Barion Pixel

The Vegan Ice-Cream Bible

120 Recipes for Ices, Sorbets and Frozen Desserts


« Vissza | Szerzők: Lucy Allary
  2024. május 10. 12:27

The Vegan Ice-Cream Bible

Lucy Allary sikeres vegán fagylaltkészítő és vállalkozó, aki a fenntartható életmódot hirdeti. Kidolgozta a krémes növényi fagylalt koncepcióját, és sikerének köszönhetően 2020-ban vegán fagylaltozót nyitott.


Kedvenc ízesítői a teák és gyógynövény forrázatok, virágvizek, fűszerek és bio illóolajok. Lehetőség szerint friss, szezonális és bio alapanyagokat használ, gondosan beszerzett és kézzel válogatott, különös figyelmet fordítva a Fairtrade termékekre.

Lucy forradalmasította a fagylaltélményt azáltal, hogy különféle alapreceptjeit a legideálisabb ízpárosításokhoz illesztette. Ebben az úttörő receptgyűjteményben minden szenvedélyes házi fagylaltkészítővel megosztja sikerének titkait.

A receptek tavaszra, nyárra, őszre és télre vannak felosztva, hogy a legtöbbet hozhassák ki a szezonális összetevőkből egyedi ízekkel, például Fehér Kávé, Earl Grey és Narancs, Kókusz és Lime, Kukoricapehely, Földimogyoró, Sózott Perec és Karamell, Fekete Szezám, Kurkuma Latte, Dió- és Juharszirup, valamint a szokásos családi kedvencek, valamint sok csípős Sorbet, beleértve a Grapefruitot és Rozmaringot, a Paradicsom- és Balzsamecetet, valamint a Mangót, a Golgota és a Citromfűt. Rengeteg szósz, ostya és ropógos is van, amelyek kiegészítik ezt az egyedülálló kompendiumot.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Lucy Allary
Kiadó: Grub Street Publishing
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. július 30.
ISBN: 9781911714088
Nyelv: Angol
Oldalszám: 288
Ár: 10 190 Ft
(9 705 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Australian Fish and Seafood Cookbook

Australian Fish and Seafood Cookbook

Meghatározó útmutató halak és tengergyümölcsei hibátlan elkészítéséhez. Ezt a mérföldkőnek számító könyvet Ausztrália legnagyobb tiszteletnek örvendő szakértelmei adták ki. Minden lehetséges ismeretet egybegyűjtöttek több mint 60 féle hal és tenger gyümölcseinek megfelelő kiválasztásáról, előkészítéséről és elkészítéséről, szem előtt tartva a kifogás módját, fenntarthatóságot, ízjellegeket és főzési alapelveket.


The Hand & Flowers Cookbook

The Hand & Flowers Cookbook

Tom Kerridge 2 Michelin-csillagos pubjának régóta várt szakácskönyve.


Szerzők: Tom Kerridge

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.