Barion Pixel

The British Cookbook

Authentic home cooking recipes from England, Wales, Scotland, and Northern Ireland


« Vissza | Szerzők: Ben Mervis
  2022. szeptember 30. 17:49

The British Cookbook

Fedezzen fel több mint 550 nagyon kedvelt receptet, amelyek a regionális és szezonális brit főzés gazdag hagyományait ünneplik.


A The British Cookbook-ban Ben Mervis író és ételtörténész ínycsiklandó kulináris körútra vezeti az olvasókat Angliában, Walesben, Skóciában és Észak-Írországban, és egy olyan változatos konyhát tár fel, mint a táj, ahonnan származik.

Részben szakácskönyv, részben kultúrtörténet, ez az 550 autentikus receptből álló, mélyrehatóan kutatott gyűjtemény olyan házi készítésű klasszikusokat tartalmaz, mint a Shepherd's Pie, a Welsh Rarebit, a Scottish Crumpets és a Victoria Sponge; kevésbé ismert és regionális receptek, mint például a Bonfire Night Black Peas és a Dublin Bay Prawns; a brit történelemben mélyen átitatott ételek, mint például a Haggis és a Devils on Horseback; és az Egyesült Királyságon kívüli gyökerekkel rendelkező ikonikus ételek, mint például a Chicken Tikka Masala, a Curry Goat és a Sesame Prawn Toast.

A receptek lenyűgözően olvashatók és könnyen követhetők, élénk leírásokkal az egyes ételek eredetéről; világos, felhasználóbarát utasításokkal; és hasznos megjegyzésekkel az egyedi összetevőkről és technikákról. Az ételekről és a helyi tájról készült lenyűgöző fényképek teszik teljessé ezt az izgalmas ódát a brit konyhához.

A fejezetek a következőket tartalmazzák:

Eggs and Dairy
Soups and Stews
Vegetables
Fish and Shellfish
Poultry
Game and Game Birds
Beef
Pork and Lamb
Savoury Pies and Pasties
Stuffings, Dumplings, Porridge and Pastry
Griddle Cakes and Breads
Oven-Baked Breads and Savoury Bakes
Cakes, Buns and Biscuits
Puddings and Pies
Sauces, Confections and Preserves

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Ben Mervis
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. szeptember 30.
ISBN: 9781838665289
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 4 cm
Súly: 1.62 kg
Oldalszám: 464
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Seriously Good Toast

Seriously Good Toast

Mindenki szereti a pirítóst. Könnyű, könnyen zsebre rakható, és ami a legfontosabb, ízletes. A Seriously Good Toast minden pirítósreceptet tartalmaz, amelyre valaha is szüksége lehet, a reggeli, ebéd, harapnivalók és vacsora receptjeivel együtt.


Szerzők: Emily Kydd

Punto MX

Punto MX

Alapok, alapanyagok, technikák és alkotások. Egyszerre ősiek és kortársak. Ugyanolyan pezsgők, mint gyengédek. Ételek és koktélok. Egy három pillérre alapozott konyhai koncepció olyan étteremmel, ami a gasztrotörténelem része lett, mint az első mexikói étterem Európában, ami Michelin-csillagot kapott. 


Under Pressure

Under Pressure

Sous-Vide főzés = kulináris innováció. Ebben a forradalmi szakácskönyvben, Thomas Keller/ 3 Michelin csillagos chef: French Laundry, PerSe, Bouchon, Bouchon Bakery/ Amerika legelismertebb séfje, bebizonyítja, hogy a Sous-Vide technológia miért is az egyik legbiztosabb főzési módszer, mely magában foglalja a pontos, precíz főzési hőmérsékleteket és főzési időket.


Szerzők: Thomas Keller

Gluten-Free Baking At Home

Gluten-Free Baking At Home

Több, mint 80 mesterrecept átfogó, vizuális gyűjteménye glutén-és allergénmentes kenyerekre, muffinokra, scone-okra, tortákra, kekszekre, pitékre, tartokera és sok másra, amit egy oktató vagy egy cukrász séf fejlesztett ki, hogy minden alkalommal kiváló legyen a végeredmény.


Szerzők: Jeffrey Larsen