Barion Pixel

Rum - The complete guide


« Vissza | Szerzők: Isabel Boons, Tom Neijens, Wim Kempenaers
  2018. július 08. 12:32

Rum - The complete guide

300 különböző típusú rum, melyeket innovatív ízminta alapján kategorizáltak. A rum ízeinek és színeinek sokfélesége ugyanolyan gazdag, mint az alkoholtartalmú italok körüli történelem és kultúra.


Ez az útmutató áttekintést nyújt több mint 300 különböző típusú rumról, majd kategorizálja őket innovatív ízminta segítségével. Minden rum esetében egyértelmű áttekintést kap az eredetéről, az ízéről és az aromájáról. Ezenkívül elolvashatja az összes különböző típusú rumot, a termelési és érlelési folyamatokról, a tökéletes étel párosításokról és koktél javaslatokról. 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Isabel Boons, Tom Neijens, Wim Kempenaers
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9789401450072
Nyelv: Angol
Méretek: 13.5 x 20.1 x 3 cm
Súly: 0.75 kg
Oldalszám: 400
Ár: 10 890 Ft
(10 371 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

My Korea - Traditional Flavors, Modern Recipes

Újra készleten
My Korea - Traditional Flavors, Modern Recipes

Hooni Kim olyan séf, aki jung sunggal – szívvel és odaadással – főz. A My Korea a koreai gasztronómiai örökségét öleli fel. Az egyszerű, csípős szószba mártott rizstortáktól egészen a 12 órán át főzött koreai ramenig (ramyeon), Hooni a világszínvonalú francia és japán konyhákban szerzett tapasztalatait felhasználva finomhangolja a klasszikus koreai konyha technikáit, amelyek gyakran házi konyhákból erednek.


My Korea - Traditional Flavors, Modern Recipes

Újra készleten
My Korea - Traditional Flavors, Modern Recipes

Hooni Kim olyan séf, aki jung sunggal – szívvel és odaadással – főz. A My Korea a koreai gasztronómiai örökségét öleli fel. Az egyszerű, csípős szószba mártott rizstortáktól egészen a 12 órán át főzött koreai ramenig (ramyeon), Hooni a világszínvonalú francia és japán konyhákban szerzett tapasztalatait felhasználva finomhangolja a klasszikus koreai konyha technikáit, amelyek gyakran házi konyhákból erednek.


Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon

Cook the Mountain

Újra készleten
Cook the Mountain

Fedezd fel Norbert Niederkofler elismert séf hiperlokális szemléletét, Dél-Tirolból, az Olasz-Alpokból a világ felé és vissza. Norbert Niederkofler egész életét és munkásságát Dél-Tirol kultúrájának és konyhájának szentelte.