Japan - The Vegetarian Cookbook
Nancy Singleton Hachisu
A Japan - The Cookbook című globális bestseller szerzőjétől, több mint 250 finom, egészséges vegetáriánus japán recept.
„Rendkívüli… kötelező könyv mindenkinek, aki szereti a zöldségeket!” – Amanda Cohen, James Beard-re jelölt séf és a Dirt Candy tulajdonosa
Ebben az új receptgyűjteményben Nancy Singleton Hachisu, a japán otthoni főzés manapság leghitelesebb hangadója japán vegetáriánus ételeket mutat be, és elhozza a nemzet elegáns konyhájának kitűnő ízeit azok számára, akik növényi alapú étrendet követnek, vagy csökkenteni szeretnék a halból és húsból készült ételek fogyasztását.
A receptek főzési stílus és elkészítés szerint vannak felosztva – tálalt, ecetes, olajban sültek, párolt, gőzölt, rázva pirított, grillezett, pácolt és édes –, Hachisu emellett megosztja szaktudását ennek az egyedülálló kulináris stílusnak az összetevőiről, kultúrájáról és hagyományairól.
Szerzőről:
Nancy Singleton Hachisu kaliforniai származású, aki 1988 óta él japán farmer férjével Saitama prefektúrában. Négy könyv szerzője, köztük a Japan – The Cookbook, és írt a The Art of Eating, Lucky Peach, Saveur, Food & Wine, Travel & Leisure, National Geographic Food és BBC Travel.
Hachisu részt vett a Netflix Salt Fat Acid Heat sorozatának „Salt” című epizódjában is.
Termékinformációk
Szerző: | Nancy Singleton Hachisu |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nemzeti Konyhák Sorozat, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. április 27. |
ISBN: | 9781838666279 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18 x 27 x 3.5 cm |
Súly: | 1.41 kg |
Oldalszám: | 368 |
Ár: |
17 690 Ft (16 848 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Le Cordon Bleu - Az édességek magasiskolája
A Le Cordon Bleu a nemzetközileg elismert intézmény, amely a kulináris kiválóság szinonimája a profik és amatőrök számára egyaránt.
Gyoza - The Ultimate Dumpling Cookbook
Akár egy exkluzív étteremben, akár egy szerény utcai standon fogyasztja, a gyoza - a tökéletes ázsiai kényelem.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.