Cook with Joan Roca
Step-By-Step Preparation and Cooking Techniques
A Cook with Joan Roca lépésről lépésre, több mint 600 fényképpel tanítja meg az ételek elkészítésének, főzésének és tartósításának fő technikáit. Elmagyarázza a kulináris készségek létfontosságú alapjait és készségeit.
Ez a könyv huszonöt év szakmai tudását osztja meg könnyed, vizuális és oktató módon: főzés, sütés, pácolás, savanyítás, blansírozás, pácolás, grillezés, füstölés és sok más alapvető technikát, amelyet a gyakorlatba is át lehet ültetni. Ez egy végleges útmutató a főzés titkaihoz.
A könyv bemutatja a főzés minden aspektusát: a heti bevásárlás megszervezését, az alapvető eszközöket, az alapvető darabolásokat, szezonális alapanyagokat, trükköket és tanácsokat a főzés optimalizálásához és az alapanyagok legjobb tartósításának módját, plusz egy válogatás egyszerű receptekből, amelyek a könyvben leírt összes technikát a gyakorlatba is átültetik.
Ezeken az oldalakon a világ egyik legnagyobb szakácsa megtanít mindenre, amit tudnod kell ahhoz, hogy igazi kulináris szakemberré válj.





Termékinformációk
| Szerző: | Joan Roca |
| Kiadó: | Grub Street Publishing |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2022 |
| Forgalmazás kezdete: | 2022. december 01. |
| ISBN: | 9781911667414 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 19 x 25.5 x 2.9 cm |
| Súly: | 1.45 kg |
| Oldalszám: | 384 |
| Ár: |
14 990 Ft (14 276 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Bachour Gastro
Ebben a könyvben felfedezzük Antonio Bachour egyedi gasztronómiáját, 52 egyedi, eddig nem publikált alkotás révén.
The Beer Brewing Guide
Ez a könyv a végső útmutató egy kis sörfőzde működtetéséhez, szem előtt tartva a mindennapi működés magas színvonalának javítását és fenntartását. A 29 országot és több mint 10 000 sörfőzdét képviselő Európai Sörgyártó Szövetséggel együttműködve írták.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.