Barion Pixel

The Food of Sichuan

Fuchsia Dunlop


« Vissza | Szerzők: Fuchsia Dunlop
  2019. szeptember 14. 17:12

The Food of Sichuan

A teljesen átdolgozott és frissített kiadása Fuchsia Dunlop korszakalkotó könyvének, a Szecsúáni szakácsművészetről, 200 recepttel, lenyűgöző ételekkel és helymeghatározó fényképekkel.


A teljesen átdolgozott és frissített kiadása Fuchsia Dunlop korszakalkotó könyvének, a Szecsuáni szakácsművészetről, 200 recepttel, lenyűgöző ételekkel és helymeghatározó fényképekkel ahol kulináris útja kezdődött és több mint 50 új recepttel egészítette ki az eredeti repertoárt és végig kiséri összehasonlíthatatlan tudásával, a szecsuáni konyha káprázatos ízéivel, textúráival és érzéseivel. A Szecsuán gasztronómiai és kulturális történelméről szóló varázslatos írásával, valamint gyönyörű utazási és ételfotóival együtt a The Food of Sichuan magával ragadó betekintést nyújt a világ egyik legnagyobb, legkomplexebb konyhájába

Photo: Bloomsbury

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Fuchsia Dunlop
Kiadó: Bloomsbury Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781408867556
Nyelv: Angol
Méretek: 19.4 x 26.5 x 4 cm
Súly: 1.56 kg
Oldalszám: 496
Ár: 11 490 Ft
(10 943 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Curry

Curry

India, Pakisztán, Srí Lanka, Thaiföld, a Karib-tenger - és bárhonnan, ahol a currynek hagyománya van - top séfek és szakácsok megosztják velünk receptjeiket.


Szerzők: Vivek Singh

Punto MX

Punto MX

Alapok, alapanyagok, technikák és alkotások. Egyszerre ősiek és kortársak. Ugyanolyan pezsgők, mint gyengédek. Ételek és koktélok. Egy három pillérre alapozott konyhai koncepció olyan étteremmel, ami a gasztrotörténelem része lett, mint az első mexikói étterem Európában, ami Michelin-csillagot kapott. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Arzak + Arzak

Arzak + Arzak

Ez a könyv egy család és egy konyha történetéről szól. Juan Mari szerepéről, mint úttörő séf és éttermi szakember és inspiráció fiatal szakácsok generációi számára. Az úgynevezett új baszk konyha megszületésének 40. évfordulójára emlékezik, és arra a mozgalomra, aminek Juan Mari volt az éllovasa, és amiből a mai spanyol gasztroforradalom is kialakult.