The Food of Sichuan
Fuchsia Dunlop
A teljesen átdolgozott és frissített kiadása Fuchsia Dunlop korszakalkotó könyvének, a Szecsúáni szakácsművészetről, 200 recepttel, lenyűgöző ételekkel és helymeghatározó fényképekkel.
A teljesen átdolgozott és frissített kiadása Fuchsia Dunlop korszakalkotó könyvének, a Szecsuáni szakácsművészetről, 200 recepttel, lenyűgöző ételekkel és helymeghatározó fényképekkel ahol kulináris útja kezdődött és több mint 50 új recepttel egészítette ki az eredeti repertoárt és végig kiséri összehasonlíthatatlan tudásával, a szecsuáni konyha káprázatos ízéivel, textúráival és érzéseivel. A Szecsuán gasztronómiai és kulturális történelméről szóló varázslatos írásával, valamint gyönyörű utazási és ételfotóival együtt a The Food of Sichuan magával ragadó betekintést nyújt a világ egyik legnagyobb, legkomplexebb konyhájába
Photo: Bloomsbury
Termékinformációk
Szerző: | Fuchsia Dunlop |
Kiadó: | Bloomsbury Publishing |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9781408867556 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19.4 x 26.5 x 4 cm |
Súly: | 1.56 kg |
Oldalszám: | 496 |
Ár: |
12 990 Ft (12 371 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Invitation to a Banquet - The Story of Chinese Food
A világ legkifinomultabb gasztronómiai kultúrájának epikus története harminc kínai ételből álló banketten keresztül
Invitation to a Banquet - The Story of Chinese Food
A világ legkifinomultabb gasztronómiai kultúrájának epikus története harminc kínai ételből álló banketten keresztül
Invitation to a Banquet - The Story of Chinese Food
A világ legkifinomultabb gasztronómiai kultúrájának epikus története harminc kínai ételből álló banketten keresztül