Barion Pixel

The British Cookbook

Authentic home cooking recipes from England, Wales, Scotland, and Northern Ireland


« Vissza | Szerzők: Ben Mervis
  2022. szeptember 30. 17:49

The British Cookbook

Fedezzen fel több mint 550 nagyon kedvelt receptet, amelyek a regionális és szezonális brit főzés gazdag hagyományait ünneplik.


A The British Cookbook-ban Ben Mervis író és ételtörténész ínycsiklandó kulináris körútra vezeti az olvasókat Angliában, Walesben, Skóciában és Észak-Írországban, és egy olyan változatos konyhát tár fel, mint a táj, ahonnan származik.

Részben szakácskönyv, részben kultúrtörténet, ez az 550 autentikus receptből álló, mélyrehatóan kutatott gyűjtemény olyan házi készítésű klasszikusokat tartalmaz, mint a Shepherd's Pie, a Welsh Rarebit, a Scottish Crumpets és a Victoria Sponge; kevésbé ismert és regionális receptek, mint például a Bonfire Night Black Peas és a Dublin Bay Prawns; a brit történelemben mélyen átitatott ételek, mint például a Haggis és a Devils on Horseback; és az Egyesült Királyságon kívüli gyökerekkel rendelkező ikonikus ételek, mint például a Chicken Tikka Masala, a Curry Goat és a Sesame Prawn Toast.

A receptek lenyűgözően olvashatók és könnyen követhetők, élénk leírásokkal az egyes ételek eredetéről; világos, felhasználóbarát utasításokkal; és hasznos megjegyzésekkel az egyedi összetevőkről és technikákról. Az ételekről és a helyi tájról készült lenyűgöző fényképek teszik teljessé ezt az izgalmas ódát a brit konyhához.

A fejezetek a következőket tartalmazzák:

Eggs and Dairy
Soups and Stews
Vegetables
Fish and Shellfish
Poultry
Game and Game Birds
Beef
Pork and Lamb
Savoury Pies and Pasties
Stuffings, Dumplings, Porridge and Pastry
Griddle Cakes and Breads
Oven-Baked Breads and Savoury Bakes
Cakes, Buns and Biscuits
Puddings and Pies
Sauces, Confections and Preserves

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Ben Mervis
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. szeptember 30.
ISBN: 9781838665289
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 4 cm
Súly: 1.62 kg
Oldalszám: 464
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

La Tasquita De Enfrente

La Tasquita De Enfrente

Juanjo López 20 éve vette át a madridi La Tasquita de Enfrente vezetését. Attól a pillanattól fogva, a séf a legnagyobb tiszteletnek örvend, az őszintesége, a dolgok esszenciájának megragadása, és az időtlen luxusról kialakított sajátos képe miatt. A legjobb séfek és legigényesebb ínyencek az ízek védelmezőjeként dicsőítik.


Szerzők: Juanjo López

Langdon Hall - A Cookbook

Langdon Hall - A Cookbook

Langdon Hall – A Cookbook: Jason Bangerter séf (Langdon Hall Country House Hotel & Spa / Relais & Châteaux) lenyűgöző receptgyűjteményét tartalmazza egy luxusszakácskönyv formájában. 


Patisserie William Curley

Patisserie William Curley

A Patisserie célja, hogy bemutassa a díjnyertes Chocolatier William Curley szenvedélyét, klasszikus receptjeit, saját újításaival történő modernizálását és azok elkészítését. A jó minőségű cukrászsütemények elkészítésére gyakran úgy tekintenek, mint amit csak egy képzett profi képes elkészíteni, pedig ez bárki számára elérhető, aki rendelkezik cukrászfelszereléssel, némi gyakorlattal és akarattal.

 

Szerzők: William Curley

The Irish Cookbook

The Irish Cookbook

A „The Irish Cookbook” bemutatja az ír konyha valódi mélységét, hozzávalóit és lenyűgöző történelmét, úgy, mint még soha.


Szerzők: Jp McMahon