Crumbs - Cookies and Sweets from Around the World
by Bem Mims
Süsse körbe a világot közel 100 ország 300 ellenállhatatlan, autentikus és ízletes sütireceptjével.
Függetlenül attól, hogy reggelire, délutáni teához, ünnepnapokon vagy késő esti snackként fogyasztják, a sütik mindenki által kedvelt csemege. A Crumbs-ben a kulináris szakíró, receptfejlesztő és a sütés megszállottja, Ben Mims egy ízletes körútra viszi a házi cukrászokat országokon és kultúrákon keresztül, édes és kielégítő útmutatót adva omlós, ropogós, ragacsos desszertekhez.
A földrajzilag szerkesztett Crumbs tele van régi és modern klasszikusokkal, valamint több mint 100 ország izgalmas helyi receptjeivel. Mindegyik egy lenyűgöző eredettörténettel kezdődik, amelyet világos, lépésről lépésre ismertetett utasítások és megjegyzések követnek a regionális változatokról.
A kezdők értékelni fogják, hogy Mims bemutatja az alapvető felszereléseket, összetevőket és technikákat, például formázást, hengerlést és szeletelést, míg a különböző szintű cukrászok inspirációt találnak a rengeteg receptben, amelyeket gondosan teszteltek és tökéletesítettek az otthoni konyhákra. A gazdagon illusztrált és könnyen navigálható könyv pompás fényképeket és különleges ikonokat tartalmaz, amelyek tejmentes, gluténmentes, vegetáriánus és vegán recepteket jelölnek, valamint a könnyen elkészíthető lehetőségeket, amelyek akár 30 perc alatt is elkészíthetőek.














Termékinformációk
| Szerző: | Ben Mims |
| Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2024 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. október 24. |
| ISBN: | 9781838668860 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 18 x 27 x 3.4 cm |
| Súly: | 1.52 kg |
| Oldalszám: | 432 |
| Ár: |
14 990 Ft (14 276 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.