Barion Pixel

Ikarus invites the world's best chefs VOL6

Exceptional recipes and international chefs in portrait


« Vissza | Szerzők: Several Authors, Martin Klein
  2019. augusztus 24. 14:30

Ikarus invites the world's best chefs VOL6

Az Ikarus étterem executive séfje Martin Klein szokatlan, nem mindennapi szakácsokat és ételeiket keresi. A "Világhírű szakácsok vendégségben az Ikarus-ban" új kötetében Martin Kleint a kulináris körútja Szingapúr, Japán, Németország, Dánia, Spanyolország és Franciaország éttermeinek konyhájára viszi.


A vendégszakácsok között olyan séfek találhatók, mint Bee Satongun "Ázsia legjobb női séfje 2018-ban", aki tradicionális konyhai technikákat alkalmaz, és közben forradalmasítja a thaiföldi konyhát az ételei fortélyosságával, komplexitásával és az ízek egyensúlyával.
A holland kvartett, Jannis Brevet, Jacob Jan Boerma, Richard van Oostenbrugge und Michel van der Kroft összesen nyolc Michelin csillagot hoz az Ikarus étterembe. Hiroyasu Kawate tokiói konyhájában nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a szezonális termékekből avantgárd ételt varázsoljon a tányérra, így Salzburgban szintén.
A nemzetközi csúcsséfek a Hangar-7-ben legjobb kreációikat és védjegyükké vált fogásaikat mutatják be, amelyek elkészítésénél válogatott alapanyagokat használnak a helyi tradíciókat is alkalmazva. A séfek személyes portréja, Martin Klein vendégséfekkel kapcsolatos élményei és az Ikarus étterem számára összeállított megszámlálhatatlan recept mutatja be a nemzetközi konyhaművészetet, és arra készteti Önt, hogy Ön is elkészítse ezeket a fogásokat.

Photo: Pantauro

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Several Authors, Martin Klein
Kiadó: Pantauro
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9783710500398
Nyelv: Angol
Méretek: 25.7 x 38 x 3.5 cm
Súly: 2.55 kg
Oldalszám: 320
Ár: 28 990 Ft
(27 610 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Slippurinn

Slippurinn

Szakácskönyv a feltörekvő sztárséftől Gísli Matt-től, Slippurinn-ből, mely egy nemzetközi úti cél, étterem Izlandon, Westman – szigeteken.


Tom Kerridge Cooks Britain

Tom Kerridge Cooks Britain

Jöjjön el, és fedezze fel a legjobb brit ételeket Tom Kerridge séffel.


Szerzők: Tom Kerridge

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.


JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.