Barion Pixel

Gabriel Kreuther

The Spirit of Alsace, A Cookbook


« Vissza | Szerzők: Gabriel Kreuther
  2021. augusztus 13. 16:52

Gabriel Kreuther

Gabriel Kreuther, díjnyertes séf, szakácskönyve, az elzászi rusztikus francia konyháról.


Gabriel Kreuther a James Beard-díjas séf és szakácskönyv rajongó, akinek könyvét régóta várják.
Az Egyesült Államok egyik legelismertebb szakácsától származó szakácskönyvben azokat a recepteket mutatja be, amelyeket francia-svájci-német képzései és a kifinomult globális stílusa inspirált, és amely magában foglalja Elzászt a szülőföldjét és New Yorkot, az örökbefogadott otthonát.
Éttermi alkotásait és hagyományos elzászi ételek értelmezéseit megosztva, Kreuther megtanítja a megfelelő konyhatechnikákat minden egyszerű vagy összetett étel sikeréhez. A beltartalom mindent tartalmaz, kezdve a séf klasszikus elzászi ételeitől, mint például a finom Flammekueche (vagy Tarte Flambée) és a kiadós Baeckeoffe, a modern ételekig, mint például az ízletes sült gombás leves, pirított chorizos raviolival és még sok más emblematikus fogást. 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Gabriel Kreuther
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. november 09.
ISBN: 9781419747823
Nyelv: Angol
Méretek: 22.9 x 27.6 x 3.7 cm
Súly: 2.15 kg
Oldalszám: 368
Ár: 17 990 Ft
(17 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Cake Design Recipe - Congmom's Cake Diary

Cake Design Recipe - Congmom's Cake Diary

Különböző formájú torták bevonási és dekorációs technikái nyomócsövekkel, a tejszínhabos torták elkészítésének részletes folyamata, pont úgy, mint ahogy az író neves kurzusain is tanítják. Részletes magyarázatokkal, mint egy oktató videóban.


Szerzők: Jung Hayeon

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash