The Vegan Ice-Cream Bible
120 Recipes for Ices, Sorbets and Frozen Desserts

Lucy Allary sikeres vegán fagylaltkészítő és vállalkozó, aki a fenntartható életmódot hirdeti. Kidolgozta a krémes növényi fagylalt koncepcióját, és sikerének köszönhetően 2020-ban vegán fagylaltozót nyitott.
Kedvenc ízesítői a teák és gyógynövény forrázatok, virágvizek, fűszerek és bio illóolajok. Lehetőség szerint friss, szezonális és bio alapanyagokat használ, gondosan beszerzett és kézzel válogatott, különös figyelmet fordítva a Fairtrade termékekre.
Lucy forradalmasította a fagylaltélményt azáltal, hogy különféle alapreceptjeit a legideálisabb ízpárosításokhoz illesztette. Ebben az úttörő receptgyűjteményben minden szenvedélyes házi fagylaltkészítővel megosztja sikerének titkait.
A receptek tavaszra, nyárra, őszre és télre vannak felosztva, hogy a legtöbbet hozhassák ki a szezonális összetevőkből egyedi ízekkel, például Fehér Kávé, Earl Grey és Narancs, Kókusz és Lime, Kukoricapehely, Földimogyoró, Sózott Perec és Karamell, Fekete Szezám, Kurkuma Latte, Dió- és Juharszirup, valamint a szokásos családi kedvencek, valamint sok csípős Sorbet, beleértve a Grapefruitot és Rozmaringot, a Paradicsom- és Balzsamecetet, valamint a Mangót, a Golgotát és a Citromfüvet. Rengeteg szósz, ostya és ropógos is van, amelyek kiegészítik ezt az egyedülálló kompendiumot.
Termékinformációk
Szerző: | Lucy Allary |
Kiadó: | Grub Street Publishing |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. július 30. |
ISBN: | 9781911714088 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21 x 26 x 2.5 cm |
Súly: | 1.25 kg |
Oldalszám: | 288 |
Ár: |
10 990 Ft (10 467 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Korean Cookbook

350 autentikus és ízletes koreai recept házi szakácsoknak, amelyet a különleges konyha tökéletes útmutatói írtak – egy elismert koreai szakács és egy koreai kulináris szakértő.
Oren

Oren-ben az Oded Oren egyszerű, szezonális receptekkel ünnepli Tel Avivot, amelyek minden összetevő előtt tisztelegnek.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.