Barion Pixel

Death & Co

Modern Classic Cocktails, with More than 500 Recipes


« Vissza | Szerzők: Alex Day, Nick Fauchald, David Kaplan
  2021. augusztus 27. 12:20

Death & Co

A kortárs kézműves koktélmozgalom meghatározó kalauza a világ egyik legmagasabb rangú, a legtöbb kritika által dicsért és befolyásos bártól.


A Death & Co a legfontosabb, legbefolyásosabb és leggyakrabban utánozott bár a kortárs kézműves koktélmozgalomból. 2006-os megnyitása óta a Death & Co a komoly ivók és a koktélrajongók kötelező úti célja, és minden jelentősebb iparági díj nyertese – beleértve az Amerika legjobb koktélbárját és a legjobb koktélmenüt a Tales of the Cocktail találkozón.

A bár rendkívül tehetséges és kreatív személyzettel büszkélkedhet – az iparág legjobbjaival – a Death & Co a modern kor legjellegzetesebb italainak szülőhelye, mint például az Oaxaca Old-Fashioned, a Naked and Famous és a Conference.

A Death & Co, amely a kézműves koktélok meghatározó referenciája lesz, a bár több mint 500 leginnovatívabb és legkeresettebb koktélját kínálja. De a Death & Co nem csupán receptgyűjtemény, hanem egy teljes koktéloktatás is, amely az italkészítés elméletével és filozófiájával kapcsolatos információkat, egy teljes útmutatót a szeszes italok vásárlásához és felhasználásához, valamint lépésről lépésre szóló utasításokat tartalmaz a kulcsfontosságú technikák elsajátításához.

Tele gyönyörű, hangulatos fotókkal; szemléltető diagramokkal és infó grafikákkal; a Death & Co – a névadó bárhoz hasonlóan – merész, elegáns, és megadja a tempót a mixológusok számára szerte a világon.

 

 Kapcsolódó videók

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Alex Day, Nick Fauchald, David Kaplan
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation, Ízpárosítás / Flavor Pairing
Kiadás éve: 2016
Forgalmazás kezdete: 2021. szeptember 16.
ISBN: 9781607745259
Nyelv: Angol
Méretek: 24.2 x 25.9 x 3.2 cm
Súly: 1.46 kg
Oldalszám: 320
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Eataly: All About Pasta

Eataly: All About Pasta

Tanuljon még tésztát készíteni autentikus olasz módon, az Eataly, a világ legnagyobb olasz ételpiacának séfjeivel, tanácsaikkal és technikáikkal. A száraztól a friss-és töltött tésztákig ez a kiadvány Olaszország tésztaszakértőinek bölcsességét halmozza fel és ételeket mutat be, sok klasszikust és sokat modern csavarral, mindenki kedvencét.


Szerzők: Eataly

The Gluten-Free Cookbook

The Gluten-Free Cookbook

Az egyik leggyorsabban növekvő diétás mozgalom és most már megvan az első átfogó útmutatója a világ minden tájáról származó, természetesen gluténmentes receptek százainak élvezetéhez.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.