The Book of Pasta by Academia Barilla
with Dalcò Edizioni

Több mint 150 autentikus, izgalmas tésztaétel friss kollekciója a Barilla híres tesztkonyhájából.
A tészta szerény eredetén túllépve a világ egyik legkedveltebb ételévé vált. Ez a mesterkurzus Olaszország legikonikusabb összetevőjéről 150 elegáns, kifinomult receptet mutat be, amelyeket a Barilla, a világ vezető tésztamárkája tesztelt és tökéletesített. Az otthoni szakácsok könnyű hétköznapi étkezéseket, lenyűgöző hétvégi vacsora recepteket fedezhetnek fel minden alkalomra.
A könyv minden ízléshez, diétához, pénztárcához kínál recepteket, vegetáriánus, vegán, tejmentes, gluténmentes és diómentes lehetőségeket, valamint öt vagy kevesebb összetevőből készült egyszerű ételeket és gyorsételeket (30 perc vagy kevesebb idő alatt készíthető ételeket).
A stílusosan megtervezett, élénk ételfotókkal és játékos tésztaillusztrációkkal ellátott könyv rövid, ütős esszéket is tartalmaz a bronzvágott tésztakészítés technikájától a mediterrán étrendig és a spagetti művészeti és filmes felhasználásáig.
Termékinformációk
Szerzők: | Academia Barilla, Dalcò Edizioni |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. június 14. |
ISBN: | 9781838668846 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.5 x 27 x 3.3 cm |
Súly: | 1.52 kg |
Oldalszám: | 352 |
Ár: |
15 690 Ft (14 943 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
Patisserie William Curley

A Patisserie célja, hogy bemutassa a díjnyertes Chocolatier William Curley szenvedélyét, klasszikus receptjeit, saját újításaival történő modernizálását és azok elkészítését. A jó minőségű cukrászsütemények elkészítésére gyakran úgy tekintenek, mint amit csak egy képzett profi képes elkészíteni, pedig ez bárki számára elérhető, aki rendelkezik cukrászfelszereléssel, némi gyakorlattal és akarattal.