Japan - The Vegetarian Cookbook
Nancy Singleton Hachisu

A Japan - The Cookbook című globális bestseller szerzőjétől, több mint 250 finom, egészséges vegetáriánus japán recept.
„Rendkívüli… kötelező könyv mindenkinek, aki szereti a zöldségeket!” – Amanda Cohen, James Beard-re jelölt séf és a Dirt Candy tulajdonosa
Ebben az új receptgyűjteményben Nancy Singleton Hachisu, a japán otthoni főzés manapság leghitelesebb hangadója japán vegetáriánus ételeket mutat be, és elhozza a nemzet elegáns konyhájának kitűnő ízeit azok számára, akik növényi alapú étrendet követnek, vagy csökkenteni szeretnék a halból és húsból készült ételek fogyasztását.
A receptek főzési stílus és elkészítés szerint vannak felosztva – tálalt, ecetes, olajban sültek, párolt, gőzölt, rázva pirított, grillezett, pácolt és édes –, Hachisu emellett megosztja szaktudását ennek az egyedülálló kulináris stílusnak az összetevőiről, kultúrájáról és hagyományairól.
Szerzőről:
Nancy Singleton Hachisu kaliforniai származású, aki 1988 óta él japán farmer férjével Saitama prefektúrában. Négy könyv szerzője, köztük a Japan – The Cookbook, és írt a The Art of Eating, Lucky Peach, Saveur, Food & Wine, Travel & Leisure, National Geographic Food és BBC Travel.
Hachisu részt vett a Netflix Salt Fat Acid Heat sorozatának „Salt” című epizódjában is.
Termékinformációk
Szerző: | Nancy Singleton Hachisu |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nemzeti Konyhák Sorozat, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. április 27. |
ISBN: | 9781838666279 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18 x 27 x 3.5 cm |
Súly: | 1.41 kg |
Oldalszám: | 368 |
Ár: |
15 290 Ft (14 562 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
KOKS - Faroe Islands Flavour

Feröer-szigeteken a természet erői vesznek körül bennünket. Több mint ezer éve leginkább azt fogyasztjuk, ami helyben elérhető, a növényeket, állatokat és halakat, amelyek ebben a vadon élő környezetben élnek. Még ma is nagyon érezzük az évszakok finom mozgását, és az időjárás apró eltéréseit, amelyek befolyásolják, hogy egy adott napon mit tehetünk és mit nem.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Complete Bordeaux - 4th edition

A bordeaux-i borok a világ legjobbjai közé tartoznak. Complete Bordeaux - 4th edition: Ebben a teljesen átdolgozott és frissített kiadásában pedig a neves borszakértő, Stephen Brook páratlan áttekintést nyújt a régióról és borairól.
The Soup Book

Hozza ki a legtöbbet a friss alapanyagokból egész évben, több mint 200 házi leves recept alapján, évszakok szerint.