Comida Mexicana - Snacks, Tacos, Tortas, Tamales & Desserts
by Rosa Cienfuegos

A mexikói utcai ételek a világ egyik legváltozatosabb és legízletesebb konyhája – merülj el ebben a gyönyörű szakácskönyvben.
A mexikói konyha könnyen utánozhatónak tűnhet. De egy lélekkel teli taco? Ez már más tészta. Sokan küzdöttek már ezzel az ősi konyhával és annak ütős ízeivel. A legtöbben kudarcot vallottak.
Szerencsére a Comida Mexicana az igazi. Rosa Cienfuegos hazája teljes hosszát bejárva hozza el nektek Mexikó legkedveltebb rágcsálnivalóit, a tacókat, tortákat és tamalékat. Mexikóváros nyüzsgő utcáitól az eldugott falvakon át a nyugodt tengerparti városokig minden régiónak és minden családnak megvan a maga kedvenc étele és története. Fedezd fel őket itt.
Hagyd el a szélhámosokat, egyél úgy, mint egy igazi mexikói.
Rosa Cienfuegos Azcapotzalcóban, Mexikóváros egyik külvárosában született. Barátok és családtagok körében nőtt fel ebben a nyüzsgő külvárosban, mielőtt végül Sydney-be, Ausztráliába költözött, hogy közelebb legyen apjához. Sydney-be érve hiányzott neki hazája ételei, és kisvállalkozásként mexikói alapanyagokat kezdett importálni. Ez beindította a helyi mexikói közösséget Sydneyben, ami arra ösztönözte Cienfuegost, hogy megnyissa tamaleriáját, és árulja azokat az utcai ételeket, amelyeket Mexikóban a legjobban szeretett.
Néhány évvel később megnyílt második étterme és csemegeüzlete, az Icatate a népszerű Redfernben, bővítve ételkínálatát és Mexikóváros autentikus alapanyagait. Rendszeresen visszatér Mexikóba, hogy több tudást és betekintést nyerjen szeretett konyhájába.
Termékinformációk
Szerző: | Rosa Cienfuegos |
Kiadó: | Smith Street Books |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Latin-Amerika / Latin America |
Kiadás éve: | 2020 |
Forgalmazás kezdete: | 2025. május 23. |
ISBN: | 9781925811490 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.3 x 27.4 x 2.3 cm |
Súly: | 1.04 kg |
Oldalszám: | 224 |
Ár: |
11 390 Ft (10 848 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Whip by Frank Haasnoot - Signed Copy

Az elismert első cukrászkönyvem, a PRISMA 2019-es megjelenése után a receptek vadonatúj hangvételével térek vissza, beleértve az emblematikus és új alkotásokat.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.