Barion Pixel

Asada

The Art of Mexican-Style Grilling


« Vissza | Szerzők: Bricia Lopez, Javier Cabral
  2023. május 26. 13:20

Asada

Az Oaxacai (könyv) szerzői, Bricia Lopez és Javier Cabral visszatértek egy nagy szakácskönyvvel, amely arról szól, hogyan készítsünk asada-mexikói stílusú grillhúst otthon.


Dél-Kalifornia több millió hátsó udvarában az asada a család, a barátok, a nagyszerű zene, a hideg italok, a jó idő és a közösség összejövetelét jelenti – mindez a lédús, füstös grillhús elsődleges varázsa köré épül, a mexikói hagyományos ízekkel és fűszerekkel.

Az asada illata örömfelhő, amely Los Angeles utcáin dúl. Az Asada - The Art of Mexican-Style Grilling segítségével az Oaxaca szerzői, Bricia Lopez és Javier Cabral több mint 100 recepttel térnek vissza, amelyek megmutatják, hogyan készítsd el a megfelelő ételeket és italokat a következő carne asada összejöveteledhez.

Az Asada egyrészt elvezeti Önt az ínycsiklandó ételek elkészítéséhez, másrészt a megfelelő laza légkört is inspirálja. Mindenki azt mondja, hogy szereti a fűszeres margarita-t és az asada tacot, de nagyon kevesen értik azt a kultúrát, amely ezeket az ízeket adja. A carne asada nyolc kulcsfontosságú elemére osztva: botanas (előételek), carnes (húsok), mariscos (tenger gyümölcsei), köretek és zöldségek, salsák, aguas frescas, koktélok és desszertek, az Asada minden lépésen végig vezeti Önt.

Lopez titkos "michelada marinade" a játékot megváltoztató salsákig, amelyek minden grillezett húst feldobnak, ez a szakácskönyv a végső útmutató az asada varázslatának elkészítéséhez és megértéséhez.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Bricia Lopez, Javier Cabral
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. április 25.
ISBN: 9781419762888
Nyelv: Angol
Méretek: 20.8 x 25.9 x 2.8 cm
Súly: 1.32 kg
Oldalszám: 272
Ár: 11 990 Ft
(11 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Spiritual Coffee

Spiritual Coffee

„Gyere és fedezd fel velem a kávékoktélok múltját, jelenét és jövőjét.”


Szerzők: Martin Hudak

The Silver Spoon - Recipes for Babies

The Silver Spoon - Recipes for Babies

Teljeskörű kalauz ahhoz, hogyan főzzünk kisbabáinknak és gyermekeinknek, átadva a jó ételek élethosszig tartó szeretetét – olasz módra!


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Modernist Pizza

Modernist Pizza

The Art and Science of Cooking és a Modernist Bread által kiadott szakmai csapat hozta létre ezt az úttörő könyv készletet, a kimerítő kutatások, utazások és kísérletek csúcspontjaként, hogy összegyűjtsék és előmozdítsák a pizzával kapcsolatos világismereteket.