The Chocolate Spoon
Italian Sweets from the Silver Spoon Kitchen
Mesterkurzus a sütésről és a csokoládéval való munkáról, olasz módra – a tekintélyes Silver Spoon család legújabb kiadványával.
Az Silver Spoon konyhát az egész világon úgy ismerik, mint az olasz konyha tekintélyes hangját és a vezető olasz kulináris forrást – ez az új könyv a mindenki kedvenc összetevőjéről, a legjobb Silver Spoon csokoládé receptek 100 legjobbját tartalmazza, vadonatúj fotókkal és dizájnnal kísérve, valamint 30 fő receptet a csokoládéval való munkához, mindegyik lépésről-lépésre fényképekkel bemutatva.
Az ét, tej, ruby és fehér csokoládéból álló könyvben ennek a szeretett összetevőnek minden aspektusát részletesen ismertetjük: történetét, összetételét, különféle típusait és a csokoládéval való sikeres munkavégzés titkait.
Az alapvető technikákat lépésről lépésre bemutatott képek kísérik, amelyek végig vezetik a különböző szükséges folyamatokon, és értékes tippeket adnak a bonyolultabb elkészítési módokhoz, mint például a temperálás, burkolás, formák és dekorációk kialakítása csokoládéból. A receptek közé tartoznak az egyszerű torták és sütemények, cukorkák és bonyolultabb desszertek, valamint mousse-ok, fagylaltok, parfék és italok.
Photo: Phaidon





Termékinformációk
| Szerző: | The Silver Spoon Kitchen |
| Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
| Kategória: | Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books, Csokoládé / Chocolate |
| Kiadás éve: | 2023 |
| Forgalmazás kezdete: | 2023. szeptember 06. |
| ISBN: | 9781838667092 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 21.3 x 27.8 x 3.8 cm |
| Súly: | 1.68 kg |
| Oldalszám: | 344 |
| Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Gin & Tonic - The Gold Edition
A Gin&Tonic - The Golden Edition, egy tökéletes ajándék minden gin szerelmesnek. Teljesen frissített és átdolgozott kiadás, amely 400 ginről és 90 tonikról tartalmaz információkat, részletes leírással.
Etxebarri - Bittor Arginzoniz
Az Etxebarri étteremről írt izgatottan várt első könyv, amelyet a világ egyik legjobb grill-éttermének tartanak. Bittor Arguinzoniz grillzseni, Asador Etxebarri nevű éttermével ért el világhírt, aminek Axpe parasztközössége ad otthont, egy hegyek mögött fészkelő apró faluban, Bilbaotól egy órányi autóútra délkeletre.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
The Complete Franklin Barbecue Collection Boxed Set - Franklin Barbecue, Franklin Steak, and Franklin Smoke
A marhaszegytől a steakig, az élő tűzön történő füstölésig – itt mindent megtalálsz, amit a hús elkészítéséről tudni érdemes. Ez a díszdobozos kiadás az austini Franklin Barbecue mögött álló, nagyra becsült tűzmester három ikonikus könyvének exkluzív puhakötésű változatát tartalmazza: Franklin Barbecue, Franklin Steak és Franklin Smoke.