Barion Pixel

Ma petite boulangerie japonaise - Sando, hokkaido, cheesecake

Takumi Boulangerie Paris


« Vissza | Szerzők: Takumi Boulangerie
  2025. február 28. 13:35

Ma petite boulangerie japonaise - Sando, hokkaido, cheesecake

Japán szendvicskenyér, briós, sando, sajttorta, sajt tarte, cream puff …. Fedezzen fel 80 japán kenyér, péksütemény és édesség receptet.


A shokupantól (japán szendvicskenyér) a dorayakiig (palacsinta szendvicsig), beleértve az alapvető japán sajttortát vagy az ellenállhatatlan brióst, fedezze fel a japán sütemények nem is sejtett kincseit.

A japán alkotások kifinomultságát kivételes alapanyagokkal (yuzu, vanília, matcha, fekete szezám, kakaó stb.) ötvözve Takumi alkotásai sokféle ízben jelennek meg.
Madeleine, szendvics, sajttorta, briós... akárcsak a boltban, kövesd vágyaidat és élvezd késedelem nélkül a japán cukrászhagyomány termékeinek kiválóságait!

A Takumi az első butik és az autentikus japán sajttorták első készítője Párizsban. Bár a világ számos régióját meghódították már, a francia és európai gasztronómiai színtérre még nem léptek be. Japánban a Takumik azok a mesteremberek, akiket azért ismernek el, mert nem kevesebb, mint 60 000 órát töltöttek a tökéletesítéssel, elérték művészetük csúcsát. A

Takumi Paris célja, hogy kiváló, precíz, a legapróbb részletekig kidolgozott termékeket kínáljon és szolgáljon fel napi szinten a legjobb alapanyagokkal.
 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Takumi Boulangerie
Kiadó: Solar
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Francia / French Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. február 28.
ISBN: 9782263188831
Nyelv: Francia
Méretek: 21.7 x 26.8 x 2 cm
Súly: 0.99 kg
Oldalszám: 200
Ár: 15 890 Ft
(15 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Mastering Bread

Mastering Bread

A Marc Vetri „kenyér program” egy évtizede kezdődött és szerepet játszott abban az amerikai mozgalomban, ami a csúcsminőségű kenyeret szándékozott visszahelyezni az ételkultúra középpontjába. 


The Rye Baker

The Rye Baker

Az igazi rozskenyér, amely az észak- és kelet európai étkezési kultúra középpontjában áll sokkal több, mint egy bolti szelíd kenyér. 


Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.