Barion Pixel

Crumbs - Cookies and Sweets from Around the World

by Bem Mims


« Vissza | Szerzők: Ben Mims
  2024. június 11. 16:36

Crumbs - Cookies and Sweets from Around the World

Süsse körbe a világot közel 100 ország 300 ellenállhatatlan, autentikus és ízletes sütireceptjével.


Függetlenül attól, hogy reggelire, délutáni teához, ünnepnapokon vagy késő esti snackként fogyasztják, a sütik mindenki által kedvelt csemege. A Crumbs-ben a kulináris szakíró, receptfejlesztő és a sütés megszállottja, Ben Mims egy ízletes körútra viszi a házi cukrászokat országokon és kultúrákon keresztül, édes és kielégítő útmutatót adva omlós, ropogós, ragacsos desszertekhez.

A földrajzilag szerkesztett Crumbs tele van régi és modern klasszikusokkal, valamint több mint 100 ország izgalmas helyi receptjeivel. Mindegyik egy lenyűgöző eredettörténettel kezdődik, amelyet világos, lépésről lépésre ismertetett utasítások és megjegyzések követnek a regionális változatokról.

A kezdők értékelni fogják, hogy Mims bemutatja az alapvető felszereléseket, összetevőket és technikákat, például formázást, hengerlést és szeletelést, míg a különböző szintű cukrászok inspirációt találnak a rengeteg receptben, amelyeket gondosan teszteltek és tökéletesítettek az otthoni konyhákra. A gazdagon illusztrált és könnyen navigálható könyv pompás fényképeket és különleges ikonokat tartalmaz, amelyek tejmentes, gluténmentes, vegetáriánus és vegán recepteket jelölnek, valamint a könnyen elkészíthető lehetőségeket, amelyek akár 30 perc alatt is elkészíthetőek.

A kiadó által tervezett megjelenési dátum: 2024. október 24.

Rendelje elő / foglalja le saját példányát!

A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a kiadvány végső ára a könyv raktárra érkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyam alapján.

 


 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Ben Mims
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. október 24.
ISBN: 9781838668860
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 3.4 cm
Oldalszám: 432
Ár: 13 890 Ft
(13 229 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Percorsi

Percorsi

Percorsi, Gianluca Fusto első kötete új kiadásban, angol nyelvű fordítással kiegészítve.
Az 1975-ben született világhírű cukrászmester 50 emblematikus receptje láthatóan egy építész-tervező precizitásával, magabiztosságával kerülnek bemutatásra.


Szerzők: Gianluca Fusto

BAO

BAO

Az első szakácskönyv a rendkívül népszerű tajvani ihletésű, éttermi és kultikus márkától, a BAO-tól


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland