Barion Pixel

The British Cookbook

Authentic home cooking recipes from England, Wales, Scotland, and Northern Ireland


« Vissza | Szerzők: Ben Mervis
  2022. szeptember 30. 17:49

The British Cookbook

Fedezzen fel több mint 550 nagyon kedvelt receptet, amelyek a regionális és szezonális brit főzés gazdag hagyományait ünneplik.


A The British Cookbook-ban Ben Mervis író és ételtörténész ínycsiklandó kulináris körútra vezeti az olvasókat Angliában, Walesben, Skóciában és Észak-Írországban, és egy olyan változatos konyhát tár fel, mint a táj, ahonnan származik.

Részben szakácskönyv, részben kultúrtörténet, ez az 550 autentikus receptből álló, mélyrehatóan kutatott gyűjtemény olyan házi készítésű klasszikusokat tartalmaz, mint a Shepherd's Pie, a Welsh Rarebit, a Scottish Crumpets és a Victoria Sponge; kevésbé ismert és regionális receptek, mint például a Bonfire Night Black Peas és a Dublin Bay Prawns; a brit történelemben mélyen átitatott ételek, mint például a Haggis és a Devils on Horseback; és az Egyesült Királyságon kívüli gyökerekkel rendelkező ikonikus ételek, mint például a Chicken Tikka Masala, a Curry Goat és a Sesame Prawn Toast.

A receptek lenyűgözően olvashatók és könnyen követhetők, élénk leírásokkal az egyes ételek eredetéről; világos, felhasználóbarát utasításokkal; és hasznos megjegyzésekkel az egyedi összetevőkről és technikákról. Az ételekről és a helyi tájról készült lenyűgöző fényképek teszik teljessé ezt az izgalmas ódát a brit konyhához.

A fejezetek a következőket tartalmazzák:

Eggs and Dairy
Soups and Stews
Vegetables
Fish and Shellfish
Poultry
Game and Game Birds
Beef
Pork and Lamb
Savoury Pies and Pasties
Stuffings, Dumplings, Porridge and Pastry
Griddle Cakes and Breads
Oven-Baked Breads and Savoury Bakes
Cakes, Buns and Biscuits
Puddings and Pies
Sauces, Confections and Preserves

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Ben Mervis
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. szeptember 30.
ISBN: 9781838665289
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 4 cm
Súly: 1.62 kg
Oldalszám: 464
Ár: 15 690 Ft
(14 943 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Percorsi

Percorsi

Percorsi, Gianluca Fusto első kötete új kiadásban, angol nyelvű fordítással kiegészítve.
Az 1975-ben született világhírű cukrászmester 50 emblematikus receptje láthatóan egy építész-tervező precizitásával, magabiztosságával kerülnek bemutatásra.


Szerzők: Gianluca Fusto

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


My home land and sea. Estonia

My home land and sea. Estonia

Peeter Pihel személyes szakácskönyve Észtországból, mely régiós tapasztalatokkal, eseményekkel történetekkel egészít ki. Történetek a gazdag és egyedi ízekkel rendelkező észt ételekről, egyszóval egy könyv az észt konyhárol, gondolkodásmódról, a földdel és természettel való szoros kapcsolatról.


Szerzők: Peeter Pihel

Meat

Meat

Olyan időkben, amikor figyelmesebbeknek kell lennünk a húsfogyasztásunkkal kapcsolatban, ez a mérföldkőnek számító kiadvány a legfontosabb hozzávalót adja a kezünkbe: a tudást. A Meat: The Ultimate Companion-t úgy tervezték, hogy átvezessen a hús világán, a tenyésztők, a hentesek és a legjobb szakácsok szemein keresztül és segítsen megválaszolni néhány kérdést, amit azelőtt tennél fel, mielőtt húst vásárolsz.