Bao Family
Recipes from the eight culinary regions of China by Céline Chung
A Bao Family a bao-t és más kínai klasszikusokat ünnepli – kortárs csavarral – olyan receptek segítségével, amelyek Kína nyolc kulináris régióját felölelik.
A Bao Family szakácskönyve tele van receptekkel, amelyek megosztják a bao és más kínai ételek iránti szeretetüket, és a hidat szimbolizálják két kultúra között: a kínai hagyományok és a párizsi élet modernsége között. Tökéletes a Fuchsia Dunlop, Kwoklyn Wan és Ken Hom rajongóinak.
Céline Chung és családja több mint 80 klasszikus, mégis hozzáférhető és játékos recept révén visszaszorítja a kínai konyhát övező sztereotípiákat, és tiszteleg annak sokszínűsége és regionális jellege előtt.
Várható ízrobbanás, palacsinta receptekkel, chilis csirke salátával, dim sum-mal, tavaszi tekercsekkel, csípős-savanyú levessel, édes-savanyú halakkal, kantoni sült rizzsel és természetesen bao-val– ez a tökéletesen puha falatka, amely tömegeket táplál és mindenféle finom töltelékkel variálható.
A Bao Family ma a kínai ételek merész ünnepe, a kulcsfontosságú receptek mindegyike praktikus, lépésről-lépésre haladó utasításokat tartalmaz, és minden ételt áthat Céline és családja szeretete.
















Termékinformációk
| Szerző: | Céline Chung |
| Kiadó: | Murdoch Books |
| Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2023 |
| Forgalmazás kezdete: | 2023. május 01. |
| ISBN: | 9781922616678 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 19.5 x 25 x 4.7 cm |
| Súly: | 1.18 kg |
| Oldalszám: | 272 |
| Ár: |
12 890 Ft (12 276 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Pâtisseries et Gourmandises, tendances et traditions
Stéphane Glacier utolsó két könyvének (Noël de bûches en bûches és a Petits Gâteaux, Tartes et Entremets) sikere után nemrég bemutatta új, szintén professzionális cukrászkönyvét, a Pâtisseries et Gourmandises / trendek és hagyományok/ címmel.
A francia-angol kétnyelvű cukrászkönyv arra törekszik hogy bemutassa a Glacier féle kézműves cukrászatot: mely lényegét tekintve egyszerű, hatékony, nagyvonalú, modorosságtól mentes és a legtöbb cukrászkonyhán odafigyeléssel, gyakorlással elkészíthető.
Pie Style
Ezzel a lenyűgöző pités kollekcióval Helen Nugent bemutatja a professzionális, „Instagramra érdemes” piték készítését. Most saját otthonában, kényelmesen készítheti el saját pite remekműveit.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Dessert al Ristorante - Tecniche, strumenti e ricette di un pastry chef
Egy desszert nem egyszerűen egy édesség. És egy édesség sem azonos egy desszerttel. Különböznek egymástól az időzítésük, a hőmérsékletük, az állaguk, az elkészítési és fogyasztási módjuk, sőt a mögöttük álló szándék és motiváció is. Ahogyan a cukrász és a cukrászséf szerepe is egészen más.