Bao Family
Recipes from the eight culinary regions of China by Céline Chung
A Bao Family a bao-t és más kínai klasszikusokat ünnepli – kortárs csavarral – olyan receptek segítségével, amelyek Kína nyolc kulináris régióját felölelik.
A Bao Family szakácskönyve tele van receptekkel, amelyek megosztják a bao és más kínai ételek iránti szeretetüket, és a hidat szimbolizálják két kultúra között: a kínai hagyományok és a párizsi élet modernsége között. Tökéletes a Fuchsia Dunlop, Kwoklyn Wan és Ken Hom rajongóinak.
Céline Chung és családja több mint 80 klasszikus, mégis hozzáférhető és játékos recept révén visszaszorítja a kínai konyhát övező sztereotípiákat, és tiszteleg annak sokszínűsége és regionális jellege előtt.
Várható ízrobbanás, palacsinta receptekkel, chilis csirke salátával, dim sum-mal, tavaszi tekercsekkel, csípős-savanyú levessel, édes-savanyú halakkal, kantoni sült rizzsel és természetesen bao-val– ez a tökéletesen puha falatka, amely tömegeket táplál és mindenféle finom töltelékkel variálható.
A Bao Family ma a kínai ételek merész ünnepe, a kulcsfontosságú receptek mindegyike praktikus, lépésről-lépésre haladó utasításokat tartalmaz, és minden ételt áthat Céline és családja szeretete.
















Termékinformációk
| Szerző: | Céline Chung |
| Kiadó: | Murdoch Books |
| Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2023 |
| Forgalmazás kezdete: | 2023. május 01. |
| ISBN: | 9781922616678 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 19.5 x 25 x 4.7 cm |
| Súly: | 1.18 kg |
| Oldalszám: | 272 |
| Ár: |
12 890 Ft (12 276 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Wine Science - The Application of Science in Winemaking
Ez a forradalmi könyv az egyetlen mélyreható hivatkozás a borászat tudományát érintő folyamatok, fejlemények és tényezők részletezésére.
Ramen Forever
A Ramen Foreverben Tim Anderson megmutatja, hogyan élvezheti rendszeresen a finom, házi készítésű rameneket, és megadja az eszközöket a saját ramen elkészítéséhez.
The Ultimate Burger
Érje el a „Burger” nagyságot, felújított klasszikusokkal, regionális kedvencekkel, házikészítésű kiegészítőkkel (a húskeverékektől a bucikig), és kézműves burger alkotásokkal, a tökéletes sültkrumplival, köretekkel és jeges italokkal.
Foie Gras
A gasztronómiában a Foie gras-t, vagyis a libamájat a konyha ékszerének tartják. André Bonnaure könyve a profi szakácsoknak, séfeknek és a téma iránt érdeklődőknek szól. Minden információhoz hozzájuthatunk, ami a libamájjal kapcsolatos, és egyben eloszlatja azt a sok félelmet, hiedelmet ami az alapanyaggal kapcsolatos volt.