Gin & Tonic - The Gold Edition
The Ultimate Guide for the Perfect Mix

A Gin&Tonic - The Golden Edition, egy tökéletes ajándék minden gin szerelmesnek. Teljesen frissített és átdolgozott kiadás, amely 400 ginről és 90 tonikról tartalmaz információkat, részletes leírással.
Tartalmazza a világ legjobb gin bárjainak listáját, valamint új és eredeti recepteket gin-tonikkal kombinálva.
Elképesztő 100 000 példány kelt el az előző kiadás különböző nyelveken. Alapvető útmutató a gin szerelmeseinek, akik eredeti megjelenést keresnek ennek a csodálatosan összetett italnak.
A gazdagon illusztrált könyv a gin és a gin márkák történetét öleli fel jellegzetes tulajdonságaikkal és desztillált ízeivel.
Feltárja az izgalmas, újabb fejleményeket a gin marketingje, palackozása és csomagolása terén, amely egyre különlegesebb, művészibb és eredetibb. Tartalmazza néhány felkapott és menő hely áttekintését, ahol inni lehet, és felfedezni a gin világát.
A jégen és egy szeleten túl hogyan állíthatod össze a tökéletes gin-tonicot az új infúziók csodálatos tárházából? Melyek azok az ízek és állagok az ételekben, amelyek a legjobban kísérik ezt a különleges italt? Fedezze fel ezt és még sok mást az ételpárosítási ötletekkel és otthoni elkészíthető receptekkel.
Ez az új és exkluzív GOLD kiadás teljes mértékben fel lett frissítve a legújabb és legízletesebb ginekkel, és áttekintést nyújt a világ leghíresebb ginbárjairól.
Termékinformációk
Szerzők: | Isabel Boons, Frédéric Du Bois |
Kiadó: | Editions Lannoo |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. április 22. |
ISBN: | 9789401483988 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 14 x 20.5 x 3.5 cm |
Súly: | 0.82 kg |
Oldalszám: | 432 |
Ár: |
11 590 Ft (11 038 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Curious Bartender's Gin Palace

A The Curious Bartender’s Gin Palace Tristan Stephenson italkeverő mester nagysikerű könyvsorozatának következő tagja.
The Curious Bartender's Gin Palace

A The Curious Bartender’s Gin Palace Tristan Stephenson italkeverő mester nagysikerű könyvsorozatának következő tagja.
Cake Design Recipe - Congmom's Cake Diary

Különböző formájú torták bevonási és dekorációs technikái nyomócsövekkel, a tejszínhabos torták elkészítésének részletes folyamata, pont úgy, mint ahogy az író neves kurzusain is tanítják. Részletes magyarázatokkal, mint egy oktató videóban.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.