Barion Pixel

In Search of Tea

Discovery and Knowledge


« Vissza | Szerzők: François-Xavier Delmas
  2021. április 09. 13:31

In Search of Tea

Kísérje el az egyik legnagyobb teaszakértőt utazásain a világ legjobb tea fajtáinak felkutatásában.


Francois-Xavier Delmas, a Palais de Thes alapítója és a teauniverzum egyik legtapasztaltabb szakértője a világ végén található teaültetvényekre is elutazik. Indiától Kínáig, Nepáltól Japánig, Taiwantól Sri Lanka-ig, Malawitól Kenyag, a legritkább és mindenek felett a legjobb teafélék keresésére indul mind az újdonsült rajongók, mind a tapasztalt ínyencek élvezetére.
A hat fejezetre osztott In Search of Tea csodás képi anyaggal és kísérő szövegekkel mutatja be a teaterművelés módszereit, a kóstolási technikákat és a tea használatát. Útja során Delmas találkozik a férfiakkal és nőkkel, akik ezeket a varázslatos teákat készítik, és betekintést enged különféle szokásaikba és hagyományaikba. Telis-tele Delmas mély szaktudásával a termelő országokról és kedvenc teáiról – Az In Search of Tea csodálatosan prezentálja a világ kultúráit teaivók és utazók számára.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: François-Xavier Delmas
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Nyelv - Angol / English Books, Tea / Tea
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. március 22.
ISBN: 9781419751813
Nyelv: Angol
Méretek: 19.7 x 24.8 x 2 cm
Súly: 0.86 kg
Oldalszám: 224
Ár: 9 490 Ft
(9 038 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Reasoned Gourmandise

Reasoned Gourmandise

Cukrászda: ezer érzelmet felkeltő szó, ősi, jóindulatú és ínyenc, gyakran a bőség szinonimája, amikor testünk komolytalanul követel valamilyen csemegét.


Szerzők: Frédéric Bau

Reasoned Gourmandise

Reasoned Gourmandise

Cukrászda: ezer érzelmet felkeltő szó, ősi, jóindulatú és ínyenc, gyakran a bőség szinonimája, amikor testünk komolytalanul követel valamilyen csemegét.


Szerzők: Frédéric Bau

Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?). 


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury