Barion Pixel

The Italian Cookery Course

Techniques, Masterclasses, Ingredients, Traditional Recipes


« Vissza | Szerzők: Katie Caldesi
  2022. október 28. 17:35

The Italian Cookery Course

Katie Caldesi az olasz konyha e mára ikonikus gyűjteményében receptek százait gyűjti össze országszerte, a hegyvidéki északi részektől a déli napsütötte Földközi-tengerig. 


Receptekből, technikákból és összetevőkből álló gyűjteménye, amelyet minden régió házi szakácsaitól és trattoria szakácsaitól gyűjtött össze, egyedülálló és átfogó olasz ételeket eredményez.
Az olasz főzőtanfolyam végig vezeti Önt a híres receptek és a kevésbé ismert regionális ételek hatalmas gyűjteményén, világos utasításokkal, hogyan készítheti el ezeket otthon. A könyv egyszerű fejezetekre van bontva, beleértve a "Hús", "Hal", "Édesség" és "Sajt". Minden fejezet tartalmaz „mesterkurzusokat” a technikáról, feltárva az olasz konyha gyakorlati titkait, és új önbizalmat adva az olvasónak a konyhában. Mindezt lenyűgöző elbeszélés szővi át azokról a kulináris hatásokról, amelyek ezt a csodálatos konyhát létrehozták.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Katie Caldesi
Kiadó: Kyle Books
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. november 07.
ISBN: 9781914239731
Nyelv: Angol
Méretek: 21.4 x 25.4 x 3.8 cm
Súly: 1.94 kg
Oldalszám: 512
Ár: 15 980 Ft
(15 219 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Root, Stem, Leaf, Flower

Root, Stem, Leaf, Flower

A gyökér, a szár, a levél és a virág, egy szakácskönyv a növényekről; arról szól, hogy a mindennapi főzés során a lehető legjobban használja fel a föld bőségét.


Szerzők: Gill Meller

Bûches et Gourmandises de Noël

Bûches et Gourmandises de Noël

A Nöel de Bûches en bûches (megjelent 2011-ben) sikere után, Stéphane Glacier, a Meilleur Ouvrier de France cím birtokosa újabb, az év végi ünnepeknek szentelt kiadvánnyal jelentkezik, ez alkalommal korábbi főcukrásza, Jérôme Le Teuff segítségével.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


FILES by Ramon Morató

FILES by Ramon Morató

A világ egyik legelismertebb cukrásza, szakembere 15 innovatív projektet állított össze, amelyekben a jelenlegi cukrászatot és a csokoládét a tudomány, az antropológia, a táplálkozás, a szociológia, a dizájn és a kézművesség prizmáján keresztül elemzi.


Szerzők: Ramon Morató