Ikarus invites the world's best chefs VOL6
Exceptional recipes and international chefs in portrait
Az Ikarus étterem executive séfje Martin Klein szokatlan, nem mindennapi szakácsokat és ételeiket keresi. A "Világhírű szakácsok vendégségben az Ikarus-ban" új kötetében Martin Kleint a kulináris körútja Szingapúr, Japán, Németország, Dánia, Spanyolország és Franciaország éttermeinek konyhájára viszi.
A vendégszakácsok között olyan séfek találhatók, mint Bee Satongun "Ázsia legjobb női séfje 2018-ban", aki tradicionális konyhai technikákat alkalmaz, és közben forradalmasítja a thaiföldi konyhát az ételei fortélyosságával, komplexitásával és az ízek egyensúlyával.
A holland kvartett, Jannis Brevet, Jacob Jan Boerma, Richard van Oostenbrugge und Michel van der Kroft összesen nyolc Michelin csillagot hoz az Ikarus étterembe. Hiroyasu Kawate tokiói konyhájában nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a szezonális termékekből avantgárd ételt varázsoljon a tányérra, így Salzburgban szintén.
A nemzetközi csúcsséfek a Hangar-7-ben legjobb kreációikat és védjegyükké vált fogásaikat mutatják be, amelyek elkészítésénél válogatott alapanyagokat használnak a helyi tradíciókat is alkalmazva. A séfek személyes portréja, Martin Klein vendégséfekkel kapcsolatos élményei és az Ikarus étterem számára összeállított megszámlálhatatlan recept mutatja be a nemzetközi konyhaművészetet, és arra készteti Önt, hogy Ön is elkészítse ezeket a fogásokat.
Photo: Pantauro





Termékinformációk
| Szerzők: | Several Authors, Martin Klein |
| Kiadó: | Pantauro |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2019 |
| ISBN: | 9783710500398 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 25.7 x 38 x 3.5 cm |
| Súly: | 2.55 kg |
| Oldalszám: | 320 |
| Ár: |
28 990 Ft (27 610 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Thailand: The Cookbook
A thai konyhát leíró, ismertető, bemutató könyv, több mint 500 recepttel Jean-Pierre Gabriel szerkesztésében.
Thaiföld ételei az egész világon ismertek a jellegzetes forró, savanyú, édes és sós ízek fúziójáról. A most bemutatott szakácskönyv egy kiváló útmutató és segédlet ehhez a méltán közkedvelt konyhához. Az 500 receptet tartalmazó thai szakácskönyvben megtalálhatóak az egyszerű snackek, italok valamint curryk, a kevert sültek és a részletesen kidolgozott desszertek receptjei is.
LEON Big Salads
A LEON azon az iker-elvre épült, hogy az ételek ízletesek és jót is tesznek. Vadonatúj sorozata első könyvében Rebecca Seal író és gasztro-újságíró ezt bizonyítja több mint 100 ínycsiklandó ötlettel, kiadós-egészséges salátákkal, amelyek bármilyen alkalomra ideálisak.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.