Barion Pixel

Convivir

Modern Mexican Cuisine in California's Wine Country


« Vissza | Szerzők: Rogelio Garcia, Andréa Lawson Gray, John Troxell
  2024. június 19. 11:19

Convivir

Rogelio Garcia séftől, egy több mint 150 receptből álló gyűjtemény élénk, kortárs mexikói ételekkel, Kalifornia borvidékének szívéből. 


A Convivir, ami azt jelenti, hogy „együtt élni”, a hagyományos mexikói konyha ízletes összefonódását ünnepli a kaliforniai borvidék mezőgazdasági és kézműves bőségével.

A mexikói születésű és Észak-Kaliforniában nevelkedett, Rogelio Garcia (Auro Restaurant - 1 Michelin Star) a helyi gazdaságokból, tanyákból és fenntartható halászatból merít ihletet, és több mint 150 finom recepttel mutatja be gasztronómiai örökségét.

Amellett, hogy alapvető technikákat, receptvariációkat, borpárosítási javaslatokat és a hagyományos mexikói ünnepekre összpontosító menüsorokat kínál, a Convivir meghívja Önt, hogy jöjjön össze egy közös asztal szent terében, és gyönyörködjön Mexikó gazdag kulináris történelmében.

A kiadó által tervezett megjelenési dátum: 2024. Szeptember 17. 

Rendelje elő / foglalja le saját példányát!

A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a kiadvány végső ára a könyv raktárra érkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyam alapján.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Rogelio Garcia, Andréa Lawson Gray, John Troxell
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books, Latin-Amerika / Latin America
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. június 19.
ISBN: 9781949480337
Nyelv: Angol
Méretek: 22.8 x 27.6 x 5.3 cm
Oldalszám: 288
Ár: 15 990 Ft
(15 229 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Restaurant Nathan Outlaw

Restaurant Nathan Outlaw

Nathan Outlaw, a halak királya, a nevét viselő Port Isaac-i - éttermének legjobb szezonális receptjeit mutatja be.


Szerzők: Nathan Outlaw

Spain - The Cookbook

Spain - The Cookbook

A legkelendőbb könyv a hagyományos és autentikus spanyol házi főzésről, 1080 könnyen követhető recepttel


The Pasta Man

The Pasta Man

A ’Pasta Man’, Mateo Zeilonka a leglátványosabb, legeredetibb tésztákat készíti. Csíkos, pöttyös, piros, lila, zöld és fekete, minden elképzelhető formában, Mateo tésztája szebb, mint egy festmény.


Szerzők: Mateo Zielonka

MÁS, Artisan toppings and marble decoration for the ice cream

MÁS, Artisan toppings and marble decoration for the ice cream

Mario Masiá fagylaltkészítő mester debütáló könyve. A Más egy olyan kiadvány, ami újra alkotni szándékozik a fagylaltok feltéteit egy kisüzemi, kreatív szemszögből. A feltét, mint a jégkrém vitathatatlan szövetségese, nem csak kelendővé teszi a terméket, hanem egy összetettebb és vonzóbb ízélményt is kínál. A könyv tökéletes fagypont alatti ízpárosítások körülbelül 100 receptjét mutatja be, egészen különféle feltétekkel, fagylaltok és kézműves sorbet-k széles skálájával. 


Szerzők: Mario Masiá