Barion Pixel

Japan - The Vegetarian Cookbook

Nancy Singleton Hachisu


« Vissza | Szerzők: Nancy Singleton Hachisu
  2023. április 14. 17:42

Japan - The Vegetarian Cookbook

A Japan - The Cookbook című globális bestseller szerzőjétől, több mint 250 finom, egészséges vegetáriánus japán recept.


„Rendkívüli… kötelező könyv mindenkinek, aki szereti a zöldségeket!” – Amanda Cohen, James Beard-re jelölt séf és a Dirt Candy tulajdonosa

Ebben az új receptgyűjteményben Nancy Singleton Hachisu, a japán otthoni főzés manapság leghitelesebb hangadója japán vegetáriánus ételeket mutat be, és elhozza a nemzet elegáns konyhájának kitűnő ízeit azok számára, akik növényi alapú étrendet követnek, vagy csökkenteni szeretnék a halból és húsból készült ételek fogyasztását.

A receptek főzési stílus és elkészítés szerint vannak felosztva – tálalt, ecetes, olajban sültek, párolt, gőzölt, rázva pirított, grillezett, pácolt és édes –, Hachisu emellett megosztja szaktudását ennek az egyedülálló kulináris stílusnak az összetevőiről, kultúrájáról és hagyományairól.

Szerzőről: 

Nancy Singleton Hachisu kaliforniai származású, aki 1988 óta él japán farmer férjével Saitama prefektúrában. Négy könyv szerzője, köztük a Japan – The Cookbook, és írt a The Art of Eating, Lucky Peach, Saveur, Food & Wine, Travel & Leisure, National Geographic Food és BBC Travel.
Hachisu részt vett a Netflix Salt Fat Acid Heat sorozatának „Salt” című epizódjában is.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Nancy Singleton Hachisu
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nemzeti Konyhák Sorozat, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. április 27.
ISBN: 9781838666279
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 3.5 cm
Súly: 1.41 kg
Oldalszám: 368
Ár: 15 290 Ft
(14 562 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

KOKS - Faroe Islands Flavour

KOKS - Faroe Islands Flavour

Feröer-szigeteken a természet erői vesznek körül bennünket. Több mint ezer éve leginkább azt fogyasztjuk, ami helyben elérhető, a növényeket, állatokat és halakat, amelyek ebben a vadon élő környezetben élnek. Még ma is nagyon érezzük az évszakok finom mozgását, és az időjárás apró eltéréseit, amelyek befolyásolják, hogy egy adott napon mit tehetünk és mit nem.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Complete Bordeaux - 4th edition

Complete Bordeaux - 4th edition

A bordeaux-i borok a világ legjobbjai közé tartoznak. Complete Bordeaux - 4th edition: Ebben a teljesen átdolgozott és frissített kiadásában pedig a neves borszakértő, Stephen Brook páratlan áttekintést nyújt a régióról és borairól.


Szerzők: Stephen Brook

The Soup Book

The Soup Book

Hozza ki a legtöbbet a friss alapanyagokból egész évben, több mint 200 házi leves recept alapján, évszakok szerint.


Kategória: Konyhatechnológia