Barion Pixel

Bao Family

Recipes from the eight culinary regions of China by Céline Chung


« Vissza | Szerzők: Céline Chung
  2023. május 05. 11:25

Bao Family

A Bao Family a bao-t és más kínai klasszikusokat ünnepli – kortárs csavarral – olyan receptek segítségével, amelyek Kína nyolc kulináris régióját felölelik.


A Bao Family szakácskönyve tele van receptekkel, amelyek megosztják a bao és más kínai ételek iránti szeretetüket, és a hidat szimbolizálják két kultúra között: a kínai hagyományok és a párizsi élet modernsége között. Tökéletes a Fuchsia Dunlop, Kwoklyn Wan és Ken Hom rajongóinak.

Céline Chung és családja több mint 80 klasszikus, mégis hozzáférhető és játékos recept révén visszaszorítja a kínai konyhát övező sztereotípiákat, és tiszteleg annak sokszínűsége és regionális jellege előtt.

Várható ízrobbanás, palacsinta receptekkel, chilis csirke salátával, dim sum-mal, tavaszi tekercsekkel, csípős-savanyú levessel, édes-savanyú halakkal, kantoni sült rizzsel és természetesen bao-val– ez a tökéletesen puha falatka, amely tömegeket táplál és mindenféle finom töltelékkel variálható.

A Bao Family ma a kínai ételek merész ünnepe, a kulcsfontosságú receptek mindegyike praktikus, lépésről-lépésre haladó utasításokat tartalmaz, és minden ételt áthat Céline és családja szeretete.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Céline Chung
Kiadó: Murdoch Books
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. május 01.
ISBN: 9781922616678
Nyelv: Angol
Méretek: 19.5 x 25 x 4.7 cm
Súly: 1.18 kg
Oldalszám: 272
Ár: 12 890 Ft
(12 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Wine Science - The Application of Science in Winemaking

Wine Science - The Application of Science in Winemaking

Ez a forradalmi könyv az egyetlen mélyreható hivatkozás a borászat tudományát érintő folyamatok, fejlemények és tényezők részletezésére.


Szerzők: Jamie Goode

Ramen Forever

Ramen Forever

A Ramen Foreverben Tim Anderson megmutatja, hogyan élvezheti rendszeresen a finom, házi készítésű rameneket, és megadja az eszközöket a saját ramen elkészítéséhez.


Szerzők: Tim Anderson

The Ultimate Burger

The Ultimate Burger

Érje el a „Burger” nagyságot, felújított klasszikusokkal, regionális kedvencekkel, házikészítésű kiegészítőkkel (a húskeverékektől a bucikig), és kézműves burger alkotásokkal, a tökéletes sültkrumplival, köretekkel és jeges italokkal.


Foie Gras

Foie Gras

A gasztronómiában a Foie gras-t, vagyis a libamájat a konyha ékszerének tartják. André Bonnaure könyve a profi szakácsoknak, séfeknek és a téma iránt érdeklődőknek szól. Minden információhoz hozzájuthatunk, ami a libamájjal kapcsolatos, és egyben eloszlatja azt a sok félelmet, hiedelmet ami az alapanyaggal kapcsolatos volt.


Szerzők: André Bonnaure