Barion Pixel

Asada

The Art of Mexican-Style Grilling


« Vissza | Szerzők: Bricia Lopez, Javier Cabral
  2023. május 26. 13:20

Asada

Az Oaxacai (könyv) szerzői, Bricia Lopez és Javier Cabral visszatértek egy nagy szakácskönyvvel, amely arról szól, hogyan készítsünk asada-mexikói stílusú grillhúst otthon.


Dél-Kalifornia több millió hátsó udvarában az asada a család, a barátok, a nagyszerű zene, a hideg italok, a jó idő és a közösség összejövetelét jelenti – mindez a lédús, füstös grillhús elsődleges varázsa köré épül, a mexikói hagyományos ízekkel és fűszerekkel.

Az asada illata örömfelhő, amely Los Angeles utcáin dúl. Az Asada - The Art of Mexican-Style Grilling segítségével az Oaxaca szerzői, Bricia Lopez és Javier Cabral több mint 100 recepttel térnek vissza, amelyek megmutatják, hogyan készítsd el a megfelelő ételeket és italokat a következő carne asada összejöveteledhez.

Az Asada egyrészt elvezeti Önt az ínycsiklandó ételek elkészítéséhez, másrészt a megfelelő laza légkört is inspirálja. Mindenki azt mondja, hogy szereti a fűszeres margarita-t és az asada tacot, de nagyon kevesen értik azt a kultúrát, amely ezeket az ízeket adja. A carne asada nyolc kulcsfontosságú elemére osztva: botanas (előételek), carnes (húsok), mariscos (tenger gyümölcsei), köretek és zöldségek, salsák, aguas frescas, koktélok és desszertek, az Asada minden lépésen végig vezeti Önt.

Lopez titkos "michelada marinade" a játékot megváltoztató salsákig, amelyek minden grillezett húst feldobnak, ez a szakácskönyv a végső útmutató az asada varázslatának elkészítéséhez és megértéséhez.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Bricia Lopez, Javier Cabral
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. április 25.
ISBN: 9781419762888
Nyelv: Angol
Méretek: 20.8 x 25.9 x 2.8 cm
Súly: 1.32 kg
Oldalszám: 272
Ár: 11 890 Ft
(11 324 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Langdon Hall - A Cookbook

Langdon Hall - A Cookbook

Langdon Hall – A Cookbook: Jason Bangerter séf (Langdon Hall Country House Hotel & Spa / Relais & Châteaux) lenyűgöző receptgyűjteményét tartalmazza egy luxusszakácskönyv formájában. 


Mastering Stocks and Broths

Mastering Stocks and Broths

Az alaplevek és levesek a jó konyha alapkövei, a használatukról szóló információ azonban mégis a szakácskönyvek bevezetőibe és függelékeibe vannak száműzve. Eddig nem létezett az alaplevekről írt átfogó kulináris kalauz, mint olyan, az itt-ott megjelent töredékeket leszámítva. 


Szerzők: Rachael Mamane

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Hal, mindenestül

Hal, mindenestül

Josh Niland egy úttörő „tenger gyümölcsei szakács” könyvében teljesen új módszereket mutat be a halfőzés és sütés szinte minden aspektusára. A beszerzéstől a bontásig, a száraz érleléstől a hal szárításáig és minden egyéb kihívást jelentő kérdésre választ adva. 


Szerzők: Josh Niland