Barion Pixel

Asada

The Art of Mexican-Style Grilling


« Vissza | Szerzők: Bricia Lopez, Javier Cabral
  2023. május 26. 13:20

Asada

Az Oaxacai (könyv) szerzői, Bricia Lopez és Javier Cabral visszatértek egy nagy szakácskönyvvel, amely arról szól, hogyan készítsünk asada-mexikói stílusú grillhúst otthon.


Dél-Kalifornia több millió hátsó udvarában az asada a család, a barátok, a nagyszerű zene, a hideg italok, a jó idő és a közösség összejövetelét jelenti – mindez a lédús, füstös grillhús elsődleges varázsa köré épül, a mexikói hagyományos ízekkel és fűszerekkel.

Az asada illata örömfelhő, amely Los Angeles utcáin dúl. Az Asada - The Art of Mexican-Style Grilling segítségével az Oaxaca szerzői, Bricia Lopez és Javier Cabral több mint 100 recepttel térnek vissza, amelyek megmutatják, hogyan készítsd el a megfelelő ételeket és italokat a következő carne asada összejöveteledhez.

Az Asada egyrészt elvezeti Önt az ínycsiklandó ételek elkészítéséhez, másrészt a megfelelő laza légkört is inspirálja. Mindenki azt mondja, hogy szereti a fűszeres margarita-t és az asada tacot, de nagyon kevesen értik azt a kultúrát, amely ezeket az ízeket adja. A carne asada nyolc kulcsfontosságú elemére osztva: botanas (előételek), carnes (húsok), mariscos (tenger gyümölcsei), köretek és zöldségek, salsák, aguas frescas, koktélok és desszertek, az Asada minden lépésen végig vezeti Önt.

Lopez titkos "michelada marinade" a játékot megváltoztató salsákig, amelyek minden grillezett húst feldobnak, ez a szakácskönyv a végső útmutató az asada varázslatának elkészítéséhez és megértéséhez.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Bricia Lopez, Javier Cabral
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. április 25.
ISBN: 9781419762888
Nyelv: Angol
Méretek: 20.8 x 25.9 x 2.8 cm
Súly: 1.32 kg
Oldalszám: 272
Ár: 13 490 Ft
(12 848 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Cuines,33

Cuines,33

Professzionális motocross versenyző akart lenni, de egy súlyos baleset összetörte a gyermekkori álmát. Éppen ezért Edwin Menue egy másik cél felé irányította ambícióját: a konyha felé. 


Szerzők: Edwin Menue

Tartine Book No.3

Tartine Book No.3

A Tartine Book No. 3. az egyetlen könyv, ami lépésről-lépésre mutatja be, szövegekkel és folyamatokat megörökítő fotókkal, hogyan készítsünk teljes kiőrlésű kenyereket és a kedvenc Tartine péksütemények teljes kiőrlésű verzióit. 


Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.


Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.