Barion Pixel

French Pastry at The Ritz Paris

François Perret


« Vissza | Szerzők: François Perret
  2019. október 22. 14:52

French Pastry at The Ritz Paris

A Ritz és a cukrászat: két dolog, ami nagyon jól összeillik, két univerzum, ami ellenállhatatlanul is egy madeleine emlékét eleveníti fel, Szép Heléna körtéjének énekét. 


5 fejezetbe szedett 60 receptjével, François Perret, a modern édességek világának egyik legtehetségesebb és legkreatívabb cukrásza, egy órákon és termeken át tartó ínyenc sétára invitál, amik a Place Vendôme-on álló mitikus hotel ritmusát követi. Ezer és egy édesség az óra minden percében a nap első édességeitől a l’Espadon grandiózus esti desszertjeiig, a Proust-szalon teájához felszolgált süteményeken át - merüljünk el egy nagylelkű cukrász szaktudásában és titkaiban.
Perret költőien elevenít fel emlékeket, érzelmeket és meséli el alkotásainak születését.
Elviteles torták, édes piték, barquette-ek a gyerekkor ízeivel, desszertek a kertből, mézes madeleine, érzéki meringue – felébreszti a bennünk szunnyadó cukrászt, az ínyencség iránti vágyat. Csillagos desszertjei, egyetlen alapanyagra fókuszáló hármas alkotásai– a málna, a méz, a Jamaya csokoládé, a birsalma – a cukrászat legmagasabb szintjére készít fel minket, bevezető útra az ízek és a színek országába. Végül, utolsó jutalomként François Perret lerántja a leplet kedvenc, ikonikussá vált tortájáról.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: François Perret
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9781419744303
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 28 x 2.5 cm
Súly: 1.32 kg
Oldalszám: 200
Ár: 10 290 Ft
(9 800 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Plating Dessert

Plating Dessert

Hogy beteljesítse álmát, hogy cukrász legyen, tizennyolc évesen Franciaországba ment tanulni. Miután elvégezte a Boulangerie tanfolyamot az INBP-nél és a Pasisssrie tanfolyamot az Ecole Ferrandinál, különféle tapasztalatokat szerzett Franciaországban és New York-i cukrászdákban, éttermekben.


Szerzők: Lee Eunji

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury