Cake Design Recipe - Congmom's Cake Diary
Jung Hayeon
Különböző formájú torták bevonási és dekorációs technikái nyomócsövekkel, a tejszínhabos torták elkészítésének részletes folyamata, pont úgy, mint ahogy az író neves kurzusain is tanítják. Részletes magyarázatokkal, mint egy oktató videóban.
A Congmom’s Cake Diary: Cake Design Recipe minden, a tejszínhabos torták tervezéséhez kapcsolatos technikát és tudást bemutat az olyan otthoni cukrászoknak, akik hibátlanul akarják bevonni alkotásaikat, és a szakmabelieknek, akik kifinomult és káprázatos tortákat szeretnének kiötleni.
Ez a könyv megtanítja, hogyan verje fel a tejszínhabot a dekorációhoz megfelelő állagúvá, hogyan vágja fel a piskótát és simítsa el a krémeket, hogyan javítsuk meg a cukormázat, és hogyan dekoráljunk nyomócsövekkel és egyéb eszközökkel. Congmom figyelmesen elmagyaráz mindent, pont úgy, mintha egy videóból próbálna megtanulni.
A szerző 33 legnépszerűbb torta dizájnjával, ízletes „genoise” és „chiffon” receptekkel, tippekkel és minden lépés részletes ábrázolásával segít, hogy a bemutatott technikák és dekorációk elsajátításával saját mesterműveket alkothasson.
Congmom Cake, Szöul legújabb tejszínes tortadíszítője. A könyv szerzője Jung Hayeon, rendkívül népszerű a szakterületén, mivel nem csak Koreában, de Kínában, Tajvanon és Szingapúrban is oktat. Építészeti tanulmányai és matematikatanári pályafutása után tortatervezői készségeit adja át tanulóinak. Jelenleg egy kis műhelyt vezet Koreában.
Photo: TheTABLE















Termékinformációk
| Szerző: | Jung Hayeon |
| Kiadó: | THE TABLE |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Koreai / English-Korean Books, Torta Dizájn / Cake Design |
| Kiadás éve: | 2020 |
| Forgalmazás kezdete: | 2021. március 17. |
| ISBN: | 9791164261567 |
| Nyelv: | Angol-Koreai |
| Méretek: | 21.7 x 24.7 x 2.3 cm |
| Súly: | 1.19 kg |
| Oldalszám: | 328 |
| Ár: |
29 990 Ft (28 562 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai
Marcos Granda spanyol étteremtulajdonos és sommelier, aki éttermi pályafutását pincérként kezdte, ma pedig négy éttermet üzemeltet, ebből három egy Michelin-csillaggal, a negyedik pedig kettővel rendelkezik.
The Secrets of Ice Cream, Ice Cream without Secrets
„A fagylalt titka, a fagylalt nem titok” Angelo Corvitto. Egy fagylaltkészítő mester javaslatai egy presztízs szakkiadvány formájában. A cukrászkönyv ismerteti, megmagyarázza a mesterfogalmakat, úgy, mint az AFP, SP, stb. Angelo Corvitto egész pályafutása a tökéletes fagylalt készítése körül forog.
Paco Roncero
Több mint 30 éve a konyhában és közel 15 éve két Michelin-csillag védelmében Paco Roncero nemcsak a spanyol gasztronómiai szcéna nélkülözhetetlen szakácsa, hanem a szakma őre is. Ezt bizonyítja is Paco Roncero a több mint 250 oldalának mindegyikében.
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant
A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.