Barion Pixel

The Bacon Bible

More than 200 recipes for bacon you never knew you needed


« Vissza | Szerzők: Peter Sherman
  2019. augusztus 28. 10:19

The Bacon Bible

A bacon Peter Sherman sarkcsillaga. 2014-ben nyitotta meg a BarBacon-t, egy bacon tematikájú gastropubot New York Cityben, ami pillanatok alatt gazdasági és közönségsiker lett, és Sherman a világ bacon-gurujává is vált sokak szemében.


Majdnem, hogy vallásos elszántsággal van a bacon iránt és könyvében, a The Bacon Bible-ben, több mint 150 receptet oszt meg, hogy megmutassa, hogyan csempéssze bele a bacont majdnem minden ételbe, amit csak el tud képzelni. Ott vannak a klasszikusok, mint a BLT, a wedge salad, a mac and cheese, de a könyv arra is bátorít, hogy váratlan módon főzzünk a baconnal. Van itt Bacon Ramen, Chipotle Bacon Taco, Bacon Bourbon Zabpelyhes palacsinták. Peter az olyan alapokra is megtanít, hogyan készítsünk egy egyszerű bacont a kezdetektől. Őrült tudósként közelíti meg a bacont és szilárd meggyőződése, hogy minden étkezésünk részévé kell tenni.

Photo: Abrams

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Peter Sherman
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781419734618
Nyelv: Angol
Méretek: 17.8 x 23.3 x 3.5 cm
Súly: 1.11 kg
Oldalszám: 368
Ár: 11 990 Ft
(11 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Project Fire

Project Fire

Ahol füst van, ott tűz is. És ahol tűz van, ott van Steven Raichlen. A Project Smoke, „Best Seller” könyvét, továbbá a Barbecue Bible-t már elhozta az új generáció számára - kitörő sikerét követve, jelent meg a Project Fire, a kortárs grillezés megragadó, teljes terjedelmében színes lexikona, a nyílt tűzőn sütés amerikai mestereitől.


Szerzők: Steven Raichlen

Cook with Joan Roca

Cook with Joan Roca

A Cook with Joan Roca lépésről lépésre, több mint 600 fényképpel tanítja meg az ételek elkészítésének, főzésének és tartósításának fő technikáit. Elmagyarázza a kulináris készségek létfontosságú alapjait és készségeit.


Szerzők: Joan Roca

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

The Complete Franklin Barbecue Collection Boxed Set - Franklin Barbecue, Franklin Steak, and Franklin Smoke

Új
The Complete Franklin Barbecue Collection Boxed Set - Franklin Barbecue, Franklin Steak, and Franklin Smoke

A marhaszegytől a steakig, az élő tűzön történő füstölésig – itt mindent megtalálsz, amit a hús elkészítéséről tudni érdemes. Ez a díszdobozos kiadás az austini Franklin Barbecue mögött álló, nagyra becsült tűzmester három ikonikus könyvének exkluzív puhakötésű változatát tartalmazza: Franklin Barbecue, Franklin Steak és Franklin Smoke.


Szerzők: Aaron Franklin