Barion Pixel

The Food of Sichuan

Fuchsia Dunlop


« Vissza | Szerzők: Fuchsia Dunlop
  2019. szeptember 14. 17:12

The Food of Sichuan

A teljesen átdolgozott és frissített kiadása Fuchsia Dunlop korszakalkotó könyvének, a Szecsúáni szakácsművészetről, 200 recepttel, lenyűgöző ételekkel és helymeghatározó fényképekkel.


A teljesen átdolgozott és frissített kiadása Fuchsia Dunlop korszakalkotó könyvének, a Szecsuáni szakácsművészetről, 200 recepttel, lenyűgöző ételekkel és helymeghatározó fényképekkel ahol kulináris útja kezdődött és több mint 50 új recepttel egészítette ki az eredeti repertoárt és végig kiséri összehasonlíthatatlan tudásával, a szecsuáni konyha káprázatos ízéivel, textúráival és érzéseivel. A Szecsuán gasztronómiai és kulturális történelméről szóló varázslatos írásával, valamint gyönyörű utazási és ételfotóival együtt a The Food of Sichuan magával ragadó betekintést nyújt a világ egyik legnagyobb, legkomplexebb konyhájába

Photo: Bloomsbury

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Fuchsia Dunlop
Kiadó: Bloomsbury Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781408867556
Nyelv: Angol
Méretek: 19.4 x 26.5 x 4 cm
Súly: 1.56 kg
Oldalszám: 496
Ár: 10 890 Ft
(10 371 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Bourke Street Bakery All Things Sweet

Bourke Street Bakery All Things Sweet

Édes péksütemények elengedhetetlen kézikönyve, a nagy sikert aratott Bourke Street Bakery méltó párja. A legegyszerűbb tortáktól a legomlósabb tésztákig és pitékig és a legvajasabb, réteges croissant-okig és péksüteményekig - az All Things Sweet titkos receptek több évnyi tesztelésének, módosításának és finomításának az eredménye. 


Gourmandise raisonnée

Gourmandise raisonnée

Frédéric Bau, a Maison Valrhona kreatív igazgatója új és egészséges sütemények alapjait kutatja tudományos és művészi megközelítésben. 


Szerzők: Frédéric Bau

20 ans de pâtisserie de Christophe Michalak

20 ans de pâtisserie de Christophe Michalak

Christophe Michalak cukrász 2020-ban 20 évnyi cukrászatot gyűjtött össze és ünnepel meg receptgyűjteményével. Ebben a szitanyomásos dobozban 150 legjobb receptjét sorolja fel. Fedezze fel a legjobb recepteket, attól az embertől, akit 2005-ben cukrász világbajnokká választottak.


Cuines,33

Cuines,33

Professzionális motocross versenyző akart lenni, de egy súlyos baleset összetörte a gyermekkori álmát. Éppen ezért Edwin Menue egy másik cél felé irányította ambícióját: a konyha felé. 


Szerzők: Edwin Menue