Seriously Good Toast
Over 70 Recipes for the Best Ever Toast
 
    
   Mindenki szereti a pirítóst. Könnyű, könnyen zsebre rakható, és ami a legfontosabb, ízletes. A Seriously Good Toast minden pirítósreceptet tartalmaz, amelyre valaha is szüksége lehet, a reggeli, ebéd, harapnivalók és vacsora receptjeivel együtt.
Több mint 70 szuperegyszerű recepttel, valamint a kenyér alapjaihoz és a pirításhoz vezető útmutatóval ez egy tökéletes szakácskönyv mindenkinek, aki szereti a pirítóst.
	
	
	
	
	
Termékinformációk
| Szerző: | Emily Kydd | 
| Kiadó: | Quadrille Publishing | 
| Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books | 
| Kiadás éve: | 2024 | 
| Forgalmazás kezdete: | 2024. február 14. | 
| ISBN: | 9781837831616 | 
| Nyelv: | Angol | 
| Méretek: | 16 x 21 x 2 cm | 
| Súly: | 0.63 kg | 
| Oldalszám: | 176 | 
| Ár: | 6 990 Ft (6 657 + ÁFA) | 
| Státusz: | Raktáron | 
Keresés
Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition
 
          A Petit Fours minden aspektusa kiderül ebből az új Stéphane Glacier könyvből. Az oldalakon bemutatott receptek fejezetekre vannak felosztva, minden alkalomra és a nap minden szakára egyaránt.
Mangal II - Stories and Recipes
 
          A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.
The Last Bite
 
          Átfogó útmutató a modern desszertekhez, amely megtanítja az édes fogások elkészítésére, strukturálására és fűszerezésére, és végső soron a desszertkészítés valódi megértésére.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
 
          Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.
