Break! by Eric Ortuno
More than 60 sweet and crunchy bites by Eric Ortuño
Sablé, ostyatekercs, leveles tészta, aprósütemény, ropogós, keksz, carquinyolis (katalán keksz), ostya, speculoos keksz, baklava, linzer, cigarellos, grissini: Mi a közös ezekben a különlegességekben? Nos, eltörnek, szuggesztív hangot adnak ki, olyan ropogást, amely finom textúrájukról árulkodik. Ez az angol „break” szó első jelentése.
Átvitt értelemben "szünet" arra a rövid időszakra utal, amely alatt kikapcsolódunk, és amely alatt tökéletesen megragadhatjuk a lehetőséget, hogy egy csésze teát vagy kávét igyunk meg a több mint 60 apró édes alkotás egyikével, amelyeket a nagyszerű tanár Eric Ortuño gyűjtött össze ebben a könyvben.
Ez, amely kétségtelenül a legroppanósabb könyv a könyvpiacon, tartalmazza a legklasszikusabb és leguniverzálisabb teasütemények és kekszek magyarázatait, technikáit és receptjeit, mint például a fent említett sablék, kekszek, ostyák, macaronok, amarettis, linzer, leveles tészta. ... de más saját készítésű javaslatokat is, mint például a Sacher vagy a Reus sütemény, mindkettő nyertes a Dulcypas versenyen (The Best Tea Pastry in Spain).
Ortuño első könyvében izgalmas utazást kínál a teasütemény és keksz univerzumán keresztül, de tágabb értelemben, még a „petit four” fogalmát is magában foglalva. Nélkülözhetetlen könyv a tegnapi, a mai és biztosan a holnapi aprósüteményekről.








Termékinformációk
| Szerző: | Eric Ortuño |
| Kiadó: | Vilbo Editores |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books |
| Kiadás éve: | 2021 |
| Forgalmazás kezdete: | 2021. október 25. |
| ISBN: | 9788412131475 |
| Nyelv: | Angol-Spanyol |
| Méretek: | 23.5 x 28 x 3.6 cm |
| Súly: | 2.6 kg |
| Oldalszám: | 288 |
| Ár: |
29 890 Ft (28 467 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Japan The Cookbook
Demisztifikálja és mindenki számára elérhetővé teszi a világ egyik legősibb és legnagyobb tiszteletnek örvendő kulináris kultúráját. A világ étvágya a japán ételek iránt kimeríthetetlen – a sushi és a ramen megtalálhatók a sarki boltokban is, míg a japán alapanyagok elérhetőek a világ szupermarketeiben. Egészséges opciók gazdag választéka, hal-alapú ételektől zöldségközpontú fogásokig egyaránt.
Rum - The complete guide
300 különböző típusú rum, melyeket innovatív ízminta alapján kategorizáltak. A rum ízeinek és színeinek sokfélesége ugyanolyan gazdag, mint az alkoholtartalmú italok körüli történelem és kultúra.
Paco Torreblanca
Paco Torreblanca cukrászata, hála e nagy mester összetéveszthetetlen stílusának, időtlen viszonyítási ponttá vált a szakma nemzetközi berkein belül. Remekmű könyve is ennek bizonyítéka - eredetileg 2003-ban jelent meg, most a harmadik kiadást mutatjuk be. Nemzetközi sikere és az iránta mutatott folyamatos kereslet vezetett minket a mű újrakiadásához (Vilbo).
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant
A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.