Bao Family
Recipes from the eight culinary regions of China by Céline Chung

A Bao Family a bao-t és más kínai klasszikusokat ünnepli – kortárs csavarral – olyan receptek segítségével, amelyek Kína nyolc kulináris régióját felölelik.
A Bao Family szakácskönyve tele van receptekkel, amelyek megosztják a bao és más kínai ételek iránti szeretetüket, és a hidat szimbolizálják két kultúra között: a kínai hagyományok és a párizsi élet modernsége között. Tökéletes a Fuchsia Dunlop, Kwoklyn Wan és Ken Hom rajongóinak.
Céline Chung és családja több mint 80 klasszikus, mégis hozzáférhető és játékos recept révén visszaszorítja a kínai konyhát övező sztereotípiákat, és tiszteleg annak sokszínűsége és regionális jellege előtt.
Várható ízrobbanás, palacsinta receptekkel, chilis csirke salátával, dim sum-mal, tavaszi tekercsekkel, csípős-savanyú levessel, édes-savanyú halakkal, kantoni sült rizzsel és természetesen bao-val– ez a tökéletesen puha falatka, amely tömegeket táplál és mindenféle finom töltelékkel variálható.
A Bao Family ma a kínai ételek merész ünnepe, a kulcsfontosságú receptek mindegyike praktikus, lépésről-lépésre haladó utasításokat tartalmaz, és minden ételt áthat Céline és családja szeretete.
Termékinformációk
Szerző: | Céline Chung |
Kiadó: | Murdoch Books |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. május 01. |
ISBN: | 9781922616678 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19.5 x 25 x 4.7 cm |
Súly: | 1.18 kg |
Oldalszám: | 272 |
Ár: |
13 490 Ft (12 848 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Mexican Vegetarian Cookbook

Alapvető útmutató a vibráló, vegetáriánus mexikói otthoni főzéshez, beleértve a természetesen vegán, glutén- és tejmentes ételeket is.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
So Good Recipes 2

Miért olyan népszerű a So Good Recipes? Mert ez tartalmazza az összes olyan receptet, amelyeket a So Good Nr.9-16 kiadványokban publikáltak. Ez a tökéletes kiegészítése a nagyra értékelt, minőségi cukrászatot bemutató So Good magazinnak.
Casa Cacao

Ez a könyv Jordi útját és kutatásait követi a kakaó eredetének és a csokoládé mesterségének nyomában, új, teljesen forradalmi receptekkel.