Brownies and Blondies
Seriously Delicious Recipes to Make at Home
Könnyen elkészíthető és mindig ellenállhatatlan – a brownie-t és a blondie-t mindenki szereti.
Legyen szó szaftos, lágy, ragacsos vagy gazdag textúrákról, ezekkel a játékos és kényeztető receptekkel minden hangulathoz találsz valami tökéleteset. A brownie-választékban olyan klasszikusokat találsz, mint a Tripla csokis, a márványos sajttorta-brownie vagy a Meggyes-mandulás változat, míg a blondie-k között szerepel például a Fehér csokoládés kardamomos, a Pandan és kókuszos, illetve a Tahinis barna vajjal készült variáció.
Minden adag úgy lett megtervezve, hogy egyszerűen elkészíthető legyen, és a jól bevált klasszikusok mellett új, izgalmas ízkombinációk is helyet kapjanak.
A világos, lépésről lépésre követhető útmutatóknak és a szemet gyönyörködtető fotóknak köszönhetően ez a szórakoztató és ízekben gazdag gyűjtemény tökéletes választás minden édesszájú sütni vágyó számára.








Termékinformációk
| Szerző: | Sam Dixon |
| Kiadó: | Quadrille Publishing |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books, Csokoládé / Chocolate |
| Kiadás éve: | 2025 |
| Forgalmazás kezdete: | 2025. szeptember 04. |
| ISBN: | 9781837833320 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 17.8 x 23.1 x 2.1 cm |
| Súly: | 0.63 kg |
| Oldalszám: | 160 |
| Ár: |
7 990 Ft (7 610 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Central
Central Restaurante, Virgilio Martinez Perui séf, a kulináris világ egyik legcsodáltabb feltörekvő tehetségének kivételes étterme, konyhája. Ez a rendkívüli kulináris tanulmány, az elismert Perui séf innovatív és izgalmas kóstoló menüjét követi végig a legfontosabb limai éttermében, a Central-ban.
Finding Fire
A Finding Fire a tűzzel való főzésről szól. Az új borítóval frissített változat annak a történetét meséli el, ahogy az Egyesült Királyságban tanult séf, Lennox Hastie megtanulta a tűz nyelvét és használatának művészetét.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.