Break! by Eric Ortuno
More than 60 sweet and crunchy bites by Eric Ortuño
Sablé, ostyatekercs, leveles tészta, aprósütemény, ropogós, keksz, carquinyolis (katalán keksz), ostya, speculoos keksz, baklava, linzer, cigarellos, grissini: Mi a közös ezekben a különlegességekben? Nos, eltörnek, szuggesztív hangot adnak ki, olyan ropogást, amely finom textúrájukról árulkodik. Ez az angol „break” szó első jelentése.
Átvitt értelemben "szünet" arra a rövid időszakra utal, amely alatt kikapcsolódunk, és amely alatt tökéletesen megragadhatjuk a lehetőséget, hogy egy csésze teát vagy kávét igyunk meg a több mint 60 apró édes alkotás egyikével, amelyeket a nagyszerű tanár Eric Ortuño gyűjtött össze ebben a könyvben.
Ez, amely kétségtelenül a legroppanósabb könyv a könyvpiacon, tartalmazza a legklasszikusabb és leguniverzálisabb teasütemények és kekszek magyarázatait, technikáit és receptjeit, mint például a fent említett sablék, kekszek, ostyák, macaronok, amarettis, linzer, leveles tészta. ... de más saját készítésű javaslatokat is, mint például a Sacher vagy a Reus sütemény, mindkettő nyertes a Dulcypas versenyen (The Best Tea Pastry in Spain).
Ortuño első könyvében izgalmas utazást kínál a teasütemény és keksz univerzumán keresztül, de tágabb értelemben, még a „petit four” fogalmát is magában foglalva. Nélkülözhetetlen könyv a tegnapi, a mai és biztosan a holnapi aprósüteményekről.
Termékinformációk
Szerző: | Eric Ortuño |
Kiadó: | Vilbo Editores |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. október 25. |
ISBN: | 9788412131475 |
Nyelv: | Angol-Spanyol |
Méretek: | 23.5 x 28 x 3.6 cm |
Súly: | 2.6 kg |
Oldalszám: | 288 |
Ár: |
28 990 Ft (27 610 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Whip by Frank Haasnoot - Signed Copy
Az elismert első cukrászkönyvem, a PRISMA 2019-es megjelenése után a receptek vadonatúj hangvételével térek vissza, beleértve az emblematikus és új alkotásokat.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
The Beer Brewing Guide
Ez a könyv a végső útmutató egy kis sörfőzde működtetéséhez, szem előtt tartva a mindennapi működés magas színvonalának javítását és fenntartását. A 29 országot és több mint 10 000 sörfőzdét képviselő Európai Sörgyártó Szövetséggel együttműködve írták.