Barion Pixel

The Chocolate Spoon

Italian Sweets from the Silver Spoon Kitchen


« Vissza | Szerzők: The Silver Spoon Kitchen
  2023. július 17. 11:22

The Chocolate Spoon

Mesterkurzus a sütésről és a csokoládéval való munkáról, olasz módra – a tekintélyes Silver Spoon család legújabb kiadványával.


Az Silver Spoon konyhát az egész világon úgy ismerik, mint az olasz konyha tekintélyes hangját és a vezető olasz kulináris forrást – ez az új könyv a mindenki kedvenc összetevőjéről, a legjobb Silver Spoon csokoládé receptek 100 legjobbját tartalmazza, vadonatúj fotókkal és dizájnnal kísérve, valamint 30 fő receptet a csokoládéval való munkához, mindegyik lépésről-lépésre fényképekkel bemutatva.

Az ét, tej, ruby és fehér csokoládéból álló könyvben ennek a szeretett összetevőnek minden aspektusát részletesen ismertetjük: történetét, összetételét, különféle típusait és a csokoládéval való sikeres munkavégzés titkait.

Az alapvető technikákat lépésről lépésre bemutatott képek kísérik, amelyek végig vezetik a különböző szükséges folyamatokon, és értékes tippeket adnak a bonyolultabb elkészítési módokhoz, mint például a temperálás, burkolás, formák és dekorációk kialakítása csokoládéból. A receptek közé tartoznak az egyszerű torták és sütemények, cukorkák és bonyolultabb desszertek, valamint mousse-ok, fagylaltok, parfék és italok.

Photo: Phaidon 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: The Silver Spoon Kitchen
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. szeptember 06.
ISBN: 9781838667092
Nyelv: Angol
Méretek: 21.3 x 27.8 x 3.8 cm
Súly: 1.68 kg
Oldalszám: 344
Ár: 14 990 Ft
(14 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Haute Pâtisserie

Haute Pâtisserie

A tökéletesség, a szaktudás és annak továbbadása a világ cukrászkiválóságait egybegyűjtő Relais Desserts szövetség vezérszavai. És mi adhatná tovább hatékonyabban ezt a tudást, mint a legszebb recepteket összegyűjtő könyv? Ezt a célt tűzték ki ennek a gyönyörű kiadványnak a megírásával, 90 cukrász séf 100 receptjével.


Finding Fire

Finding Fire

A Finding Fire a tűzzel való főzésről szól. Az új borítóval frissített változat annak a történetét meséli el, ahogy az Egyesült Királyságban tanult séf, Lennox Hastie megtanulta a tűz nyelvét és használatának művészetét. 


Szerzők: Lennox Hastie

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland