Barion Pixel

The Bacon Bible

More than 200 recipes for bacon you never knew you needed


« Vissza | Szerzők: Peter Sherman
  2019. augusztus 28. 10:19

The Bacon Bible

A bacon Peter Sherman sarkcsillaga. 2014-ben nyitotta meg a BarBacon-t, egy bacon tematikájú gastropubot New York Cityben, ami pillanatok alatt gazdasági és közönségsiker lett, és Sherman a világ bacon-gurujává is vált sokak szemében.


Majdnem, hogy vallásos elszántsággal van a bacon iránt és könyvében, a The Bacon Bible-ben, több mint 150 receptet oszt meg, hogy megmutassa, hogyan csempéssze bele a bacont majdnem minden ételbe, amit csak el tud képzelni. Ott vannak a klasszikusok, mint a BLT, a wedge salad, a mac and cheese, de a könyv arra is bátorít, hogy váratlan módon főzzünk a baconnal. Van itt Bacon Ramen, Chipotle Bacon Taco, Bacon Bourbon Zabpelyhes palacsinták. Peter az olyan alapokra is megtanít, hogyan készítsünk egy egyszerű bacont a kezdetektől. Őrült tudósként közelíti meg a bacont és szilárd meggyőződése, hogy minden étkezésünk részévé kell tenni.

Photo: Abrams

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Peter Sherman
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781419734618
Nyelv: Angol
Méretek: 17.8 x 23.3 x 3.5 cm
Súly: 1.11 kg
Oldalszám: 368
Ár: 10 990 Ft
(10 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Japan The Cookbook

Japan The Cookbook

Demisztifikálja és mindenki számára elérhetővé teszi a világ egyik legősibb és legnagyobb tiszteletnek örvendő kulináris kultúráját. A világ étvágya a japán ételek iránt kimeríthetetlen – a sushi és a ramen megtalálhatók a sarki boltokban is, míg a japán alapanyagok elérhetőek a világ szupermarketeiben. Egészséges opciók gazdag választéka, hal-alapú ételektől zöldségközpontú fogásokig egyaránt.


The Science of Chocolate

The Science of Chocolate

The Science of Chocolate könyv a teljes csokoládékészítés megértésén vezeti végig, ismerteti azokat a módszereket, amelyek alapvető szerepet játszanak a csokoládé előállításában, vizsgálatában és fogyasztásában. 


Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?). 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.