The Bacon Bible
More than 200 recipes for bacon you never knew you needed

A bacon Peter Sherman sarkcsillaga. 2014-ben nyitotta meg a BarBacon-t, egy bacon tematikájú gastropubot New York Cityben, ami pillanatok alatt gazdasági és közönségsiker lett, és Sherman a világ bacon-gurujává is vált sokak szemében.
Majdnem, hogy vallásos elszántsággal van a bacon iránt és könyvében, a The Bacon Bible-ben, több mint 150 receptet oszt meg, hogy megmutassa, hogyan csempéssze bele a bacont majdnem minden ételbe, amit csak el tud képzelni. Ott vannak a klasszikusok, mint a BLT, a wedge salad, a mac and cheese, de a könyv arra is bátorít, hogy váratlan módon főzzünk a baconnal. Van itt Bacon Ramen, Chipotle Bacon Taco, Bacon Bourbon Zabpelyhes palacsinták. Peter az olyan alapokra is megtanít, hogyan készítsünk egy egyszerű bacont a kezdetektől. Őrült tudósként közelíti meg a bacont és szilárd meggyőződése, hogy minden étkezésünk részévé kell tenni.
Photo: Abrams
Termékinformációk
Szerző: | Peter Sherman |
Kiadó: | Abrams Books |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9781419734618 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 17.8 x 23.3 x 3.5 cm |
Súly: | 1.11 kg |
Oldalszám: | 368 |
Ár: |
11 990 Ft (11 419 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Lebanese Kitchen

A Lebanese Home Cooking a libanoni otthoni étkezés átfogó kalauza. Több mint 500 receptje mezzékre, levesekre, halra, húsra és zöldségekre, desszertekre, tortákra, kekszekre, befőttekre és italokra, lefedi a libanoni gasztronómia teljes skáláját.
Radix

Sablés, éclairs, puff pastries, sponge cakes, travel cakes, financiers, panettones, cakes, millefeuilles, sheet cakes, tartelettes, souflés, strips and baked tarts, cheesecake, Russian cake, entremets…
Sous-Vide Cuisine

A Sous-Vide Cuisine egy első osztályú, gyakorlati kézikönyv hivatásos szakácsok részére. Joan Roca és Salvador Brugués újraszerkesztett, aktualizált könyve a technológiai aspektusokat nem csak illusztrálja, hanem elmagyarázza hogyan lehetséges kreatív recepteket készíteni a sous-vide technológia használatával, segítségével.
Archi fondant - Aurélien Cohen

Az ízek és textúrák autentikus mestereként a tehetséges cukrász, Aurélien Cohen egy új alkotással tér vissza, amelyben a „fondant” minden árnyalatát feltárja.