The Bacon Bible
More than 200 recipes for bacon you never knew you needed
A bacon Peter Sherman sarkcsillaga. 2014-ben nyitotta meg a BarBacon-t, egy bacon tematikájú gastropubot New York Cityben, ami pillanatok alatt gazdasági és közönségsiker lett, és Sherman a világ bacon-gurujává is vált sokak szemében.
Majdnem, hogy vallásos elszántsággal van a bacon iránt és könyvében, a The Bacon Bible-ben, több mint 150 receptet oszt meg, hogy megmutassa, hogyan csempéssze bele a bacont majdnem minden ételbe, amit csak el tud képzelni. Ott vannak a klasszikusok, mint a BLT, a wedge salad, a mac and cheese, de a könyv arra is bátorít, hogy váratlan módon főzzünk a baconnal. Van itt Bacon Ramen, Chipotle Bacon Taco, Bacon Bourbon Zabpelyhes palacsinták. Peter az olyan alapokra is megtanít, hogyan készítsünk egy egyszerű bacont a kezdetektől. Őrült tudósként közelíti meg a bacont és szilárd meggyőződése, hogy minden étkezésünk részévé kell tenni.
Photo: Abrams






Termékinformációk
| Szerző: | Peter Sherman |
| Kiadó: | Abrams Books |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2019 |
| ISBN: | 9781419734618 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 17.8 x 23.3 x 3.5 cm |
| Súly: | 1.11 kg |
| Oldalszám: | 368 |
| Ár: |
11 990 Ft (11 419 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Recipes from The American South
Kalauz Amerika egyik legváltozatosabb – és legízletesebb – konyhájához, a James Beard-díjas szerző és gasztronómiatörténész, Michael W. Twitty tollából.
Cocktail Codex
A bestseller és műfajmeghatározó Death & Co koktélkönyv íróinak új kiadványa, a Cocktail Codex egy alapmű az italkeverés mesterségéről. A könyv, az írók egyedülálló ’root cocktails’ megközelítését alkalmazva olyan eszközt ad az italkeverők kezébe tudásszinttől függetlenül, ami segít megérteni és elkészíteni és a klasszikusokat és egyedi koktélokat improvizálni.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
Aponiente - Ángel León
A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.