Vegan: The Cookbook
Ízletes otthon elkészített vegán ételek meghatározó gyűjteménye, a világ minden tájáról. A Phaidon bestseller kulináris biblia-sorozatának hagyományát folytatva, a Vegan:The Cookbook közel 500, a világ legkülönfélébb nemzeteinek zöldség-központú receptjét vonultatja fel, amik az ízletesség új dimenzióit nyitják meg az arra nyitottak előtt.
Albániától Zambiáig bemutatja a zöldségek nyújtotta kulináris sokféleséget, kiemelve regionális gyümölcsöket és zöldségeket, és általánosan kedvelt ízeket. Édes és sós előételek, levesek, saláták, főételek, és desszertek mindenki számára, egyértelmű utasításokkal és gyönyörű színes fotókkal kísérve. Szerzőről: Jean-Christian Jury egy nyers-vegán séf a Francia Touluse városából. 2008-ban megnyitotta első éttermét, a La Mano Verde-t Berlinben, amit dicsőítő szavakkal illettek a Saveur-ben, a Rodale’s Oranic Life magazinban és megannyi nemzetközi kiadványban. Jelenleg Los Angeles-ben él, ahol a La Mano Verde kiterjesztésén dolgozik.
Photo: Phaidon







Termékinformációk
| Szerző: | Jean-Christian Jury |
| Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2017 |
| ISBN: | 9780714873916 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 19 x 28 x 5 cm |
| Súly: | 1.75 kg |
| Oldalszám: | 480 |
| Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Beer Brewing Guide
Ez a könyv a végső útmutató egy kis sörfőzde működtetéséhez, szem előtt tartva a mindennapi működés magas színvonalának javítását és fenntartását. A 29 országot és több mint 10 000 sörfőzdét képviselő Európai Sörgyártó Szövetséggel együttműködve írták.
Mother Grains
100 kívánatos recept sütéshez-főzéshez és az ősi gabonák fogyasztásához egy híres kaliforniai péktől.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.