The Chocolate Spoon
Italian Sweets from the Silver Spoon Kitchen
Mesterkurzus a sütésről és a csokoládéval való munkáról, olasz módra – a tekintélyes Silver Spoon család legújabb kiadványával.
Az Silver Spoon konyhát az egész világon úgy ismerik, mint az olasz konyha tekintélyes hangját és a vezető olasz kulináris forrást – ez az új könyv a mindenki kedvenc összetevőjéről, a legjobb Silver Spoon csokoládé receptek 100 legjobbját tartalmazza, vadonatúj fotókkal és dizájnnal kísérve, valamint 30 fő receptet a csokoládéval való munkához, mindegyik lépésről-lépésre fényképekkel bemutatva.
Az ét, tej, ruby és fehér csokoládéból álló könyvben ennek a szeretett összetevőnek minden aspektusát részletesen ismertetjük: történetét, összetételét, különféle típusait és a csokoládéval való sikeres munkavégzés titkait.
Az alapvető technikákat lépésről lépésre bemutatott képek kísérik, amelyek végig vezetik a különböző szükséges folyamatokon, és értékes tippeket adnak a bonyolultabb elkészítési módokhoz, mint például a temperálás, burkolás, formák és dekorációk kialakítása csokoládéból. A receptek közé tartoznak az egyszerű torták és sütemények, cukorkák és bonyolultabb desszertek, valamint mousse-ok, fagylaltok, parfék és italok.
Photo: Phaidon





Termékinformációk
| Szerző: | The Silver Spoon Kitchen |
| Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
| Kategória: | Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books, Csokoládé / Chocolate |
| Kiadás éve: | 2023 |
| Forgalmazás kezdete: | 2023. szeptember 06. |
| ISBN: | 9781838667092 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 21.3 x 27.8 x 3.8 cm |
| Súly: | 1.68 kg |
| Oldalszám: | 344 |
| Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Convivir
Rogelio Garcia séftől, egy több mint 150 receptből álló gyűjtemény élénk, kortárs mexikói ételekkel, Kalifornia borvidékének szívéből.
Convivir
Rogelio Garcia séftől, egy több mint 150 receptből álló gyűjtemény élénk, kortárs mexikói ételekkel, Kalifornia borvidékének szívéből.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
JOY’s Kitchen Shortcake
Vannak, akik még soha nem próbálták ki a Joy’s Kitchen süteményt, de nincs olyan, aki csak egyszer evett belőle! Akár kíváncsi voltál a Joy's Kitchen jellegzetes shortcake receptjeire, akár gyötrődtél az új összetevők harmonikus párosításán, ez a könyv inspirálni fog.