Myron Mixon's BBQ Rules
The Old-School Guide to Smoking Meat
A New York Times bestseller írója és a Destination America BBQ Pitmasters sztárja, Myron Mixon visszatér a kerti ’pit barbecue’ alapjaihoz a BBQ Rules-ban, bemutatva a legalapvetőbb ’old-school barbecue’ technikákat 50 klasszikus recepttel.
A New York Times bestseller írója és a Destination America BBQ Pitmasters sztárja, Myron Mixon visszatér a kerti ’pit barbecue’ alapjaihoz a BBQ Rules-ban, bemutatva a legalapvetőbb ’old-school barbecue’ technikákat 50 klasszikus recepttel. A barbecue-ban az ’old-school’ saját készítésű, faszéntüzelésű, téglából épített sütő használatát jelenti, ahol az első lépés a saját faszén elkészítése. Ezt a szenet a hús alá lapátolják és addig füstölik, amíg elnyeri azt a jellegzetes ízt, amit csak a valódi pit-barbecue kölcsönözhet.
Egyszerűen követhető, lényegre törő utasításaival Amerika pitmastere megtanítja a hagyományos gázüzemű és faszenes grillek használatát is. A könyv 4 részre oszlik:
Meat Helpers (húsjavítók),
The Hog (a disznó),
Birds (szárnyasok),
The Cow (a tehén), és recepteket és módszereket mutat be a következőkre:
Pit Smoked Pulled Pork (pitben füstölt pulled-pork)
North Carolina Yella Mustard-Based Barbecue Sauce (Észak-Karolinai sárga mustár-alapú bbq szósz)
Prize-winning Brisket (díjnyertes szegy)
Smoked Baby Back Ribs (füstölt baby back ribs – a malac gerincéhez csatlakozó bordarész)
Thick and Smoky T-Bone Steaks (vastag és füstös t-bone steakek)
Lépésről lépésre bemutatja, hogyan építsünk saját barbecue pitet, a legkiválóbb fafajtákat a füstöléshez, hogyan gondozzuk a tüzet és a helyes húsválasztást is. Mixon a legalapvetőbb leckéket adja át, hogy kertünk grillbajnokává válhassunk.
Mixon déli sármjával, személyes történetekkel, eddig még meg nem osztott módszerekkel, a BBQ Rules házias, közérthető visszatérés az old school pit-barbecue-hoz.
Photo: Abrams Books
CSAK RENDELÉSRE!






Termékinformációk
| Szerző: | Myron Mixon |
| Kiadó: | Abrams Books |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2016 |
| ISBN: | 9781617691843 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 20 x 25 x 3 cm |
| Súly: | 0.88 kg |
| Oldalszám: | 240 |
| Ár: |
6 990 Ft (6 657 + ÁFA) |
| Státusz: |
Keresés
Shrubs - An Old-Fashioned Drink for Modern Times - Second Edition
„A shrub pontosan az, amire azok gondoltak, akik megalkották a ‘szomjoltó’ kifejezést. A shrub tele van karakterrel és változatossággal. Az összetevők — gyümölcs, cukor és ecet — a lehető legegyszerűbbek. De a variációk száma szinte végtelen. Van még egy szuperereje is: egy jól működő shrub-repertoár segít a legtöbbet kihozni a megnyomódott vagy öregedő nyári gyümölcsökből.”
Flavour Thesaurus
Gondolkozott már azon, hogy miért működik az egyik íz a másikkal? Vagy hiányzott az ihlet, hogy mit kezdjünk egy köteg céklával?
Living Bread
A Bread Alone úttörőjének új könyve, aki forradalmasította az amerikai kézműves kenyérsütést.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.