Restaurant Service
Preparation, Carving, Slicing, Flambeing and Setting the Tables
Lefedi a kifinomult éttermek kiszolgáló személyzetének klasszikus technikáit és gyakorlatát. A Restaurant Service egy átfogó könyv, amely kiemeli az összes alapvető felszolgálási technikát.
Ennek a könyvnek az útmutatása alapján megtudhatja, hogyan kell teríteni, hogyan kell felszolgálni és szakszerűen italokat önteni, valamint az asztali felszolgálás egyéb formáit, beleértve a szeletelést és a flambírozást.
Minden szerviztechnika részletes utasításokat tartalmaz, és lépésről lépésre fényképekkel illusztrálja, amelyek megörökítik a feladat pontosságát. A terítés minden technikáját nyomon követve a Restaurant Service gondoskodik arról, hogy elsajátítsa a tökéletes éttermi kiszolgálás alapjait, és támogatást nyújtson szakmai útja során.
A SZERZŐKRŐL
Thierry Boulicot 1980 óta tanít vendéglátást, mint szakmai tárgyat a Lycée Technical d'hôtellerie et de touriste de Val de Loire-ban, egy szállodai és turisztikai főiskolán a franciaországi Bloisban.
Dominique Jeuffrault 1988 óta szakoktató a Lycée Technical Hôtelier-ben, a franciaországi La Rochelle-i vendéglátó főiskolán.
Termékinformációk
Szerzők: | Dominique Jeuffrault, Thierry Boulicot |
Kiadó: | Abrams Books |
Kategória: | Konyhatechnológia, Tankönyvek / Oktatás / Education, Aktualitások / Hírek, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Felszolgálás technika / Service |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. május 16. |
ISBN: | 9782857087687 |
Nyelv: | Angol |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
13 590 Ft (12 943 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Mastering Pasta
A díjnyertes séf, Marc Vetri első könyvét a tésztáról akarta írni. Ellenben két másik elismert szakácskönyvet írt és folytatta több mint 10 éves kutatását a tésztáról. Most az olasz konyha egyik legelismertebb mestere végül megosztja széleskörű tudását a tésztáról, a gnocchiról és a risottoról az inspiráló, tájékoztató és szakértő tippjeivel, valamint technikáival, számtalan folyamatábrával, több mint 100 recept formájában.
Vetri személyes történetei olaszországi utazásairól és kulináris felfedezéseiről végig megjelennek a könyvben a könnyen követhető, részletes magyarázatai mellett valamint arról, hogy hogyan készítheti el élvezhetően a friss tésztát saját kezűleg.
Tartine Book No.3
A Tartine Book No. 3. az egyetlen könyv, ami lépésről-lépésre mutatja be, szövegekkel és folyamatokat megörökítő fotókkal, hogyan készítsünk teljes kiőrlésű kenyereket és a kedvenc Tartine péksütemények teljes kiőrlésű verzióit.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.