Barion Pixel

The British Cookbook

Authentic home cooking recipes from England, Wales, Scotland, and Northern Ireland


« Vissza | Szerzők: Ben Mervis
  2022. szeptember 30. 17:49

The British Cookbook

Fedezzen fel több mint 550 nagyon kedvelt receptet, amelyek a regionális és szezonális brit főzés gazdag hagyományait ünneplik.


A The British Cookbook-ban Ben Mervis író és ételtörténész ínycsiklandó kulináris körútra vezeti az olvasókat Angliában, Walesben, Skóciában és Észak-Írországban, és egy olyan változatos konyhát tár fel, mint a táj, ahonnan származik.

Részben szakácskönyv, részben kultúrtörténet, ez az 550 autentikus receptből álló, mélyrehatóan kutatott gyűjtemény olyan házi készítésű klasszikusokat tartalmaz, mint a Shepherd's Pie, a Welsh Rarebit, a Scottish Crumpets és a Victoria Sponge; kevésbé ismert és regionális receptek, mint például a Bonfire Night Black Peas és a Dublin Bay Prawns; a brit történelemben mélyen átitatott ételek, mint például a Haggis és a Devils on Horseback; és az Egyesült Királyságon kívüli gyökerekkel rendelkező ikonikus ételek, mint például a Chicken Tikka Masala, a Curry Goat és a Sesame Prawn Toast.

A receptek lenyűgözően olvashatók és könnyen követhetők, élénk leírásokkal az egyes ételek eredetéről; világos, felhasználóbarát utasításokkal; és hasznos megjegyzésekkel az egyedi összetevőkről és technikákról. Az ételekről és a helyi tájról készült lenyűgöző fényképek teszik teljessé ezt az izgalmas ódát a brit konyhához.

A fejezetek a következőket tartalmazzák:

Eggs and Dairy
Soups and Stews
Vegetables
Fish and Shellfish
Poultry
Game and Game Birds
Beef
Pork and Lamb
Savoury Pies and Pasties
Stuffings, Dumplings, Porridge and Pastry
Griddle Cakes and Breads
Oven-Baked Breads and Savoury Bakes
Cakes, Buns and Biscuits
Puddings and Pies
Sauces, Confections and Preserves

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Ben Mervis
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. szeptember 30.
ISBN: 9781838665289
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 4 cm
Súly: 1.62 kg
Oldalszám: 464
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Let's Eat Paris !

Let's Eat Paris !

Örömteli, átfogó, energikusan illusztrált „szerelmes levél” a kulináris kincsnek, Párizsnak, a Let’s Eat France! könyv bestseller szerzőjétől!


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.