Crumbs - Cookies and Sweets from Around the World
by Bem Mims
Süsse körbe a világot közel 100 ország 300 ellenállhatatlan, autentikus és ízletes sütireceptjével.
Függetlenül attól, hogy reggelire, délutáni teához, ünnepnapokon vagy késő esti snackként fogyasztják, a sütik mindenki által kedvelt csemege. A Crumbs-ben a kulináris szakíró, receptfejlesztő és a sütés megszállottja, Ben Mims egy ízletes körútra viszi a házi cukrászokat országokon és kultúrákon keresztül, édes és kielégítő útmutatót adva omlós, ropogós, ragacsos desszertekhez.
A földrajzilag szerkesztett Crumbs tele van régi és modern klasszikusokkal, valamint több mint 100 ország izgalmas helyi receptjeivel. Mindegyik egy lenyűgöző eredettörténettel kezdődik, amelyet világos, lépésről lépésre ismertetett utasítások és megjegyzések követnek a regionális változatokról.
A kezdők értékelni fogják, hogy Mims bemutatja az alapvető felszereléseket, összetevőket és technikákat, például formázást, hengerlést és szeletelést, míg a különböző szintű cukrászok inspirációt találnak a rengeteg receptben, amelyeket gondosan teszteltek és tökéletesítettek az otthoni konyhákra. A gazdagon illusztrált és könnyen navigálható könyv pompás fényképeket és különleges ikonokat tartalmaz, amelyek tejmentes, gluténmentes, vegetáriánus és vegán recepteket jelölnek, valamint a könnyen elkészíthető lehetőségeket, amelyek akár 30 perc alatt is elkészíthetőek.
A kiadó által tervezett megjelenési dátum: 2024. október 24.
Rendelje elő / foglalja le saját példányát!
A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a kiadvány végső ára a könyv raktárra érkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyam alapján.
Termékinformációk
Szerző: | Ben Mims |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. október 24. |
ISBN: | 9781838668860 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18 x 27 x 3.4 cm |
Oldalszám: | 432 |
Ár: |
13 890 Ft (13 229 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Gateaux
A látványos Pâtisserie könyve folytatásaként, a mestercukrász Christophe Felder írásában, szerkesztésében jelenik meg a ’Gateaux’, egy pazarul illusztrált útmutató tökéletes cukrászkészítmények kivitelezéséhez, örömteli apró falatoktól a lélegzetelállító alkotásokig.
The World Atlas of Gin
Mindenkinek és bárki számára, aki többet szeretne tudni a ginről, ez a teljes és végleges útmutató - amely a világ legjobb ginjeit, a történetüket és a gyártási módszereiket, valamint azokat az országokat mutatja be, amelyek hozzájárultak a gin globális sikertörténetéhez.
Modernist Bread at Home
Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.