Barion Pixel

Japan - The Vegetarian Cookbook

Nancy Singleton Hachisu


« Vissza | Szerzők: Nancy Singleton Hachisu
  2023. április 14. 17:42

Japan - The Vegetarian Cookbook

A Japan - The Cookbook című globális bestseller szerzőjétől, több mint 250 finom, egészséges vegetáriánus japán recept.


„Rendkívüli… kötelező könyv mindenkinek, aki szereti a zöldségeket!” – Amanda Cohen, James Beard-re jelölt séf és a Dirt Candy tulajdonosa

Ebben az új receptgyűjteményben Nancy Singleton Hachisu, a japán otthoni főzés manapság leghitelesebb hangadója japán vegetáriánus ételeket mutat be, és elhozza a nemzet elegáns konyhájának kitűnő ízeit azok számára, akik növényi alapú étrendet követnek, vagy csökkenteni szeretnék a halból és húsból készült ételek fogyasztását.

A receptek főzési stílus és elkészítés szerint vannak felosztva – tálalt, ecetes, olajban sültek, párolt, gőzölt, rázva pirított, grillezett, pácolt és édes –, Hachisu emellett megosztja szaktudását ennek az egyedülálló kulináris stílusnak az összetevőiről, kultúrájáról és hagyományairól.

Szerzőről: 

Nancy Singleton Hachisu kaliforniai származású, aki 1988 óta él japán farmer férjével Saitama prefektúrában. Négy könyv szerzője, köztük a Japan – The Cookbook, és írt a The Art of Eating, Lucky Peach, Saveur, Food & Wine, Travel & Leisure, National Geographic Food és BBC Travel.
Hachisu részt vett a Netflix Salt Fat Acid Heat sorozatának „Salt” című epizódjában is.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Nancy Singleton Hachisu
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nemzeti Konyhák Sorozat, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. április 27.
ISBN: 9781838666279
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 3.5 cm
Súly: 1.41 kg
Oldalszám: 368
Ár: 17 490 Ft
(16 657 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

FILES by Ramon Morató

FILES by Ramon Morató

A világ egyik legelismertebb cukrásza, szakembere 15 innovatív projektet állított össze, amelyekben a jelenlegi cukrászatot és a csokoládét a tudomány, az antropológia, a táplálkozás, a szociológia, a dizájn és a kézművesség prizmáján keresztül elemzi.


Szerzők: Ramon Morató

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury