Barion Pixel

The Italian Cookery Course

Techniques, Masterclasses, Ingredients, Traditional Recipes


« Vissza | Szerzők: Katie Caldesi
  2022. október 28. 17:35

The Italian Cookery Course

Katie Caldesi az olasz konyha e mára ikonikus gyűjteményében receptek százait gyűjti össze országszerte, a hegyvidéki északi részektől a déli napsütötte Földközi-tengerig. 


Receptekből, technikákból és összetevőkből álló gyűjteménye, amelyet minden régió házi szakácsaitól és trattoria szakácsaitól gyűjtött össze, egyedülálló és átfogó olasz ételeket eredményez.
Az olasz főzőtanfolyam végig vezeti Önt a híres receptek és a kevésbé ismert regionális ételek hatalmas gyűjteményén, világos utasításokkal, hogyan készítheti el ezeket otthon. A könyv egyszerű fejezetekre van bontva, beleértve a "Hús", "Hal", "Édesség" és "Sajt". Minden fejezet tartalmaz „mesterkurzusokat” a technikáról, feltárva az olasz konyha gyakorlati titkait, és új önbizalmat adva az olvasónak a konyhában. Mindezt lenyűgöző elbeszélés szővi át azokról a kulináris hatásokról, amelyek ezt a csodálatos konyhát létrehozták.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Katie Caldesi
Kiadó: Kyle Books
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. november 07.
ISBN: 9781914239731
Nyelv: Angol
Méretek: 21.4 x 25.4 x 3.8 cm
Súly: 1.94 kg
Oldalszám: 512
Ár: 15 980 Ft
(15 219 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Tokyo Izakaya Cookbook

Tokyo Izakaya Cookbook

74 lenyűgöző pub-stílusú recept néhány tokiói csúcsszakács tulajdonában lévő Izakayáktól

 


Australia - The Cookbook

Australia - The Cookbook

Az Ausztrál konyha sosem látott mértékű ünneplése 350 recept mutatja be az ország tájainak és népeinek sokszínűségét


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).