The Book of Pasta by Academia Barilla

with Dalcò Edizioni


« Vissza | Szerzők: Academia Barilla, Dalcò Edizioni
  2024. június 14. 12:16

The Book of Pasta by Academia Barilla

Több mint 150 autentikus, izgalmas tésztaétel friss kollekciója a Barilla híres tesztkonyhájából.


A tészta szerény eredetén túllépve a világ egyik legkedveltebb ételévé vált. Ez a mesterkurzus Olaszország legikonikusabb összetevőjéről 150 elegáns, kifinomult receptet mutat be, amelyeket a Barilla, a világ vezető tésztamárkája tesztelt és tökéletesített. Az otthoni szakácsok könnyű hétköznapi étkezéseket, lenyűgöző hétvégi vacsora recepteket fedezhetnek fel minden alkalomra.

A könyv minden ízléshez, diétához, pénztárcához kínál recepteket, vegetáriánus, vegán, tejmentes, gluténmentes és diómentes lehetőségeket, valamint öt vagy kevesebb összetevőből készült egyszerű ételeket és gyorsételeket (30 perc vagy kevesebb idő alatt készíthető ételeket).

A stílusosan megtervezett, élénk ételfotókkal és játékos tésztaillusztrációkkal ellátott könyv rövid, ütős esszéket is tartalmaz a bronzvágott tésztakészítés technikájától a mediterrán étrendig és a spagetti művészeti és filmes felhasználásáig.
 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Academia Barilla, Dalcò Edizioni
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. június 14.
ISBN: 9781838668846
Nyelv: Angol
Méretek: 20.5 x 27 x 3.3 cm
Súly: 1.52 kg
Oldalszám: 352
Ár: 15 690 Ft
(14 943 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Breaking Breads

Breaking Breads

Az Izraeli pékszakma ezernyi régió hatását karolja át – Marokkó, Jemen, Németország és Grúzia, csak hogy egy párat említsünk. Uri Scheft pékmester szétválaszthatatlanul egyesíti ezeket a New York-i Breads Bakery-ben és a Tel Aviv-i Lehamim Bakery-ben készülő hihetetlen péksüteményeiben.


Szerzők: Uri Scheft

Ikarus invites the world's best chefs VOL8

Ikarus invites the world's best chefs VOL8

Haute Cuisine a Hangar-7-ben Az Ikarus Étterem vendég séfjei kivételes kulináris művészetüket mutatják be, legyen szó fúziós konyháról, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyhaművészetről. Martin Klein ügyvezető séf nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja. 


Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?). 


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury