Barion Pixel

Bao Family

Recipes from the eight culinary regions of China by Céline Chung


« Vissza | Szerzők: Céline Chung
  2023. május 05. 11:25

Bao Family

A Bao Family a bao-t és más kínai klasszikusokat ünnepli – kortárs csavarral – olyan receptek segítségével, amelyek Kína nyolc kulináris régióját felölelik.


A Bao Family szakácskönyve tele van receptekkel, amelyek megosztják a bao és más kínai ételek iránti szeretetüket, és a hidat szimbolizálják két kultúra között: a kínai hagyományok és a párizsi élet modernsége között. Tökéletes a Fuchsia Dunlop, Kwoklyn Wan és Ken Hom rajongóinak.

Céline Chung és családja több mint 80 klasszikus, mégis hozzáférhető és játékos recept révén visszaszorítja a kínai konyhát övező sztereotípiákat, és tiszteleg annak sokszínűsége és regionális jellege előtt.

Várható ízrobbanás, palacsinta receptekkel, chilis csirke salátával, dim sum-mal, tavaszi tekercsekkel, csípős-savanyú levessel, édes-savanyú halakkal, kantoni sült rizzsel és természetesen bao-val– ez a tökéletesen puha falatka, amely tömegeket táplál és mindenféle finom töltelékkel variálható.

A Bao Family ma a kínai ételek merész ünnepe, a kulcsfontosságú receptek mindegyike praktikus, lépésről-lépésre haladó utasításokat tartalmaz, és minden ételt áthat Céline és családja szeretete.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Céline Chung
Kiadó: Murdoch Books
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. május 01.
ISBN: 9781922616678
Nyelv: Angol
Méretek: 19.5 x 25 x 4.7 cm
Súly: 1.18 kg
Oldalszám: 272
Ár: 12 890 Ft
(12 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Italian Cookery Course

The Italian Cookery Course

Katie Caldesi az olasz konyha e mára ikonikus gyűjteményében receptek százait gyűjti össze országszerte, a hegyvidéki északi részektől a déli napsütötte Földközi-tengerig. 


Szerzők: Katie Caldesi

Gateaux

Gateaux

A látványos Pâtisserie könyve folytatásaként, a mestercukrász Christophe Felder írásában, szerkesztésében jelenik meg a ’Gateaux’, egy pazarul illusztrált útmutató tökéletes cukrászkészítmények kivitelezéséhez, örömteli apró falatoktól a lélegzetelállító alkotásokig.


Bake It Better

Bake It Better

A Bake It Better-ben az Instagram és a TikTok sztárja, Matt Adlard megosztja a jól bevált sütési módszerét, amellyel az otthoni szakácsok a középszintről „pékmesterekké” fejlődhetnek – mindezt saját tempójukban. 


Szerzők: Matt Adlard

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim