Barion Pixel

The Food of Sichuan

Fuchsia Dunlop


« Vissza | Szerzők: Fuchsia Dunlop
  2019. szeptember 14. 17:12

The Food of Sichuan

A teljesen átdolgozott és frissített kiadása Fuchsia Dunlop korszakalkotó könyvének, a Szecsúáni szakácsművészetről, 200 recepttel, lenyűgöző ételekkel és helymeghatározó fényképekkel.


A teljesen átdolgozott és frissített kiadása Fuchsia Dunlop korszakalkotó könyvének, a Szecsuáni szakácsművészetről, 200 recepttel, lenyűgöző ételekkel és helymeghatározó fényképekkel ahol kulináris útja kezdődött és több mint 50 új recepttel egészítette ki az eredeti repertoárt és végig kiséri összehasonlíthatatlan tudásával, a szecsuáni konyha káprázatos ízéivel, textúráival és érzéseivel. A Szecsuán gasztronómiai és kulturális történelméről szóló varázslatos írásával, valamint gyönyörű utazási és ételfotóival együtt a The Food of Sichuan magával ragadó betekintést nyújt a világ egyik legnagyobb, legkomplexebb konyhájába

Photo: Bloomsbury

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Fuchsia Dunlop
Kiadó: Bloomsbury Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781408867556
Nyelv: Angol
Méretek: 19.4 x 26.5 x 4 cm
Súly: 1.56 kg
Oldalszám: 496
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Pierre Hermé Macaron

Pierre Hermé Macaron

Pierre Hermé kétségtelenül a francia cukrászat vezető egyénisége, nevéhez köthetően vált a macaron Tokiótól-Párizsig a legkeresettebb édességgé. Ezzel az átfogó áttekintéssel Hermé különleges alkotásai mellett felfedezhetjük a klasszikusokat is, mint például a vaníliás vagy csokoládés macaront. A legújabb Macaron cukrászkönyve több mint 60 csodálatos fotóval illusztrált receptet tartalmaz. 


Szerzők: Pierre Hermé

The Vegan Chinese Kitchen

The Vegan Chinese Kitchen

Több mint 100 friss, növényi alapú, umamiba csomagolt recept, amelyek bemutatják a hagyományos és modern kínai vegán konyha kínálatát a The Plant-Based Wok alkotójától.


Szerzők: Hannah Che

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

The Book of Pintxos

The Book of Pintxos

Először a baszkföldi bárokban található pintxos recepteket gyűjtöttük össze, hogy bemutassuk a végleges bibliát a baszk kultúra e jelentős ételéről, annak történelmével és az őket létrehozó emberekkel együtt.
Az Epicurious 2024 tavaszának legjobb új szakácskönyvének választotta!


Szerzők: Marti Buckley