Restaurant Service
Preparation, Carving, Slicing, Flambeing and Setting the Tables
!['Restaurant Service Restaurant Service](/static/content/books/cover_img/0/870.jpg?839200746128888)
Lefedi a kifinomult éttermek kiszolgáló személyzetének klasszikus technikáit és gyakorlatát. A Restaurant Service egy átfogó könyv, amely kiemeli az összes alapvető felszolgálási technikát.
Ennek a könyvnek az útmutatása alapján megtudhatja, hogyan kell teríteni, hogyan kell felszolgálni és szakszerűen italokat önteni, valamint az asztali felszolgálás egyéb formáit, beleértve a szeletelést és a flambírozást.
Minden szerviztechnika részletes utasításokat tartalmaz, és lépésről lépésre fényképekkel illusztrálja, amelyek megörökítik a feladat pontosságát. A terítés minden technikáját nyomon követve a Restaurant Service gondoskodik arról, hogy elsajátítsa a tökéletes éttermi kiszolgálás alapjait, és támogatást nyújtson szakmai útja során.
A SZERZŐKRŐL
Thierry Boulicot 1980 óta tanít vendéglátást, mint szakmai tárgyat a Lycée Technical d'hôtellerie et de touriste de Val de Loire-ban, egy szállodai és turisztikai főiskolán a franciaországi Bloisban.
Dominique Jeuffrault 1988 óta szakoktató a Lycée Technical Hôtelier-ben, a franciaországi La Rochelle-i vendéglátó főiskolán.
Termékinformációk
Szerzők: | Dominique Jeuffrault, Thierry Boulicot |
Kiadó: | Abrams Books |
Kategória: | Konyhatechnológia, Tankönyvek / Oktatás / Education, Aktualitások / Hírek, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Felszolgálás technika / Service |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. május 16. |
ISBN: | 9782857087687 |
Nyelv: | Angol |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
13 190 Ft (12 562 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
KitchenAid - The Cookbook
!['KitchenAid - The Cookbook KitchenAid - The Cookbook](/static/content/books/cover_img/0//thumb/371.jpg?324679205171091)
KitchenAid Food Processor egy általános konyhai aprító / ezermester. Ennek a nagy múltú konyhai eszköz használatához nyújt segítséget Veerle De Pooter szakácskönyve.
Gluten-Free Baking At Home
!['Gluten-Free Baking At Home Gluten-Free Baking At Home](/static/content/books/cover_img/0//thumb/600.jpg?724868765103491)
Több, mint 80 mesterrecept átfogó, vizuális gyűjteménye glutén-és allergénmentes kenyerekre, muffinokra, scone-okra, tortákra, kekszekre, pitékre, tartokera és sok másra, amit egy oktató vagy egy cukrász séf fejlesztett ki, hogy minden alkalommal kiváló legyen a végeredmény.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
!['Complete Asian Cookbook - New, updated edition Complete Asian Cookbook - New, updated edition](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1046.jpg?106186807116863)
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
Jan - Labor der Liebe
!['Jan - Labor der Liebe Jan - Labor der Liebe](/static/content/books/cover_img/0//thumb/959.jpg?176500286182021)
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.