Barion Pixel

The Bacon Bible

More than 200 recipes for bacon you never knew you needed


« Vissza | Szerzők: Peter Sherman
  2019. augusztus 28. 10:19

The Bacon Bible

A bacon Peter Sherman sarkcsillaga. 2014-ben nyitotta meg a BarBacon-t, egy bacon tematikájú gastropubot New York Cityben, ami pillanatok alatt gazdasági és közönségsiker lett, és Sherman a világ bacon-gurujává is vált sokak szemében.


Majdnem, hogy vallásos elszántsággal van a bacon iránt és könyvében, a The Bacon Bible-ben, több mint 150 receptet oszt meg, hogy megmutassa, hogyan csempéssze bele a bacont majdnem minden ételbe, amit csak el tud képzelni. Ott vannak a klasszikusok, mint a BLT, a wedge salad, a mac and cheese, de a könyv arra is bátorít, hogy váratlan módon főzzünk a baconnal. Van itt Bacon Ramen, Chipotle Bacon Taco, Bacon Bourbon Zabpelyhes palacsinták. Peter az olyan alapokra is megtanít, hogyan készítsünk egy egyszerű bacont a kezdetektől. Őrült tudósként közelíti meg a bacont és szilárd meggyőződése, hogy minden étkezésünk részévé kell tenni.

Photo: Abrams

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Peter Sherman
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781419734618
Nyelv: Angol
Méretek: 17.8 x 23.3 x 3.5 cm
Súly: 1.11 kg
Oldalszám: 368
Ár: 11 990 Ft
(11 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Classic Wine Library Reader - A Taste of the World's Best Wine Writing

The Classic Wine Library Reader - A Taste of the World's Best Wine Writing

A Classic Wine Library a világ legmegbízhatóbb borszakértőinek ad otthont. Ez az antológia az elmúlt 10 év során megjelent közel 30 címből válogatott esszéket gyűjt össze. 


Root, Stem, Leaf, Flower

Root, Stem, Leaf, Flower

A gyökér, a szár, a levél és a virág, egy szakácskönyv a növényekről; arról szól, hogy a mindennapi főzés során a lehető legjobban használja fel a föld bőségét.


Szerzők: Gill Meller

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim

Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).