Barion Pixel

In Search of Tea

Discovery and Knowledge


« Vissza | Szerzők: François-Xavier Delmas
  2021. április 09. 13:31

In Search of Tea

Kísérje el az egyik legnagyobb teaszakértőt utazásain a világ legjobb teaféléinek felkutatásában.


Francois-Xavier Delmas, a Palais de Thes alapítója és a teauniverzum egyik legtapasztaltabb szakértője a világ végén található teaültetvényekre is elutazik. Indiától Kínáig, Nepáltól Japánig, Taiwantól Sri Lanka-ig, Malawitól Kenyag, a legritkább és mindenek felett a legjobb teafélék keresésére indul mind az újdonsült rajongók, mind a tapasztalt ínyencek élvezetére.
A hat fejezetre osztott In Search of Tea csodás képi anyaggal és kísérő szövegekkel mutatja be a teaterművelés módszereit, a kóstolási technikákat és a tea használatát. Útja során Delmas találkozik a férfiakkal és nőkkel, akik ezeket a varázslatos teákat készítik, és betekintést enged különféle szokásaikba és hagyományaikba. Telis-tele Delmas mély szaktudásával a termelő országokról és kedvenc teáiról – Az In Search of Tea csodálatosan prezentálja a világ kultúráit teaivók és utazók számára.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: François-Xavier Delmas
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Technológia, Alapanyag, Sommelier, Nyelv - Angol / English Books, Tea / Tea
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. március 22.
ISBN: 9781419751813
Nyelv: Angol
Méretek: 19.7 x 24.8 x 2 cm
Súly: 0.86 kg
Oldalszám: 224
Ár: 7 990 Ft
(7 610 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Hugh Johnson's Pocket Wine 2021

Hugh Johnson's Pocket Wine 2021

Hugh Johnson boros zsebkönyve alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol - üzletekben, éttermekben vagy akár az interneten. Most, a 44-ik. kiadási évében, nincs versenytársa, átfogó és naprakész éves útmutató.


Szerzők: Hugh Johnson

Frozen Desserts - Francisco J. Migoya

Frozen Desserts - Francisco J. Migoya

Lényeges és átfogó ismeretekkel rendelkező cukrászkönyv a „fagyos” desszertek készítésének területén. A kiadvány biztosítja az összes alapvető szakmai és technológiai információkat, modern igényeket.

 


India The Cookbook

India The Cookbook

Az India - The Cookbook az első átfogó kulináris útmutató, mely több mint 1000 receptet közöl, ezáltal részesei lehetünk India régiónkénti gazdag és színes gasztronómiai örökségének. Ellentétben sok más indiai szakácskönyvvel, ezt a szakácskönyvet az Indiai Kulináris Akadémia és számos olyan szerző szerkesztette akik Delhiben élnek. A kiadványban található autentikus receptek tükrözik India ízekben és fűszerekben gazdag hagyományos ételeit. 


Szerzők: Pushpesh Pant

Fruit Cédric Grolet

Fruit Cédric Grolet

Cédric Grolet desszertjei felejthetetlen élményeket okoznak. Valódi alkotások, amiken továbbítja csúcsminőségű cukrászatát. Alkotásaiban a gyümölcsök esszenciája és valódi ereje tárul elénk. Élvezettel és ámulattal fedezhetjük fel Cédric Grolet alkotói folyamatát a séf vázlataitól egy műtárgyként lefotózott desszertig.


Szerzők: Cédric Grolet