Gabriel Kreuther
The Spirit of Alsace, A Cookbook

Gabriel Kreuther, díjnyertes séf, szakácskönyve, az elzászi rusztikus francia konyháról.
Gabriel Kreuther a James Beard-díjas séf és szakácskönyv rajongó, akinek könyvét régóta várják.
Az Egyesült Államok egyik legelismertebb szakácsától származó szakácskönyvben azokat a recepteket mutatja be, amelyeket francia-svájci-német képzései és a kifinomult globális stílusa inspirált, és amely magában foglalja Elzászt a szülőföldjét és New Yorkot, az örökbefogadott otthonát.
Éttermi alkotásait és hagyományos elzászi ételek értelmezéseit megosztva, Kreuther megtanítja a megfelelő konyhatechnikákat minden egyszerű vagy összetett étel sikeréhez. A beltartalom mindent tartalmaz, kezdve a séf klasszikus elzászi ételeitől, mint például a finom Flammekueche (vagy Tarte Flambée) és a kiadós Baeckeoffe, a modern ételekig, mint például az ízletes sült gombás leves, pirított chorizos raviolival és még sok más emblematikus fogást.
Termékinformációk
Szerző: | Gabriel Kreuther |
Kiadó: | Abrams Books |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. november 09. |
ISBN: | 9781419747823 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22.9 x 27.6 x 3.7 cm |
Súly: | 2.15 kg |
Oldalszám: | 368 |
Ár: |
17 990 Ft (17 133 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Under Pressure

Sous-Vide főzés = kulináris innováció. Ebben a forradalmi szakácskönyvben, Thomas Keller/ 3 Michelin csillagos chef: French Laundry, PerSe, Bouchon, Bouchon Bakery/ Amerika legelismertebb séfje, bebizonyítja, hogy a Sous-Vide technológia miért is az egyik legbiztosabb főzési módszer, mely magában foglalja a pontos, precíz főzési hőmérsékleteket és főzési időket.
The Curious Bartender Volume 1

A The Curious Bartender sorozatban Tristan Stephenson kísérletezik és felfedezi a tökéletes koktél keverésének művészetét és bevezeti az olvasót azokba a modern fejleményekbe, amik ezen a bartending területén mentek végbe.
The Italian Deli Cookbook

A biscottitól a limoncellóig, a világ az olasz csemegeboltokkal folytatott szerelmi viszonya hosszú évek óta tart.
Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).