Barion Pixel

Death & Co

Modern Classic Cocktails, with More than 500 Recipes


« Vissza | Szerzők: Alex Day, Nick Fauchald, David Kaplan
  2021. augusztus 27. 12:20

Death & Co

A kortárs kézműves koktélmozgalom meghatározó kalauza a világ egyik legmagasabb rangú, a legtöbb kritika által dicsért és befolyásos bártól.


A Death & Co a legfontosabb, legbefolyásosabb és leggyakrabban utánozott bár a kortárs kézműves koktélmozgalomból. 2006-os megnyitása óta a Death & Co a komoly ivók és a koktélrajongók kötelező úti célja, és minden jelentősebb iparági díj nyertese – beleértve az Amerika legjobb koktélbárját és a legjobb koktélmenüt a Tales of the Cocktail találkozón.

A bár rendkívül tehetséges és kreatív személyzettel büszkélkedhet – az iparág legjobbjaival – a Death & Co a modern kor legjellegzetesebb italainak szülőhelye, mint például az Oaxaca Old-Fashioned, a Naked and Famous és a Conference.

A Death & Co, amely a kézműves koktélok meghatározó referenciája lesz, a bár több mint 500 leginnovatívabb és legkeresettebb koktélját kínálja. De a Death & Co nem csupán receptgyűjtemény, hanem egy teljes koktéloktatás is, amely az italkészítés elméletével és filozófiájával kapcsolatos információkat, egy teljes útmutatót a szeszes italok vásárlásához és felhasználásához, valamint lépésről lépésre szóló utasításokat tartalmaz a kulcsfontosságú technikák elsajátításához.

Tele gyönyörű, hangulatos fotókkal; szemléltető diagramokkal és infó grafikákkal; a Death & Co – a névadó bárhoz hasonlóan – merész, elegáns, és megadja a tempót a mixológusok számára szerte a világon.

 

 Kapcsolódó videók

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Alex Day, Nick Fauchald, David Kaplan
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation, Ízpárosítás / Flavor Pairing
Kiadás éve: 2016
Forgalmazás kezdete: 2021. szeptember 16.
ISBN: 9781607745259
Nyelv: Angol
Méretek: 24.2 x 25.9 x 3.2 cm
Súly: 1.46 kg
Oldalszám: 320
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

North

North

Példátlan betekintés Izland kultúrájába és ételeibe, az ország elsőrangú séfjétől, a Reykjavíki Dill étterem tulajdonosától. Izland közismerten a Föld egyik leggyönyörűbb és legérintetlenebb helye, mely egy bimbózó úticél azoknak az utazóknak, akiket elcsábított a meglepő táj és az élénk kultúra. Izland egészen egyedi és megnyerő ételek sorának ad otthont, melyet jellegzetes őshonos alapanyagok, hagyományos farmerek és kistermelők, valamint rendkívül kreatív séfek és éttermek tesznek különlegessé.

 

Szerzők: Gunnar Gislason

Arzak + Arzak

Arzak + Arzak

Ez a könyv egy család és egy konyha történetéről szól. Juan Mari szerepéről, mint úttörő séf és éttermi szakember és inspiráció fiatal szakácsok generációi számára. Az úgynevezett új baszk konyha megszületésének 40. évfordulójára emlékezik, és arra a mozgalomra, aminek Juan Mari volt az éllovasa, és amiből a mai spanyol gasztroforradalom is kialakult. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Greece: The Cookbook

Greece: The Cookbook

Alapvető mű a mai Görögország sokszínű és lebilincselő konyhájáról. A Greece: The Cookbook a Görög ételek első mindenre kiterjedő angol nyelvű bibliája. 


Szerzők: Vefa Alexiadou