Restaurant Service
Preparation, Carving, Slicing, Flambeing and Setting the Tables
Lefedi a kifinomult éttermek kiszolgáló személyzetének klasszikus technikáit és gyakorlatát. A Restaurant Service egy átfogó könyv, amely kiemeli az összes alapvető felszolgálási technikát.
Ennek a könyvnek az útmutatása alapján megtudhatja, hogyan kell teríteni, hogyan kell felszolgálni és szakszerűen italokat önteni, valamint az asztali felszolgálás egyéb formáit, beleértve a szeletelést és a flambírozást.
Minden szerviztechnika részletes utasításokat tartalmaz, és lépésről lépésre fényképekkel illusztrálja, amelyek megörökítik a feladat pontosságát. A terítés minden technikáját nyomon követve a Restaurant Service gondoskodik arról, hogy elsajátítsa a tökéletes éttermi kiszolgálás alapjait, és támogatást nyújtson szakmai útja során.
A SZERZŐKRŐL
Thierry Boulicot 1980 óta tanít vendéglátást, mint szakmai tárgyat a Lycée Technical d'hôtellerie et de touriste de Val de Loire-ban, egy szállodai és turisztikai főiskolán a franciaországi Bloisban.
Dominique Jeuffrault 1988 óta szakoktató a Lycée Technical Hôtelier-ben, a franciaországi La Rochelle-i vendéglátó főiskolán.
Termékinformációk
| Szerzők: | Dominique Jeuffrault, Thierry Boulicot |
| Kiadó: | Abrams Books |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Tankönyvek / Oktatás / Education, Aktualitások / Hírek, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Felszolgálás technika / Service |
| Kiadás éve: | 2022 |
| Forgalmazás kezdete: | 2022. május 16. |
| ISBN: | 9782857087687 |
| Nyelv: | Angol |
| Oldalszám: | 256 |
| Ár: |
13 590 Ft (12 943 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Mirazur - Under the Sign of the Moon
A Mirazur, a „világ legjobb éttermének” gasztronómiai felfedezése és Mauro Colagreco séf kreatív víziója. Lépjen be Mauro Colagreco séf Mirazur varázslatos és ízletes világába, a három Michelin-csillagos éttermébe, amely a francia Riviéra mentén, a hegyek lábánál, a tengerre néz.
Biotope - Pastorale
A két Michelin csillagos étterem tulajdonos-séf, Bart De Pooter májusban 51 éves lett, emellett szülőfalujában, Reetben található étteremének Pastorale 25. évfordulóját ünnepli.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.