Barion Pixel

Seriously Good Toast

Over 70 Recipes for the Best Ever Toast


« Vissza | Szerzők: Emily Kydd
  2024. március 28. 16:47

Seriously Good Toast

Mindenki szereti a pirítóst. Könnyű, könnyen zsebre rakható, és ami a legfontosabb, ízletes. A Seriously Good Toast minden pirítósreceptet tartalmaz, amelyre valaha is szüksége lehet, a reggeli, ebéd, harapnivalók és vacsora receptjeivel együtt.


Több mint 70 szuperegyszerű recepttel, valamint a kenyér alapjaihoz és a pirításhoz vezető útmutatóval ez egy tökéletes szakácskönyv mindenkinek, aki szereti a pirítóst.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Emily Kydd
Kiadó: Quadrille Publishing
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. február 14.
ISBN: 9781837831616
Nyelv: Angol
Méretek: 16 x 21 x 2 cm
Súly: 0.63 kg
Oldalszám: 176
Ár: 6 990 Ft
(6 657 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Invitation to a Banquet - The Story of Chinese Food

Invitation to a Banquet - The Story of Chinese Food

A világ legkifinomultabb gasztronómiai kultúrájának epikus története harminc kínai ételből álló banketten keresztül


Szerzők: Fuchsia Dunlop

The Coffee Dictionary

The Coffee Dictionary

A kávé A-tól Z-ig, a termesztéstől és pörköléstől a készítésig és kóstolásig. Egy A-Z-ig terjedő összefoglaló mindenről, amit tudnod kell a kávéról, egy bajnok barista-tól elsőkézből. A kávé népszerűbb, mint valaha – és komplexebb is. 


Aponiente - Ángel León

Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.


Szerzők: Ángel León

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash