Barion Pixel

Gabriel Kreuther

The Spirit of Alsace, A Cookbook


« Vissza | Szerzők: Gabriel Kreuther
  2021. augusztus 13. 16:52

Gabriel Kreuther

Gabriel Kreuther, díjnyertes séf, szakácskönyve, az elzászi rusztikus francia konyháról.


Gabriel Kreuther a James Beard-díjas séf és szakácskönyv rajongó, akinek könyvét régóta várják.
Az Egyesült Államok egyik legelismertebb szakácsától származó szakácskönyvben azokat a recepteket mutatja be, amelyeket francia-svájci-német képzései és a kifinomult globális stílusa inspirált, és amely magában foglalja Elzászt a szülőföldjét és New Yorkot, az örökbefogadott otthonát.
Éttermi alkotásait és hagyományos elzászi ételek értelmezéseit megosztva, Kreuther megtanítja a megfelelő konyhatechnikákat minden egyszerű vagy összetett étel sikeréhez. A beltartalom mindent tartalmaz, kezdve a séf klasszikus elzászi ételeitől, mint például a finom Flammekueche (vagy Tarte Flambée) és a kiadós Baeckeoffe, a modern ételekig, mint például az ízletes sült gombás leves, pirított chorizos raviolival és még sok más emblematikus fogást. 

Előrendelés, foglalja le saját példányát!

2021. November

A folyamatosan változó devizaárfolyamok miatt, a feltüntetett ár változhat a végleges ár a kiadvány megjelenésének és beérkezésének időpontjában kerül véglegesítésre és számlázásra!

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Gabriel Kreuther
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. november 09.
ISBN: 9781419747823
Nyelv: Angol
Oldalszám: 368
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Prisma

Prisma

’Mindig azt mondom magamnak, hogy nyitott, körültekintő és játékos legyek’
Az ismert és neves holland, világbajnok cukrász, Frank Haasnoot ebben a szellemiségben dolgozik a cukrász szakmában fiatalkora óta, szakadatlanul, közel negyed évszázada. És ilyen gondolatisággal vitte véghez csillogó karrierének egyik legizgalmasabb projektjét, ennek a könyvek a megvalósítását.


Szerzők: Frank Haasnoot

The Bacon Bible

The Bacon Bible

A bacon Peter Sherman sarkcsillaga. 2014-ben nyitotta meg a BarBacon-t, egy bacon tematikájú gastropubot New York Cityben, ami pillanatok alatt gazdasági és közönségsiker lett, és Sherman a világ bacon-gurujává is vált sokak szemében.


Szerzők: Peter Sherman

The Barbuto Cookbook

The Barbuto Cookbook

A Barbuto étlapjának kulináris felfedezése - rusztikus olasz és modern kaliforniai konyha egyedülálló keveréke - a legendás séf, Jonathan Waxmantól.


Szerzők: Jonathan Waxman

Under Pressure

Under Pressure

Sous-Vide főzés = kulináris innováció. Ebben a forradalmi szakácskönyvben, Thomas Keller/ 3 Michelin csillagos chef: French Laundry, PerSe, Bouchon, Bouchon Bakery/ Amerika legelismertebb séfje, bebizonyítja, hogy a Sous-Vide technológia miért is az egyik legbiztosabb főzési módszer, mely magában foglalja a pontos, precíz főzési hőmérsékleteket és főzési időket.


Szerzők: Thomas Keller