Death & Co
Modern Classic Cocktails, with More than 500 Recipes

A kortárs kézműves koktélmozgalom meghatározó kalauza a világ egyik legmagasabb rangú, a legtöbb kritika által dicsért és befolyásos bártól.
A Death & Co a legfontosabb, legbefolyásosabb és leggyakrabban utánozott bár a kortárs kézműves koktélmozgalomból. 2006-os megnyitása óta a Death & Co a komoly ivók és a koktélrajongók kötelező úti célja, és minden jelentősebb iparági díj nyertese – beleértve az Amerika legjobb koktélbárját és a legjobb koktélmenüt a Tales of the Cocktail találkozón.
A bár rendkívül tehetséges és kreatív személyzettel büszkélkedhet – az iparág legjobbjaival – a Death & Co a modern kor legjellegzetesebb italainak szülőhelye, mint például az Oaxaca Old-Fashioned, a Naked and Famous és a Conference.
A Death & Co, amely a kézműves koktélok meghatározó referenciája lesz, a bár több mint 500 leginnovatívabb és legkeresettebb koktélját kínálja. De a Death & Co nem csupán receptgyűjtemény, hanem egy teljes koktéloktatás is, amely az italkészítés elméletével és filozófiájával kapcsolatos információkat, egy teljes útmutatót a szeszes italok vásárlásához és felhasználásához, valamint lépésről lépésre szóló utasításokat tartalmaz a kulcsfontosságú technikák elsajátításához.
Tele gyönyörű, hangulatos fotókkal; szemléltető diagramokkal és infó grafikákkal; a Death & Co – a névadó bárhoz hasonlóan – merész, elegáns, és megadja a tempót a mixológusok számára szerte a világon.
Kapcsolódó videók
Termékinformációk
Szerzők: | Alex Day, Nick Fauchald, David Kaplan |
Kiadó: | Ten Speed Press |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation, Ízpárosítás / Flavor Pairing |
Kiadás éve: | 2016 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. szeptember 16. |
ISBN: | 9781607745259 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 24.2 x 25.9 x 3.2 cm |
Súly: | 1.46 kg |
Oldalszám: | 320 |
Ár: |
12 990 Ft (12 371 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Cake Design Recipe - Congmom's Cake Diary

Különböző formájú torták bevonási és dekorációs technikái nyomócsövekkel, a tejszínhabos torták elkészítésének részletes folyamata, pont úgy, mint ahogy az író neves kurzusain is tanítják. Részletes magyarázatokkal, mint egy oktató videóban.
Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.
Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.