Barion Pixel

The Italian Cookery Course

Techniques, Masterclasses, Ingredients, Traditional Recipes


« Vissza | Szerzők: Katie Caldesi
  2022. október 28. 17:35

The Italian Cookery Course

Katie Caldesi az olasz konyha e mára ikonikus gyűjteményében receptek százait gyűjti össze országszerte, a hegyvidéki északi részektől a déli napsütötte Földközi-tengerig. 


Receptekből, technikákból és összetevőkből álló gyűjteménye, amelyet minden régió házi szakácsaitól és trattoria szakácsaitól gyűjtött össze, egyedülálló és átfogó olasz ételeket eredményez.
Az olasz főzőtanfolyam végig vezeti Önt a híres receptek és a kevésbé ismert regionális ételek hatalmas gyűjteményén, világos utasításokkal, hogyan készítheti el ezeket otthon. A könyv egyszerű fejezetekre van bontva, beleértve a "Hús", "Hal", "Édesség" és "Sajt". Minden fejezet tartalmaz „mesterkurzusokat” a technikáról, feltárva az olasz konyha gyakorlati titkait, és új önbizalmat adva az olvasónak a konyhában. Mindezt lenyűgöző elbeszélés szővi át azokról a kulináris hatásokról, amelyek ezt a csodálatos konyhát létrehozták.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Katie Caldesi
Kiadó: Kyle Books
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. november 07.
ISBN: 9781914239731
Nyelv: Angol
Méretek: 21.4 x 25.4 x 3.8 cm
Súly: 1.94 kg
Oldalszám: 512
Ár: 15 980 Ft
(15 219 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Arzak + Arzak

Arzak + Arzak

Ez a könyv egy család és egy konyha történetéről szól. Juan Mari szerepéről, mint úttörő séf és éttermi szakember és inspiráció fiatal szakácsok generációi számára. Az úgynevezett új baszk konyha megszületésének 40. évfordulójára emlékezik, és arra a mozgalomra, aminek Juan Mari volt az éllovasa, és amiből a mai spanyol gasztroforradalom is kialakult. 


Oren

Oren

Oren-ben az Oded Oren egyszerű, szezonális receptekkel ünnepli Tel Avivot, amelyek minden összetevő előtt tisztelegnek.


Szerzők: Oded Oren

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury