La France sucrée en 100 recettes - Fou de Pâtisserie
Les pâtisseries françaises révisitées par les grands Fou de Pâtisserie chef, par le magazine
Fedezd fel régióink édes kincseit 100 hagyományos és újragondolt cukrász receptben!
A breton kouign-amann-tól a var-i tropézienne-ig, a bordói canneléktől az északi cukros pitéig a legnagyobb cukrászmesterek – Pierre Hermé, Nina Métayer, Claire Heitzler, Maxime Frédéric és még sokan mások – értelmezik újra ezeket az ikonikus recepteket a saját, egyedi stílusukban. A hagyomány és kreativitás itt találkozik, hogy ízekben gazdag, felejthetetlen élményt nyújtson!
Egy különleges könyv, amely édes utazásra hív Franciaország régióinak legszebb cukrászati alkotásai között – felfedezve minden egyes desszert történetét, eredetét, titkait, valamint klasszikus receptjeit és modern újraértelmezéseit.
A Fou de Pâtisserie, a francia cukrászat ikonikus magazinja, meghívja a legnevesebb cukrászokat, hogy megosszák emblematikus receptjeiket és legfontosabb tanácsaikat, miközben bepillantást engednek az alkotás varázslatos világába.
A Fou de Pâtisserie márkát két, a cukrászat iránt szenvedélyesen elkötelezett alapító – Julie Mathieu és Muriel Tallandier – hozta létre. Ez az emblematikus brand a desszertek és az édes világ minden formájának szenteli magát.
2013-ban indult, amikor megjelent a magazin első száma, amely teljes egészében a magas szintű francia cukrászatnak volt szentelve. A márka rövid időn belül megkerülhetetlen referenciává vált mind az édes ínyencségek rajongói, mind a szakma legelismertebb mesterei számára.
Kiadásain, rendezvényein és a szakma legnagyobb neveivel való együttműködésein keresztül a Fou de Pâtisserie továbbra is inspirálja és elkápráztatja egyre bővülő közösségét.
A kiadványban szereplő szakemberek:
TAREK AHAMADA
JULIEN ALVAREZ
CHRISTOPHE APPERT
THIERRY BAMAS
OPHÉLIE BARÈS
MICHAEL BARTOCETTI
MARVIN BRANDAO
JEFFREY CAGNES
MATTHIEU CARLIN
FRÉDÉRIC CASSEL
BENOÎT CASTEL
PIERRE CHIRAC
NITOUAN CLAUDET
AURÉLIEN COHEN
PHILIPPE CONTICINI
ANNE CORUBLE
CLAIRE DAMON
DORNER FRÈRES
JULIEN DUGOURD
MAXIME FRÉDÉRIC
CÉDRIC GROLET
VINCENT GUERLAIS
PASCAL HAINIGUE
CLAIRE HEITZLER
MAISON HENRIET
PIERRE HERMÉ
JOANNICE LACÉMON
WILLIAM LAMAGNAÈRE
ARNAUD LARHER
QUENTIN LECHAT
ÉTIENNE LEROY
HÉLÈNE KERLOEUGEN
JULIEN MERCERON
MERCOTTE
NINA MÉTAYER
OXALIS & BERGAMOTE
NICOLAS PACIELLO
FRANÇOIS PERRET
FRANÇOIS PRALUS
JOHANNA ROQUES
CHIARA SERPAGGI
STÉPHANE VANDERMEERSCH
MORI YOSHIDA






Termékinformációk
| Szerző: | Fou de Pâtisserie |
| Kiadó: | Solar |
| Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2025 |
| Forgalmazás kezdete: | 2025. október 31. |
| ISBN: | 9782263192128 |
| Nyelv: | Francia |
| Méretek: | 21.8 x 30.4 x 3 cm |
| Súly: | 1.46 kg |
| Oldalszám: | 256 |
| Ár: |
14 890 Ft (14 181 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Tradition in evolution
Több mint 800 oldalnyi technikai tudás: nemcsak számtalan recept és szakmai információ, hanem eszközök is ahhoz, hogy mindenki kialakíthassa saját munkamódszerét és fejlődését az alapfogalmak, kísérletek és érzelmek segítségével.
Evolutions in Bread
A New York Times bestseller szerzője, a (Flour Water Salt Yeast és a The Elements of Pizza) megtanítja Önnek, hogyan magasztalhatja a szendvicskenyeret, a reggeli pirítóst és az általános kenyérsütést, felhasználva mindazt, amit az elmúlt évtizedben tanult a kenyerek tökéletesítéséről.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
PastryClass Book
12 világhírű szakember: Ramon Morató, Cédric Grolet, Jordi Roca, Frank Haasnoot, Pierre Hermé, Toni Rodríguez, Johan Martin, Christophe Adam, Thomas Haas, Ksenia Penkina és Mankoo Sisters.