Barion Pixel

Thailand: The Cookbook

The definitive book on Thai cuisine


« Vissza | Szerzők: Jean Pierre Gabriel
  2015. április 20. 22:58

Thailand: The Cookbook

A thai konyhát leíró, ismertető, bemutató könyv, több mint 500 recepttel Jean-Pierre Gabriel szerkesztésében.

Thaiföld ételei az egész világon ismertek a jellegzetes forró, savanyú, édes és sós ízek fúziójáról. A most bemutatott szakácskönyv egy kiváló útmutató és segédlet ehhez a méltán közkedvelt konyhához. Az 500 receptet tartalmazó thai szakácskönyvben megtalálhatóak az egyszerű snackek, italok valamint curryk, a kevert sültek és a részletesen kidolgozott desszertek receptjei is.


A jól ismert Massaman Curry, Phat Thai ugyanúgy megtalálható a könyvben, mint a kevésbé ismert Pandan Pudding, Dragon Fruit Frappe – ennek az élénk és sokszínű országnak az ételei sok meglepetést tartogatnak… Egy sor bemutatkozó esszé engedi felfedezni a thai konyha izgalmas történelmét valamint a jelentős regionális különbségeket. Eközben hasznos útmutató garantálja azt, hogy a szokatlan alapanyagok és lényeges főzési technikák segítségével mindenki el tudja készíteni ezeket az ételeket hagyományos formájukban. A három éves munka, mely több kimerítő kutatásból és utazásból állt, a Thaiföld: A szakácskönyv az író és ünnepelt fotós, Jean-Pierre Gabriel munkája. A kiadvány lélegzetelállító képei Thaiföld tájairól, embereiről és ételekről egy példátlan bepillantást nyújtanak a thai emberek és azok gasztronómiai kultúrájába. A könyv gyönyörű és átfogó tartalmú. A szakácskönyv kezdő és haladó szakácsokhoz valamint azokhoz szól, akik fel akarják fedezni a valódi Thaiföldet, annak kulináris világát.

A szerzőről

A fotós és ételkritikus Jean-Pierre Gabriel több mint 3 évet töltött Thaiföld minden régiójának meglátogatásával, hogy összegyűjtse és megörökítse a hagyományos thai szakácsok egyedi receptgyűjteményét. Utazásai során Jean-Pierre felkereste a thai otthonokat, piacokat és éttermeket, hogy megízlelje az ínyenc falatokat, mely mind az utcai ételeket, mind a gondosan kidolgozott előkelő konyha ételeit magába foglalja.

Photo: Phaidon

 Kapcsolódó videók

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jean Pierre Gabriel
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9780714865294
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 28 x 5 cm
Súly: 1.84 kg
Oldalszám: 528
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Irish Cookbook

The Irish Cookbook

A „The Irish Cookbook” bemutatja az ír konyha valódi mélységét, hozzávalóit és lenyűgöző történelmét, úgy, mint még soha.


Szerzők: Jp McMahon

The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

Tristan a whisky eredetének nyomába indul, a desztillálás kivételes kínai úttörőivel kezdve, akik az orvosi ’aqua vitae’ (az élet vize) felfedezése előtt 2000 évvel is tevékenykedtek, egészen a mai whisky megjelenéséig. 


La Pâtisserie de Yann Couvreur

La Pâtisserie de Yann Couvreur

Yann Couvreur, a párizsi cukrászat felemelkedő csillaga a Trianon Palotában, a Carré des Feuillants-ban és a Park Hyatt-ban végezte gyakorlati éveit. Főcukrász volt a burgundiai Eden Rock Saint-Barthélémy és a Prince de Galles luxushotelekben.


Szerzők: Yann Couvreur

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury