Rum - The complete guide

300 különböző típusú rum, melyeket innovatív ízminta alapján kategorizáltak. A rum ízeinek és színeinek sokfélesége ugyanolyan gazdag, mint az alkoholtartalmú italok körüli történelem és kultúra.
Ez az útmutató áttekintést nyújt több mint 300 különböző típusú rumról, majd kategorizálja őket innovatív ízminta segítségével. Minden rum esetében egyértelmű áttekintést kap az eredetéről, az ízéről és az aromájáról. Ezenkívül elolvashatja az összes különböző típusú rumot, a termelési és érlelési folyamatokról, a tökéletes étel párosításokról és koktél javaslatokról.
Termékinformációk
Szerzők: | Isabel Boons, Tom Neijens, Wim Kempenaers |
Kiadó: | Editions Lannoo |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9789401450072 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 13.5 x 20.1 x 3 cm |
Súly: | 0.75 kg |
Oldalszám: | 400 |
Ár: |
10 890 Ft (10 371 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Nostalgic Delights

A Nostalgic Delights lapjain a díjnyertes cukrász és csokoládékészítő, William Curley gyermekkorának hangulatait és elmúlt idők emlékeit szándékozik újjáteremteni, klasszikus recepteket modernizálva saját, egyedi alkotásaival.
The Ultimate Burger

Érje el a „Burger” nagyságot, felújított klasszikusokkal, regionális kedvencekkel, házikészítésű kiegészítőkkel (a húskeverékektől a bucikig), és kézműves burger alkotásokkal, a tökéletes sültkrumplival, köretekkel és jeges italokkal.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.