The Vegan Ice-Cream Bible
120 Recipes for Ices, Sorbets and Frozen Desserts
!['The Vegan Ice-Cream Bible The Vegan Ice-Cream Bible](/static/content/books/cover_img/1000/1060.jpg?909833517112678)
Lucy Allary sikeres vegán fagylaltkészítő és vállalkozó, aki a fenntartható életmódot hirdeti. Kidolgozta a krémes növényi fagylalt koncepcióját, és sikerének köszönhetően 2020-ban vegán fagylaltozót nyitott.
Kedvenc ízesítői a teák és gyógynövény forrázatok, virágvizek, fűszerek és bio illóolajok. Lehetőség szerint friss, szezonális és bio alapanyagokat használ, gondosan beszerzett és kézzel válogatott, különös figyelmet fordítva a Fairtrade termékekre.
Lucy forradalmasította a fagylaltélményt azáltal, hogy különféle alapreceptjeit a legideálisabb ízpárosításokhoz illesztette. Ebben az úttörő receptgyűjteményben minden szenvedélyes házi fagylaltkészítővel megosztja sikerének titkait.
A receptek tavaszra, nyárra, őszre és télre vannak felosztva, hogy a legtöbbet hozhassák ki a szezonális összetevőkből egyedi ízekkel, például Fehér Kávé, Earl Grey és Narancs, Kókusz és Lime, Kukoricapehely, Földimogyoró, Sózott Perec és Karamell, Fekete Szezám, Kurkuma Latte, Dió- és Juharszirup, valamint a szokásos családi kedvencek, valamint sok csípős Sorbet, beleértve a Grapefruitot és Rozmaringot, a Paradicsom- és Balzsamecetet, valamint a Mangót, a Golgota és a Citromfűt. Rengeteg szósz, ostya és ropógos is van, amelyek kiegészítik ezt az egyedülálló kompendiumot.
Termékinformációk
Szerző: | Lucy Allary |
Kiadó: | Grub Street Publishing |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. július 30. |
ISBN: | 9781911714088 |
Nyelv: | Angol |
Oldalszám: | 288 |
Ár: |
10 190 Ft (9 705 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Australian Fish and Seafood Cookbook
!['Australian Fish and Seafood Cookbook Australian Fish and Seafood Cookbook](/static/content/books/cover_img/0//thumb/367.jpg?723864205104371)
Meghatározó útmutató halak és tengergyümölcsei hibátlan elkészítéséhez. Ezt a mérföldkőnek számító könyvet Ausztrália legnagyobb tiszteletnek örvendő szakértelmei adták ki. Minden lehetséges ismeretet egybegyűjtöttek több mint 60 féle hal és tenger gyümölcseinek megfelelő kiválasztásáról, előkészítéséről és elkészítéséről, szem előtt tartva a kifogás módját, fenntarthatóságot, ízjellegeket és főzési alapelveket.
Fish Butchery
!['Fish Butchery Fish Butchery](/static/content/books/cover_img/0//thumb/972.jpg?343011586141803)
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
!['Complete Asian Cookbook - New, updated edition Complete Asian Cookbook - New, updated edition](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1046.jpg?106186807116863)
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.