The Book of Pasta by Academia Barilla
with Dalcò Edizioni
Több mint 150 autentikus, izgalmas tésztaétel friss kollekciója a Barilla híres tesztkonyhájából.
A tészta szerény eredetén túllépve a világ egyik legkedveltebb ételévé vált. Ez a mesterkurzus Olaszország legikonikusabb összetevőjéről 150 elegáns, kifinomult receptet mutat be, amelyeket a Barilla, a világ vezető tésztamárkája tesztelt és tökéletesített. Az otthoni szakácsok könnyű hétköznapi étkezéseket, lenyűgöző hétvégi vacsora recepteket fedezhetnek fel minden alkalomra.
A könyv minden ízléshez, diétához, pénztárcához kínál recepteket, vegetáriánus, vegán, tejmentes, gluténmentes és diómentes lehetőségeket, valamint öt vagy kevesebb összetevőből készült egyszerű ételeket és gyorsételeket (30 perc vagy kevesebb idő alatt készíthető ételeket).
A stílusosan megtervezett, élénk ételfotókkal és játékos tésztaillusztrációkkal ellátott könyv rövid, ütős esszéket is tartalmaz a bronzvágott tésztakészítés technikájától a mediterrán étrendig és a spagetti művészeti és filmes felhasználásáig.








Termékinformációk
| Szerzők: | Academia Barilla, Dalcò Edizioni |
| Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
| Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2024 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. június 14. |
| ISBN: | 9781838668846 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 20.5 x 27 x 3.3 cm |
| Súly: | 1.52 kg |
| Oldalszám: | 352 |
| Ár: |
15 690 Ft (14 943 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Umami
Egy szakácskönyv az umami-ról? Abszolút! Az ázsiai konyhából ismert ötödik íz, amely természetes része sok élelmiszernek.
Nature's Table
Emmanuel Renaut séf, a 3 Michelin csillagos éttermének (www.floconsdesel.com) 50 receptjét osztja meg a nagyközönséggel. A szerző rendkívüli érdeklődést mutat az erdők, mezők, ásványi források kincsei iránt. Az egyediségéről, természet szeretetéről közismert francia konyhafőnök kitüntetett figyelemmel kíséri a környék termelőit, a friss és helyi alapanyagokat. Ezekből az alapanyagokból készítette azt az 50 összetett, az Ö rá jellemző, emblematikus ételt.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.