The Vegan Ice-Cream Bible
120 Recipes for Ices, Sorbets and Frozen Desserts
Lucy Allary sikeres vegán fagylaltkészítő és vállalkozó, aki a fenntartható életmódot hirdeti. Kidolgozta a krémes növényi fagylalt koncepcióját, és sikerének köszönhetően 2020-ban vegán fagylaltozót nyitott.
Kedvenc ízesítői a teák és gyógynövény forrázatok, virágvizek, fűszerek és bio illóolajok. Lehetőség szerint friss, szezonális és bio alapanyagokat használ, gondosan beszerzett és kézzel válogatott, különös figyelmet fordítva a Fairtrade termékekre.
Lucy forradalmasította a fagylaltélményt azáltal, hogy különféle alapreceptjeit a legideálisabb ízpárosításokhoz illesztette. Ebben az úttörő receptgyűjteményben minden szenvedélyes házi fagylaltkészítővel megosztja sikerének titkait.
A receptek tavaszra, nyárra, őszre és télre vannak felosztva, hogy a legtöbbet hozhassák ki a szezonális összetevőkből egyedi ízekkel, például Fehér Kávé, Earl Grey és Narancs, Kókusz és Lime, Kukoricapehely, Földimogyoró, Sózott Perec és Karamell, Fekete Szezám, Kurkuma Latte, Dió- és Juharszirup, valamint a szokásos családi kedvencek, valamint sok csípős Sorbet, beleértve a Grapefruitot és Rozmaringot, a Paradicsom- és Balzsamecetet, valamint a Mangót, a Golgotát és a Citromfüvet. Rengeteg szósz, ostya és ropógos is van, amelyek kiegészítik ezt az egyedülálló kompendiumot.
Termékinformációk
Szerző: | Lucy Allary |
Kiadó: | Grub Street Publishing |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. július 30. |
ISBN: | 9781911714088 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21 x 26 x 2.5 cm |
Oldalszám: | 288 |
Ár: |
10 990 Ft (10 467 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Baked to Perfection
Az egyetlen gluténmentes sütőkönyv, amelyre valaha szüksége lesz, finom receptekkel, amelyek minden alkalommal tökéletesen működnek.
KitchenAid Mix with the Best
Szükséged van Tiramisúra? 12 főre? 32 Canellonira vagy 120 Meringue-re? A vacsorapartik előkészületei gyerekjátéknak tűnnek az extra nagy méretű és erőteljes KitchenAid Stand Mixer-rel és 6.9 literes keverőtáljával.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.