Szerző: Thomas Teffri-Chambelland
Gluten Free Baking - Thomas Teffri-Chambelland
!['Gluten Free Baking - Thomas Teffri-Chambelland Gluten Free Baking - Thomas Teffri-Chambelland](/static/content/books/cover_img/0//thumb/855.jpg?577478046130382)
40 édes és sós gluténmentes recepttel, a kenyérsütés ünnepével és egy innovatív párizsi pékséggel
Sourdough Panettone and Viennoiserie
!['Sourdough Panettone and Viennoiserie Sourdough Panettone and Viennoiserie](/static/content/books/cover_img/0//thumb/717.jpg?195021506126681)
Egy átfogó értekezés az édes kovászos tésztákról, amelyeket természetes kovásszal erjesztettek. A szakkönyv három fő részre oszlik: elmélet, gyakorlat és receptek.
Sourdough baking a treatise
!['Sourdough baking a treatise Sourdough baking a treatise](/static/content/books/cover_img/0//thumb/838.jpg?175770736132281)
Az ágazat minden szakembere számára referenciaként szolgál a „Sourdough baking a treatise”
(kovászos csemegék sütése), a pék új alapvető eszköze.