Barion Pixel

Restaurant Service

Preparation, Carving, Slicing, Flambeing and Setting the Tables


« Vissza | Szerzők: Dominique Jeuffrault, Thierry Boulicot
  2022. március 11. 13:48

Restaurant Service

Lefedi a kifinomult éttermek kiszolgáló személyzetének klasszikus technikáit és gyakorlatát. A Restaurant Service egy átfogó könyv, amely kiemeli az összes alapvető felszolgálási technikát. 


Ennek a könyvnek az útmutatása alapján megtudhatja, hogyan kell teríteni, hogyan kell felszolgálni és szakszerűen italokat önteni, valamint az asztali felszolgálás egyéb formáit, beleértve a szeletelést és a flambírozást.
Minden szerviztechnika részletes utasításokat tartalmaz, és lépésről lépésre fényképekkel illusztrálja, amelyek megörökítik a feladat pontosságát. A terítés minden technikáját nyomon követve a Restaurant Service gondoskodik arról, hogy elsajátítsa a tökéletes éttermi kiszolgálás alapjait, és támogatást nyújtson szakmai útja során.

A SZERZŐKRŐL

Thierry Boulicot 1980 óta tanít vendéglátást, mint szakmai tárgyat a Lycée Technical d'hôtellerie et de touriste de Val de Loire-ban, egy szállodai és turisztikai főiskolán a franciaországi Bloisban.
Dominique Jeuffrault 1988 óta szakoktató a Lycée Technical Hôtelier-ben, a franciaországi La Rochelle-i vendéglátó főiskolán.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Dominique Jeuffrault, Thierry Boulicot
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Konyhatechnológia, Tankönyvek / Oktatás / Education, Aktualitások / Hírek, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Felszolgálás technika / Service
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. május 16.
ISBN: 9782857087687
Nyelv: Angol
Oldalszám: 256
Ár: 13 590 Ft
(12 943 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Fruits and Nuts - Ferrandi Paris

Fruits and Nuts - Ferrandi Paris

A FERRANDI Paris, a francia konyhaművészeti iskola - amelyet a Le Monde újság „A Gasztronómia Harvardjának” nevezett - bemutatja legújabb kötetét. Ez a kötet egy teljes tanfolyamot kínál a FERRANDI Párizs világhírű gasztronómiai iskolájának a gyümölcsökkel való főzéséről. 


Szerzők: École Ferrandi

Whole Food Cooking Every Day

Whole Food Cooking Every Day

Teljes értékű élelmiszerek fogyasztásával gyökeresen átalakíthatjuk étrendünket és ezen alapanyagok elkészítése gyerekjáték a megfelelő technikák és stratégiák elsajátításával. 


Szerzők: Amy Chaplin

Kräuter Tanja Grandits

Kräuter Tanja Grandits

Tanja Grandits, az aromakonyha mestere 140 új receptet mutat be könyvében, amelyben kinyilvánítja az ízgazdagságát és a fűszernövények színes és sokszínű világának minden árnyalatát.


Szerzők: Tanja Grandits

Whole Food Cooking Every Day

Whole Food Cooking Every Day

Teljes értékű élelmiszerek fogyasztásával gyökeresen átalakíthatjuk étrendünket és ezen alapanyagok elkészítése gyerekjáték a megfelelő technikák és stratégiák elsajátításával. 


Szerzők: Amy Chaplin