Convivir
Modern Mexican Cuisine in California's Wine Country
Rogelio Garcia séftől, egy több mint 150 receptből álló gyűjtemény élénk, kortárs mexikói ételekkel, Kalifornia borvidékének szívéből.
A Convivir, ami azt jelenti, hogy „együtt élni”, a hagyományos mexikói konyha ízletes összefonódását ünnepli a kaliforniai borvidék mezőgazdasági és kézműves bőségével.
A mexikói születésű és Észak-Kaliforniában nevelkedett, Rogelio Garcia (Auro Restaurant - 1 Michelin Star) a helyi gazdaságokból, tanyákból és fenntartható halászatból merít ihletet, és több mint 150 finom recepttel mutatja be gasztronómiai örökségét.
Amellett, hogy alapvető technikákat, receptvariációkat, borpárosítási javaslatokat és a hagyományos mexikói ünnepekre összpontosító menüsorokat kínál, a Convivir meghívja Önt, hogy jöjjön össze egy közös asztal szent terében, és gyönyörködjön Mexikó gazdag kulináris történelmében.










Termékinformációk
| Szerzők: | Rogelio Garcia, Andréa Lawson Gray, John Troxell |
| Kiadó: | Abrams Books |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books, Latin-Amerika / Latin America |
| Kiadás éve: | 2024 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. június 19. |
| ISBN: | 9781949480337 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 22.8 x 27.6 x 5.3 cm |
| Súly: | 1.75 kg |
| Oldalszám: | 288 |
| Ár: |
15 990 Ft (15 229 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Revolution in Pastry
Forradalom a cukrászatban. Legkelendőbb, előző szakkönyvével, a „Tradition in Evolution – Art and Science in Pastry” (Hagyomány fejlődésben – Művészet és tudomány a cukrászatban) című kötettel Leonardo Di Carlo egy innovatív, tudományos és kreatív megközelítést mutatott be, megkérdőjelezve és racionalizálva a laboratóriumi munkamódszert és gondolkodást.
Desserts
Julien Duvernay-t az egyik legjobb svájci cukrásznak tekintik és Tanja Grandits, Stücki Basel 2 Michelin csillagos éttermében rendkívüli alkotásokat készít: „mindenkit lenyűgöz”, ahogy azt a GaultMillau étterem kalauz megemlíti.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.