Barion Pixel

Cake Design Recipe - Congmom's Cake Diary

Jung Hayeon


« Vissza | Szerzők: Jung Hayeon
  2021. március 07. 15:01

Cake Design Recipe - Congmom's Cake Diary

Különböző formájú torták bevonási és dekorációs technikái nyomócsövekkel, a tejszínhabos torták elkészítésének részletes folyamata, pont úgy, mint ahogy az író neves kurzusain is tanítják. Részletes magyarázatokkal, mint egy oktató videóban.


A Congmom’s Cake Diary: Cake Design Recipe minden, a tejszínhabos torták tervezéséhez kapcsolatos technikát és tudást bemutat az olyan otthoni cukrászoknak, akik hibátlanul akarják bevonni alkotásaikat, és a szakmabelieknek, akik kifinomult és káprázatos tortákat szeretnének kiötleni.
Ez a könyv megtanítja, hogyan verje fel a tejszínhabot a dekorációhoz megfelelő állagúvá, hogyan vágja fel a piskótát és simítsa el a krémeket, hogyan javítsuk meg a cukormázat, és hogyan dekoráljunk nyomócsövekkel és egyéb eszközökkel. Congmom figyelmesen elmagyaráz mindent, pont úgy, mintha egy videóból próbálna megtanulni.
A szerző 33 legnépszerűbb torta dizájnjával, ízletes „genoise” és „chiffon” receptekkel, tippekkel és minden lépés részletes ábrázolásával segít, hogy a bemutatott technikák és dekorációk elsajátításával saját mesterműveket alkothasson.

Congmom Cake, Szöul legújabb tejszínes tortadíszítője. A könyv szerzője Jung Hayeon, rendkívül népszerű a szakterületén, mivel nem csak Koreában, de Kínában, Tajvanon és Szingapúrban is oktat. Építészeti tanulmányai és matematikatanári pályafutása után tortatervezői készségeit adja át tanulóinak. Jelenleg egy kis műhelyt vezet Koreában.

Photo: TheTABLE

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jung Hayeon
Kiadó: THE TABLE
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Koreai / English-Korean Books, Torta Dizájn / Cake Design
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2021. március 17.
ISBN: 9791164261567
Nyelv: Angol-Koreai
Méretek: 21.7 x 24.7 x 2.3 cm
Súly: 1.19 kg
Oldalszám: 328
Ár: 29 990 Ft
(28 562 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Bread Book

Bread Book

Egy látnoki képességekkel megáldott pék elárulja, mi következik a kenyérben, a gabonatermesztés, a lisztőrlés és az erjesztési technikák évtizedes innovációira támaszkodva, hogy úttörő recepteket nyújtson a tápanyagban gazdag, kivételes ízű kenyerekhez és a velük elkészíthető tápláló ételekhez. 


Breakfast: The Cookbook

Breakfast: The Cookbook

Induljon a napja a világ legeredetibb reggelijeinek meghatározó gyűjteményével.


Ciel Bleu: Guestronomy

Ciel Bleu: Guestronomy

Varázslatos betekintés a 2 Michelin-csillagos amszterdami Ciel Bleu étterembe, mely az 5-csillagos Okura Hotel 23-ik emeletén található. 60 recept a Ciel Bleu saját konyhájából.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.