaktól a fogyasztókig leköveti és dokumentálja azt.


One week with Yann Duytsche

One week with Yann Duytsche

A tekintélyes francia mester, Yann Duytsche egy teljes hétre invitál műhelyébe (Dolç, Barcelona, Spanyolország). Azoknak a fő alkotásoknak a gyűjteménye ez, amik Duytsche műhelyében készülnek nap mint nap; ezek alaposan letesztelt és kipróbált, igaz és valós termékek, nem csak azért mert technikailag is működnek, hanem mert megfeleltek a legmagasabb elvárásoknak is: a vásárlók ízlésének.


Szerzők: Yann Duytsche

Tra l'onirico e il reale

Tra l'onirico e il reale

Első, „művészeti kiállításával” Fabrizio Fiorani rátapos a kreativitás gázpedáljára, a művészi inspiráció és az emlékek látnoki édessége közötti párbeszédben, újból és újból kiszínezve a hagyományokat, elhagyva önmagát a látomások és az ihletek felé egy olyan játékban, amiben a varázslatot az íz intenzitása adja.