Comida Mexicana - Snacks, Tacos, Tortas, Tamales & Desserts
by Rosa Cienfuegos

A mexikói utcai ételek a világ egyik legváltozatosabb és legízletesebb konyhája – merülj el ebben a gyönyörű szakácskönyvben.
A mexikói konyha könnyen utánozhatónak tűnhet. De egy lélekkel teli taco? Ez már más tészta. Sokan küzdöttek már ezzel az ősi konyhával és annak ütős ízeivel. A legtöbben kudarcot vallottak.
Szerencsére a Comida Mexicana az igazi. Rosa Cienfuegos hazája teljes hosszát bejárva hozza el nektek Mexikó legkedveltebb rágcsálnivalóit, a tacókat, tortákat és tamalékat. Mexikóváros nyüzsgő utcáitól az eldugott falvakon át a nyugodt tengerparti városokig minden régiónak és minden családnak megvan a maga kedvenc étele és története. Fedezd fel őket itt.
Hagyd el a szélhámosokat, egyél úgy, mint egy igazi mexikói.
Rosa Cienfuegos Azcapotzalcóban, Mexikóváros egyik külvárosában született. Barátok és családtagok körében nőtt fel ebben a nyüzsgő külvárosban, mielőtt végül Sydney-be, Ausztráliába költözött, hogy közelebb legyen apjához. Sydney-be érve hiányzott neki hazája ételei, és kisvállalkozásként mexikói alapanyagokat kezdett importálni. Ez beindította a helyi mexikói közösséget Sydneyben, ami arra ösztönözte Cienfuegost, hogy megnyissa tamaleriáját, és árulja azokat az utcai ételeket, amelyeket Mexikóban a legjobban szeretett.
Néhány évvel később megnyílt második étterme és csemegeüzlete, az Icatate a népszerű Redfernben, bővítve ételkínálatát és Mexikóváros autentikus alapanyagait. Rendszeresen visszatér Mexikóba, hogy több tudást és betekintést nyerjen szeretett konyhájába.
Termékinformációk
Szerző: | Rosa Cienfuegos |
Kiadó: | Smith Street Books |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Latin-Amerika / Latin America |
Kiadás éve: | 2020 |
Forgalmazás kezdete: | 2025. május 23. |
ISBN: | 9781925811490 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.3 x 27.4 x 2.3 cm |
Súly: | 1.04 kg |
Oldalszám: | 224 |
Ár: |
11 390 Ft (10 848 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
La Pâtisserie de Yann Couvreur

Yann Couvreur, a párizsi cukrászat felemelkedő csillaga a Trianon Palotában, a Carré des Feuillants-ban és a Park Hyatt-ban végezte gyakorlati éveit. Főcukrász volt a burgundiai Eden Rock Saint-Barthélémy és a Prince de Galles luxushotelekben.
A Péksütemények Nagykönyve

Péksütemények nagykönyve – az igazán ambiciózus pékek és cukrászok bibliája. A Péksütemények nagykönyve megkerülhetetlen alapmű a pékek és cukrászok számára, amely 80 tűpontos, a legfontosabb technikai adatokkal kiegészített receptet és nagyjából 30, fázisfotókkal illusztrált, részletesen bemutatott receptet tartalmaz.
Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.
Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).