Barion Pixel

Vegan: The Cookbook


« Vissza | Szerzők: Jean-Christian Jury
  2017. augusztus 04. 12:43

Vegan: The Cookbook

Ízletes otthon elkészített vegán ételek meghatározó gyűjteménye, a világ minden tájáról. A Phaidon bestseller kulináris biblia-sorozatának hagyományát folytatva, a Vegan:The Cookbook közel 500, a világ legkülönfélébb nemzeteinek zöldség-központú receptjét vonultatja fel, amik az ízletesség új dimenzióit nyitják meg az arra nyitottak előtt. 


Albániától Zambiáig bemutatja a zöldségek nyújtotta kulináris sokféleséget, kiemelve regionális gyümölcsöket és zöldségeket, és általánosan kedvelt ízeket. Édes és sós előételek, levesek, saláták, főételek, és desszertek mindenki számára, egyértelmű utasításokkal és gyönyörű színes fotókkal kísérve. Szerzőről: Jean-Christian Jury egy nyers-vegán séf a Francia Touluse városából. 2008-ban megnyitotta első éttermét, a La Mano Verde-t Berlinben, amit dicsőítő szavakkal illettek a Saveur-ben, a Rodale’s Oranic Life magazinban és megannyi nemzetközi kiadványban. Jelenleg Los Angeles-ben él, ahol a La Mano Verde kiterjesztésén dolgozik.

Photo: Phaidon


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jean-Christian Jury
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9780714873916
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 28 x 5 cm
Súly: 1.75 kg
Oldalszám: 480
Ár: 13 990 Ft
(13 324 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Finding Fire

Finding Fire

A Finding Fire a tűzzel való főzésről szól. Az új borítóval frissített változat annak a történetét meséli el, ahogy az Egyesült Királyságban tanult séf, Lennox Hastie megtanulta a tűz nyelvét és használatának művészetét. 


Szerzők: Lennox Hastie

The World Atlas of Gin

The World Atlas of Gin

Mindenkinek és bárki számára, aki többet szeretne tudni a ginről, ez a teljes és végleges útmutató - amely a világ legjobb ginjeit, a történetüket és a gyártási módszereiket, valamint azokat az országokat mutatja be, amelyek hozzájárultak a gin globális sikertörténetéhez. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Fruits and Nuts - Ferrandi Paris

Fruits and Nuts - Ferrandi Paris

A FERRANDI Paris, a francia konyhaművészeti iskola - amelyet a Le Monde újság „A Gasztronómia Harvardjának” nevezett - bemutatja legújabb kötetét. Ez a kötet egy teljes tanfolyamot kínál a FERRANDI Párizs világhírű gasztronómiai iskolájának a gyümölcsökkel való főzéséről. 


Szerzők: École Ferrandi